Guerlain kompaktinė pudra, spalva - 03. Pati pudra nuostabi, tikrai geriausia, ką turėjau iš kompaktinių: puikiai dengiasi, drąsiai išsilaiko visą dieną, veidas su ja labai gražus ir gaivus. Įprastai naudodavau su kremine pudra, bet esu bandžiusi naudot ir ją vieną - irgi gerai atrodydavo (aišku, jei nereikia gero maskavimo). Bet yra ir minusas - labai jau greitai jinai man susinaudojo Sunku pasakyti tiksliai, tačiau tik kokiems trims mėnesiams man jos užteko.
Ms. Blonde, kurie is burts bees jum patiko? As dabAr nusiteikus crazy rumors ismeginti
QUOTE(dominica @ 2015 02 27, 20:16)
Ms. Blonde, kurie is burts bees jum patiko? As dabAr nusiteikus crazy rumors ismeginti
Crazy Rumours labai faini
O Burt's Bees man visi zinok patinka. Turiu ir ta pirstu kabinamoj pakuotej, tai gal jis maziau patinka del paemimo budo, namuose stovi, bet kitiems neisranki. Siuo metu turiu atidarytus 3: vysnini, island (su passion fruit) ir coconut-pear - is siu labiausiai drekinantis ir balzamiskiausias tas kriausinis. Island vos vos nuima lupu raudoni, bet jis tuo paciu sausiausias - man patinka pries tepant lupu priemones ji naudot. Wild cherry irgi is suasesniu, bet ne toks kaip Island.
Yra ultra conditioning su kokum sviestu, tai jis labai gerai drekina. Daugiau pagal pavadinimus nepamenu kokios konsistencijos, nes nelabai kreipiu demesio ir naudoju visus is eiles - man visi BB balzamai patinka.
whole foods 'vanilla amber' mini ranku kremas is rinkinuko - superinis Puikia drekina, nepalieka riebalo, vos pasitepus galima dirbt su popieriais be problemu. Si pradzioj nesiojaus rankinej, paskui darbe stalciuj turejau ir vis tepliodavausi - didelis didelis pliusas uz ta neriebinima, nes nuolat popieriais apsikrovus, tai nereik galvot ar nudziuvo kremas ir pan. O ir kvapai man labai malonus Kiti du irgi naudojami: vienas darbe, kitas rankinej.
Suki veido sveitiklis - nebepirmakart turejau, labai labai patinka ir vis kartojamas Ilgam uztenka, savo darba atlieka puikiai. Vienintelis minusas, kad nepigus ir kabinamas pirstu - vyras vis sumasto slapiais pirstais i indeli ilist arba neuzsuka dangtelio Tai likuciai issauseje neatgremziamai nuo indelio sieneliu...
100% Pure 'kiwi & pineapple' prausiklis-putos - sugunde tas kivis ir ananasas (labiau kivis), bet realiai beveik bepvapis produktas. Prause visai gerai, tik stengiausi nenaudot nuolat, nes pastebejau, kad bet koks putu pavidalo prausiklis buna labiau sausinantis. Vienintele problema su juo, kad dar tik kazkur 4 menesius turiu ir tik ipusejau (galioja 6men nuo atidarymo, bet kiek turejus sios firmos produktu dar ir po to laiko kuo puikiausi buna), o kvapas pasikeite i labai nemalonu ir stiproka ir pats prausiklis pasidare drumzlinas... Parasiau gamintojui, tai laukiu ka pasiulys, nes gaila toki brangu produkta ismest kai dar turetu but geras....
Pacifica dregnos serveteles - veidui man jos nepatiko, dirgino oda, tai naudojau rankoms, kosmetinio staliuko valymui ir tt....
