Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Orly Fowl Play - nagų lakų pas mane triženklis skaičius, bet visada gaila, kai kažkuris baigiasi. Sunaudojau visą, dėl blizgučių valant tekdavo pavargti, laikymosi negaliu pakomentuoti, nes man bet kuris lakas laikosi ~3 dienas.

Travy I Sbory Agafji juodasis muilas - nuostabus kvapas. Iš pradžių juo ploviau plaukus, džiaugiausi rezultatu ir gyriau, bet pastebėjau, kad sausino galvos odą. Sunaudojau kūnui, tik naudoti duše, man labai nepatogus įpakavimas. Išbandyti buvo įdomu, bet daugiau nepirkčiau.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 25 vasario 2015 - 09:58
Guerlain Secret de purete prausimosi putos - labai patiko, švariai prausė, odos nesausino. Prie progos mielai kartočiau
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
Vasari pabaigiau:

user posted image
Planeta organica ayurveda kauke plaukams: pirma karta panaudojus plaukai liko kaip siaudai, tai ilgai nesitiese rankos link jos. Naudodavau koki karta i menesi, paskui atsibodo, nusprendziau greiciau subaigt ir naudojau kiekviena arba kas antra plovima. Rezultata pamaciau po tokio intensyvaus kurso- plaukai minksti, paslankus, grazesni. Kvapas labai ikyrus, pati kauke skalsi. Nekartociau smile.gif

Tbs dezodorantas: slamstu slamstas, apsaugos jokios, kvapas slykstokas, aitrus. Siaip ne taip sunaudojau ziema namie sededama.

Margarita duso zele su svarainiais: kvapas nuostabus wub.gif gaila, kad prausiantis nelabai jauciasi. Uztai po maudyniu skaniai kvepia vonia biggrin.gif. Duske skalsi, ilgam uzteko, prausia/putoja gerai, pigi, odos nesausina, pirksiu kitu kvapu.

Douglas home spa duso putos: nezinau, ar patiko, ar ne g.gif pliusai: labai patogu naudot, siek tiek drekina oda. Minusai: ziauriai neskalsi, naudojant kas antra diena uzteko vos menesiui blink.gif, purskiant putas jauciasi labai stiprus aerozoliam budingas kvapas (del jo nenaudoju purskiamu dezodorantu), paciu putu kvapas beveik nesijaucia, kiek sustiprejo tik ipusejus buteliuka, bet tada nebepavykdavo isspausti putu- net gerai supurcius buteliuka, issispausdavo kazkokia zele, kuri delne pavirsdavo i labai standzia puta (ir jos nedaug). Zodziu, nekokybiskad produktas pasirode, bet noreciau isbandyt kitu gamintoju tokio tipo produkta.

user posted image
Eveline blakstienu serumas: nepastebejau jokio reklamuoto efekti blakstienoms. Visai patiko kaip pigi tuso baze biggrin.gif.
Catrice antakiu zele su spalva: liuks, gera spalva, gerai laiko, labai tinka greitam makiazui aptvarkyt antakius. Kartosiu.
Australian bodycare arbatmedzio aliejus: kartojamas, bet efekto jokio. Nors pirmas buteliukas darydavo stebuklus. Daugiau nepirksiu, neber poreikio smile.gif
Kazkoks rusiskas levandu eterinis aliejus: sunaudojau koju voneles ir duse kaip spa priemone.
Burts bees acai lupu piestukas: pradzioj nepatiko, paskui lyg ir nieko. Naudojau ryte/vakare, stovejo vonioj. Kvapo kazkokio uoginio nepastebejau, drekinimo ziemai mazoka. Patiko naturalumas ir kad bent jau nesausino lupu, kaip kokie baby lips.. Jo vietoj dabar stovi sierra bees, tas kur kas geresnis, bet daug greiciau naudojasi ir vasarai bus per riebus.

Ir kruva meginuku:
user posted image
Ana lotan ranku kremas: super, greit isigeria, gerai drekina, neriebus, bekvapis.
Ana lotan liquid gold marine fluid: esu sunaudojus pilna pakuote, geras drekiklis vasarai riebiai odai.
Ana lotan aloderm kremas: riebokas, jautrumo nesumazino.
Bioderma atoderm prausimosi zele: nepatiko, ziauriai ijautrino oda, suintensyvejo paraudimai.
Germaine de cappucini pearl sensation paakiu kremas: nepatiko, riebokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 27 vasario 2015 - 09:56
Doliva priemonė plaukams, kad labai stiprus poveikis būtų nepastebėjo (plaukai tampa stipresni, vešlesni ir pan.), o bet tačiau man tobulas sprendimas po aliejinės kaukės, išplovus galvą šampūnu vietoj kondicionieriaus. Bus kartojama
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
Guerlain Super Aqua kaukė. Tai antroji tokia pat kaukė. Antrąją įsigijau 2011 m birželio mėn cool.gif Tai va iki dabar naudojau. Niekada jos nenaudojau sąžiningai. Kartas nuo karto, todėl taip ilgai. Susiradau kokius ditirambus jai rašiau. Dabar negalėčiau to parašyt. Pasirodė visiškai nebeverta dėmesio. Drėkinimas trumpalaikis, nei ten skaistumo, nei gražesnės odos. Ir dilgčiodavo odą kartais užsitepus, intensyvus kvapas, bet man tai patiko.
Nebekartosiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 02 27, 10:54)
Burts bees acai lupu piestukas: pradzioj nepatiko, paskui lyg ir nieko. Naudojau ryte/vakare, stovejo vonioj. Kvapo kazkokio uoginio nepastebejau, drekinimo ziemai mazoka. Patiko naturalumas ir kad bent jau nesausino lupu, kaip kokie baby lips.. Jo vietoj dabar stovi sierra bees, tas kur kas geresnis, bet daug greiciau naudojasi ir vasarai bus per riebus.

