Pirmieji 2015 tušti butelaičiai
Rasa drėkinantis šampūnas. Pirkau SB, bet pabandžiau kelis kartus ir pati, tad jaučiu, jog turiu teisę į atsiliepimą. Šiaip visai neblogas šampūnas. Nemanau, kad daug drėkina, bet plaukai slidūs ir smagūs. Vienintelis drėkinimo požymis - antros dienos galva tiek sudrėkinta, kad reikia nemažai išradingumo tai maskuojant.
Mineral Fusion šampūnas nuo pleiskanų. Pagrindinės funkcijos neatliko visai, t.y. su pleiskanom nesusitvarkė. Bet visa kitą darė be priekaištų. Plaukai bent jau pirmą dieną, kaip iš reklamos: papūsti, bet blizgantys ir paslankūs.
Uoga Uoga bruknių kaspinas. Normalus šampūnas. Jokios magijos. Sausino galvos odą.
Uoga Uoga šermukšnių diena. Patiko labiau už bruknių kaspiną. Čia ne pirmas buteliukas. Kartotinas pakaitaliojant su kitais. Plaukai po jo tikrai smagūs būna: blizga, purūs, bet nesiveliantys. Už kiekį ir skalsumo nebuvimą - brangokas. Verta pirkti tik su akcija (kuri ir vyksta šiuo metu Rimi).
Čistaja linija plaukų balzamas. Labai labai skaniai kvepėjo. Funkciją atliko, bet nieko nedarė tokio, kas gundytų kartoti.
Uoga Uoga mineralinė pudra. Labai jau daug uogų produktų pas mane Tikrai patiko! Maskuoja vidutiniškai, gražiai pasidengia, laikosi gerą pusdienį, vėliau pradeda nykti, bet kažkiek vis tiek lieka. Žiemai įsibėgėjus, pradėjo labai matytis ant pasausėjusios odos, tad nežinau, ar tiktų sausos odos savininkėms. Kai oda taps ir vėl normali, manau, kad grįšiu prie jos.
Uoga Uoga lūpų balzamas pabučiuok mane. Jau esu rašiusi, kad jis yra mano FAVORITAS, kuris padėjo atsikratyti lūpų balzamų manijos. Kurį laiką neturėjau jo, tai lūpos iškart pareiškė nuomonę apie tai.
Uoga Uoga lūpų balzamas pirato receptas. Nuklydau, nes norėjosi išbandyti kitus uogų balzamus. Prieš tai aprašytam šis neprilygsta. Labai suskystėja ant lūpų ir tampa, kaip koks aliejus, todėl greit dingsta.
Eveline maskuoklis. Prisiskaičiau SM pagyrų ir nusipirkau. Kaip turbūt matosi, išmetu beveik pilną. Man labai jis matosi, subėga į raukšleles ir dar sausina odą.
Korres lūpų balzamas su spalva. Kažkada man jie labai patiko. Šis tikrai ne pirmas. O dabar nebepatinka. Sausina lūpas.
Alverde lūpų blizgesys. Labai smagus blizgesys. Tik kai aš juos taip dažnai naudoju, tenka atsisveikinti, nes kai vieną dieną suvokiau, kada aš jį pirkau, pasidarė nebesmagu ant lūpų tepti. Jis visai nelipnus, suteikia gražią spalvą ir dar buvo, kiek pamenu, velniškai pigus.
Balance me veido prausiklis-balzamas. Vienas iš tų produktų, kur tepi kaip balzamą, jis tampa aliejinis, o tada darbuojiesi su šiltu rankšluostuku. Turiu jau antrą pakuotę, kas turbūt pasako daug. Kvepia - nuostabiai. Nuprausia švariai, nesausina ir suteikia galimybė kiekvieną vakarą nors kelioms minutėm pasijausti kaip SPA.
Uoga Uoga Mango tango rankų kremas. Buvo laikas, kai jis išgelbėjo mano rankas. Dabar atėjo jo gyvenimo pabaigos laikas. Tai nėra lengvas produktas, nes palieka riebalą ant rankų, bet tas riebalas veikia, tai galima pakentėti ir prisitaikyti. Kvapas tikrai ne kiekvieno nosiai.
La Roche posay micelinis vanduo. Jei turiu progą jo gauti su kokia nuolaida, perku. Gal pačiam procese skirtumo ir nėra didelio nuo kitų, bet oda, naudojant šį, būna gražesnė. Nelabai suprantu, ar čia sutapimas ar JIS. Akių makiažo nevalau, tik veidą.