Andalou 'cc' kremo meginelis - dvejopi jausmai man del jo... Pirmakart pasidazius labai patiko, o vat siandien gailejausi, kad neturiu daugiau laiko pries darba, nes buciau nusiprausus veida ir is naujo daziusis.... Siaip nemegstu krempudru, cc, bb ir visokiu kitokiu kremu su spalva, nes nemoku ju tept, spalvu neatsirenku ir siaip man sudetingas produktas ir ne karto nepasiteisines. Ir dar ka pastebejau ne karta, iskaitant ir si Andalou krema, tai kad mano oda parausta pasitepus tokiu produktu. Mano oda is jautresniu, tai itariu per daug jai maigymo gaunasi Nors is kitos puses kai dengiu mineraline pudra, uzbaigimo pudra ir skaistalais, tai lyg ir viskas ok. Zodziu, nezinau kas kaip ir kodel, bet manau daugiau neeksperimentuosiu su visokiais spalvotais kremais, nes savo mineraline esu be galo patenkinta. ai, o jei apie dengima, tai lengvas, malonaus kvapo ir man uztenka maskavimo, bet jei kazkokie spuogeliai ar ryskesnes demeles, tai pilnai tikrai nepasleps.
Everyday Minerals maskuoklis - naudojau paakiams. Jis toks daugiau suteikiantis skaistumo, gaivumo, bet nebuvo labai stipriai maskuojantis. Neblogas, bet nekartociau. Isvis susimasciau, kad man maskuoklio realiai ir nereikia, is iprocio naudoju tik... Pakuote tik labai nusitryne, praktiskai be uzrasu liko ir nelabai jau pamenu kokios spalvos maniskis buvo...
Youngblood dvipusis piestukas (viena puse matine, kita blizgi) - blizgia beveik sunaudojau, o matine uzsistovejo. Pirkau su mintim blizgia naudot po antakiu, lupu linkiui, galbut dar kur, kur highlighterio norisi, o matine vidiniams akiu kampuciams ir apatinei linijai brezt. Na bet retokai rimciau dazaus ir kazkaip kasdienai nesinaudojo man matinis, o blizgu kaip ir sunaudojau pagal paskirti. Nebuvo wow, bet siaip visai neblogas. Nekartosiu, nes nebereikia man tokio produkto...
Suki veido sveitiklis - nebepirmakart turejau, labai labai patinka ir vis kartojamas Ilgam uztenka, savo darba atlieka puikiai. Vienintelis minusas, kad nepigus ir kabinamas pirstu - vyras vis sumasto slapiais pirstais i indeli ilist arba neuzsuka dangtelio Tai likuciai issauseje neatgremziamai nuo indelio sieneliu...
100% Pure 'kiwi & pineapple' prausiklis-putos - sugunde tas kivis ir ananasas (labiau kivis), bet realiai beveik bepvapis produktas. Prause visai gerai, tik stengiausi nenaudot nuolat, nes pastebejau, kad bet koks putu pavidalo prausiklis buna labiau sausinantis. Vienintele problema su juo, kad dar tik kazkur 4 menesius turiu ir tik ipusejau (galioja 6men nuo atidarymo, bet kiek turejus sios firmos produktu dar ir po to laiko kuo puikiausi buna), o kvapas pasikeite i labai nemalonu ir stiproka ir pats prausiklis pasidare drumzlinas... Parasiau gamintojui, tai laukiu ka pasiulys, nes gaila toki brangu produkta ismest kai dar turetu but geras....
Pacifica dregnos serveteles - veidui man jos nepatiko, dirgino oda, tai naudojau rankoms, kosmetinio staliuko valymui ir tt....
Andalou 'cc' kremo meginelis - dvejopi jausmai man del jo... Pirmakart pasidazius labai patiko, o vat siandien gailejausi, kad neturiu daugiau laiko pries darba, nes buciau nusiprausus veida ir is naujo daziusis.... Siaip nemegstu krempudru, cc, bb ir visokiu kitokiu kremu su spalva, nes nemoku ju tept, spalvu neatsirenku ir siaip man sudetingas produktas ir ne karto nepasiteisines. Ir dar ka pastebejau ne karta, iskaitant ir si Andalou krema, tai kad mano oda parausta pasitepus tokiu produktu. Mano oda is jautresniu, tai itariu per daug jai maigymo gaunasi Nors is kitos puses kai dengiu mineraline pudra, uzbaigimo pudra ir skaistalais, tai lyg ir viskas ok. Zodziu, nezinau kas kaip ir kodel, bet manau daugiau neeksperimentuosiu su visokiais spalvotais kremais, nes savo mineraline esu be galo patenkinta. ai, o jei apie dengima, tai lengvas, malonaus kvapo ir man uztenka maskavimo, bet jei kazkokie spuogeliai ar ryskesnes demeles, tai pilnai tikrai nepasleps.