Man tai labai patinka Burt's Bees lupu balzamai, bet ju labai daug rusiu yra ir visi skirtingi - kai kurie labai riebus, kiti vidutiniski, o treti lengvesni ir net atrodo sunkiau besitepantys (bet realiai normaliai uzsitepa ir lieka balzamas ant lupu, man sitie patinka kai reikia po to koki blizgi ar lupdazi tept, tai ne tiek riebios lupos, bet tuo paciu padrekintos).

Ir dar pastebejimas del kvapo - jis ir neturetu uogomis kvepet, nes acai uogos tokios beveik bekvapes, t.y. ne kaip iprasta braskiu, avieciu, melyniu kvapai...

QUOTE(Vitulka @ 2015 02 27, 14:33)
Guerlain Super Aqua kaukė. Tai antroji tokia pat kaukė.  Antrąją įsigijau 2011 m birželio mėn cool.gif Tai va iki dabar naudojau. Niekada jos nenaudojau sąžiningai. Kartas nuo karto, todėl taip ilgai. Susiradau kokius ditirambus jai rašiau. Dabar negalėčiau to parašyt. Pasirodė visiškai nebeverta dėmesio. Drėkinimas trumpalaikis, nei ten skaistumo, nei gražesnės odos. Ir dilgčiodavo odą kartais užsitepus, intensyvus kvapas, bet man tai patiko.
Nebekartosiu smile.gif

Gal dilgciojo, nes paseno? g.gif Labai jau ilgai kaip skincare produktui tie 4 metai... net ir nenaturaliam...

O tavo postus apie sita kauke pamenu is senu laiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 27, 14:27)

Gal dilgciojo, nes paseno?  g.gif Labai jau ilgai kaip skincare produktui tie 4 metai... net ir nenaturaliam...

O tavo postus apie sita kauke pamenu is senu laiku thumbup.gif

bet nei kvapas, nei konsistencija visiškai nepasikeitė. Va, vakar pakutinį kartą nedilgčiojo visai... g.gif
Nebesvarbu iš tikrųjų irnesakyk.gif
Atsakyti
Embryolisse kremas. Man jis nerealus ir jau turiu naują pakuotę. Puikiai drėkina, bet susigeria akirmirksniu, palikdamas odą aksomo švelnumo. Naudojau ir kaip kaukę (užtepiau storą sluoksnį ir laikiau apie 15min), tai oda "putli" ir pamaitinta liko. Puikus makiažo pagrindas thumbup.gif Mano oda normali, bet linkusi į sausumą. Šis kremas išsprendė visas šerpetojimo problemas, kurios kartais šaltuoju sezonu kankindavo.
user posted image

MAC OPULSH blakstienų tušas. Mėgstu išraiškingas ir lėliškas blakstienas. Šis puikiai storino ir ilgino, yra sodrios juodos spalvos. Laikėsi irgi puikiai. Tikrai kartosiu ateity.
user posted image

Garnier medaus kaukė. Normali. Plaukai švelnesni, minkštesni, lengviau šukuojami. Labai patiko kvapas. Per akciją gal ir kartosiu.
user posted image

RASA rankų kremas su kavos pupelėm. Sunaudojau jau du. Super greit susigeria, nepalieka nemalonaus jausmo, puikiai drėkina. Kvapas dieviškas wub.gif Tikrai tikrai vėl kartosiu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sausas sampunas- nepamainomas dalykas extra atvejais, bus perkamas dar.

user posted image

O sis daiktas kartotinas tikrai nebus schmoll.gif - jokio stebuklo, jokios apsaugos nuo dregmes ir pan., jau geriau pirksiu koki geresni plauku laka doh.gif , daugiau bus naudos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 02 27, 16:44)
Embryolisse kremas. Man jis nerealus ir jau turiu naują pakuotę. Puikiai drėkina, bet susigeria akirmirksniu, palikdamas odą aksomo švelnumo. Naudojau ir kaip kaukę (užtepiau storą sluoksnį ir laikiau apie 15min), tai oda "putli" ir pamaitinta liko. Puikus makiažo pagrindas  thumbup.gif Mano oda normali, bet linkusi į sausumą. Šis kremas išsprendė visas šerpetojimo problemas, kurios kartais šaltuoju sezonu kankindavo.
user posted image

Kur perkate si krema? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 02 27, 17:00)
Kur perkate si krema?  mirksiukas.gif

pirmąjį užsisakiau iš Feelunique, o antrąjį pirkau Paryžiuj. Prancūzijoj jo kaina dvigubai pigesnė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 02 27, 18:11)
pirmąjį užsisakiau iš Feelunique, o antrąjį pirkau Paryžiuj. Prancūzijoj jo kaina dvigubai pigesnė  thumbup.gif

Aisku 4u.gif ieskojau cocooncenter, bet butent sio nera unsure.gif
Atsakyti