Everyday Minerals maskuoklis - naudojau paakiams. Jis toks daugiau suteikiantis skaistumo, gaivumo, bet nebuvo labai stipriai maskuojantis. Neblogas, bet nekartociau. Isvis susimasciau, kad man maskuoklio realiai ir nereikia, is iprocio naudoju tik... Pakuote tik labai nusitryne, praktiskai be uzrasu liko ir nelabai jau pamenu kokios spalvos maniskis buvo...
Youngblood dvipusis piestukas (viena puse matine, kita blizgi) - blizgia beveik sunaudojau, o matine uzsistovejo. Pirkau su mintim blizgia naudot po antakiu, lupu linkiui, galbut dar kur, kur highlighterio norisi, o matine vidiniams akiu kampuciams ir apatinei linijai brezt. Na bet retokai rimciau dazaus ir kazkaip kasdienai nesinaudojo man matinis, o blizgu kaip ir sunaudojau pagal paskirti. Nebuvo wow, bet siaip visai neblogas. Nekartosiu, nes nebereikia man tokio produkto...
Pabaigiau ranku balzama, super- greitai susigeria, tikrai gerai drekina ir minkstina odyte , svelniai-svelniai kvepia- bus kartojamas
Bourjois Levres Contour Edition- megstamiausias, kitokiu net nebenoriu, be abejo, piksiu dar.
Bourjois Levres Contour Edition- megstamiausias, kitokiu net nebenoriu, be abejo, piksiu dar.
QUOTE(Biancca @ 2015 02 27, 19:15)
Guerlain kompaktinė pudra, spalva - 03. Pati pudra nuostabi, tikrai geriausia, ką turėjau iš kompaktinių: puikiai dengiasi, drąsiai išsilaiko visą dieną, veidas su ja labai gražus ir gaivus. Įprastai naudodavau su kremine pudra, bet esu bandžiusi naudot ir ją vieną - irgi gerai atrodydavo (aišku, jei nereikia gero maskavimo). Bet yra ir minusas - labai jau greitai jinai man susinaudojo Sunku pasakyti tiksliai, tačiau tik kokiems trims mėnesiams man jos užteko.
Čia turbūt kompaktinis makiažo pagrindas? Parure Compact Foundation ar kokia kita?
QUOTE(Malena @ 2015 02 28, 15:04)
Čia turbūt kompaktinis makiažo pagrindas? Parure Compact Foundation ar kokia kita?
Užmiršau darašyt Parure Jo, čia Parure Compact Foundation.
Gavau dovanu ir visai smagiai sunaudojau Dr. Hauschka regeneruojanti seruma - bet buvo daug smagesnis iki kol nesuzinojau kainos Nemokeciau tiek pati ir siaip DR. H priemones man nera labai tinkancios arba nelabai patinka. Sis serumas tiko, buvo smagus, greitai susigere, nepaliko lipnumo/riebumo ar dar kazko ant odos, bet tuo paciu nebuvo kazkokio tokio wow efekto, kad mokeciau pilna kaina.
QUOTE(Biancca @ 2015 02 28, 16:48)
Užmiršau darašyt Parure Jo, čia Parure Compact Foundation.
Tai čia kaip ir ne kompaktinė pudra, o kompaktinė krempudra
Subaigiau antrą iš eilės Loreal purškiklį, apsaugantį nuo karščio. Bet ir vėl tokį patį nusipirkau
Montagne Jeunesse Strawberry Souffle kaukė. Užteko 2 kartams. Oda labai švelni, minkšta, gerai sudrėkinta, atrodo šviežesnė, bet įtariu nuo micos. Veidas blizga nuo blizgučių. Todėl aš kaukės nebepirksiu. Mica gali kimšt poras, aš to mažiausiai iš kaukės tikiuos ir noriu.
Nars Eyeliner Stylo
Pirmą savaitę buvo idealus, brėžė juodai gražiai, o po to pasidarė visiškas š, dažo vos, vos silpnai ir nebe pačiu galiuku, o tik vidurine plunksnelės dalimi. Nieko gero, nebekartosiu
Caudalie rankų kremas. Sunaudojau gal jau tris. Puikus. Greit susigeria, gerai matina. Neturi įkiraus kvapo. Dabar gavau kažkokį dovanų, tai naudosiu jį, bet šitas būtinai bus kartojamas vėliau
Pirmą savaitę buvo idealus, brėžė juodai gražiai, o po to pasidarė visiškas š, dažo vos, vos silpnai ir nebe pačiu galiuku, o tik vidurine plunksnelės dalimi. Nieko gero, nebekartosiu
Caudalie rankų kremas. Sunaudojau gal jau tris. Puikus. Greit susigeria, gerai matina. Neturi įkiraus kvapo. Dabar gavau kažkokį dovanų, tai naudosiu jį, bet šitas būtinai bus kartojamas vėliau
"Listerine Fresh Mint" burnos skalavimo skystis. 500ml. Jau antras. Visai neblogas buvo, galbūt bus kartojamas ateityje.
"Wilkinson Sword" skutimosi peiliukai. Nelabai patiko. Pakankamai greitai pradėdavo blogai skusti. Kokosų kvapo visiškai neužuodžiau. Man žymiai geresni buvo ryškiai rožiniai "Wilkinson Sword" skutimosi peiliukai.
"Blendamed 3D White Arctic Freshness" dantų pasta. Pasta, kaip pasta, nieko ypatingo.
"Avon" vonios putos. Gerai putojo, skaniai kvepėjo.
"Avon Advanced Techniques" gaivinamasis šampūnas. Nesu išranki plaukų šampūnams, svarbu gerai putotų ir skaniai kvepėtų, šis tą ir darė.
"Avon Skin So Soft" veido plaukelių šalinimo kremas. Pirmą kartą panaudojus labai patiko, tikrai puikiai pašalino plaukelius, tačiau visus kitus kartus nedarė absoliučiai nieko, praktiškai nei vieno plaukelio nepašalindavo, reikėdavo su pincetu pešioti. Gal kažkiek tik pačius plaukelius suminkštindavo, tai lengviau išsipešdavo ir ne taip skaudėdavo. Kažkodėl buvau nusipirkus ir antrą pakuotę, taigi pabaigusi šią, pradariau naują ir jau du kartus naudojau ir galiu pasakyt, kad nerealus, puikiai pašalina plaukelius. Nesuprantu kaip čia taip yra ir vis bijau, kad vėl sublogės, kaip pirmasis, ir nieko nebedarys. Na, bet pamatysim, kol kas super.
"Oriflame Visions V* Soul Mates" akių šešėliai, spalva Barbie&Ken (viršutiniai nuotraukoje). Naudojau tik tą baltą spalvą, labai patikdavo kasdien naudoti, puikiai paryškindavo akių kampučius. Ta rožinė sutrupėjus jau seniausiai ir buvo nebenaudojama.
"Urban Decay Primer Potion" akių šešėlių pagrindas, spalva Sin. Turėjau travel size. Dažniausiai naudodavau kaip akių šešėlius, o ne pagrindą jiems. Gražią spalvą turi. Turiu jau pilno dydžio pakuotę.
"e.l.f." gelinis akių pravedimas. Jau seniausiai sudžiūvęs, bet vis neprisiruošdavau išmesti. Kiek pamenu, tikrai patiko, pigmentuotas puikiai ir tikrai ilgai neuždžiūvo. Galbūt kada nors bus kartojamas.
"Bi-es" kvepalai. 50ml. Neradau paveikslėlio. Nelabai patiko, labai pigus kvapas.