Mizon veido serumas. Drėkino, bet palikdavo lipnumą ant veido, kas man nelabai patinka. Žinoma, tas gal nėra svarbu prieš einant miegot, bet vis viena. Toks keistas produktas. Gerai su juo, gerai ir be jo.
Nivea kūno losjonas. Kvepia sausainiukais. Veikia. Greit susigeria. Kvapas gali įgristi. Turiu antrą ir jau jaučiu, kaip tie sausainiai nebežavi.
Tuščių butelaičių vieta ir vėl laisva!
QUOTE(smaggiuke @ 2015 02 15, 17:17)
Balance me veido prausiklis-balzamas.
Kur perkate?
Artdeco Perfect Teint Illuminator. Naudojau paakiams. Kadangi šiaip neturiu tamsių paakių, tai iš tokios priemonės daug nereikalauju - tik lengvo paskaistinimo ir švytėjimo efekto suteikimo. Šitas funkcijas Artdeco atliko tikrai puikiai. Laikosi visą dieną drąsiai. Manau kartosiu, geras produktas.
Rituals prausimosi putos Yogi Flow. Rituals putos man yra gėrių gėris, jau n butelaičių esu išnaudojusi. Nesausina odos, gerai putoja, skalsiai naudojasi, o kvapai be galo malonūs. Išbandžiusi esu visus, bet vis grįžtu prie Yogi Flow - niekaip neatsibosta tas malonus ir apgaubiantis jų saldumas. Tikras smagumas praustis
Eucerin rankų kremas su šlapalu. Ir patiko, ir ne. Kas patiko: šaltuoju metu labai sausėja, skėldėja rankos, tai reikia gero drėkinimo. Šitas tikrai geras, riebus, bet kažkaip vos užtepus šiek tiek grauždavo rankas, ypač tas sausesnes vietas Vis dėlto dedu pliusą už labai gerą drėkinimą.
Uoga uoga šampūnas Šermukšnių diena
nepatiko, nes išplovus tik šampūnu į plaukus net pirštų įkišt neidavo, kvapas kaip vaistų
Foro mano
Papildyta:
Rasa drėkinantis šampūnas. Pirkau SB, bet pabandžiau kelis kartus ir pati, tad jaučiu, jog turiu teisę į atsiliepimą. Šiaip visai neblogas šampūnas. Nemanau, kad daug drėkina, bet plaukai slidūs ir smagūs. Vienintelis drėkinimo požymis - antros dienos galva tiek sudrėkinta, kad reikia nemažai išradingumo tai maskuojant.
Uoga Uoga šermukšnių diena. Patiko labiau už bruknių kaspiną. Čia ne pirmas buteliukas. Kartotinas pakaitaliojant su kitais. Plaukai po jo tikrai smagūs būna: blizga, purūs, bet nesiveliantys. Už kiekį ir skalsumo nebuvimą - brangokas. Verta pirkti tik su akcija (kuri ir vyksta šiuo metu Rimi).
Uoga Uoga lūpų balzamas pabučiuok mane. Jau esu rašiusi, kad jis yra mano FAVORITAS, kuris padėjo atsikratyti lūpų balzamų manijos. Kurį laiką neturėjau jo, tai lūpos iškart pareiškė nuomonę apie tai.
Rasos šampūnas man tai superinis, vienas iš nedaugelio su aliejais, kuris neapsunkino mano plaukų
Uoga uoga šermukšnių diena, buvo tikrai tragedija, plaukai kaip šienas
O Pabučiuok mane tikrai superinis, turiu dabar Tu-žvaigždė, tai nei iš tolo neprilygsta Pabučiuok mane
nepatiko, nes išplovus tik šampūnu į plaukus net pirštų įkišt neidavo, kvapas kaip vaistų
Foro mano
Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2015 02 15, 17:17)
Rasos šampūnas man tai superinis, vienas iš nedaugelio su aliejais, kuris neapsunkino mano plaukų
Uoga uoga šermukšnių diena, buvo tikrai tragedija, plaukai kaip šienas
O Pabučiuok mane tikrai superinis, turiu dabar Tu-žvaigždė, tai nei iš tolo neprilygsta Pabučiuok mane
Labai tiršta ir skalsi. Puiki ypač sausiems plaukams (kaip ir rašoma). Perkant ne lietuviška kaina (pirkau FR su, berods, 50 proc. nuolaida) kartotina būtų.
Avon Senses Mood Therapy Indulgent ir N-Spa Moisturising Shea Butter dušo želės - abi su taukmedžio sviestu, didelės talpos, maža kaina, kreminės, odos nesausina. Avon nelabai patiko kvapas, "pigus", o N-spa per ryškus ir ilgainiui pradeda įkyrėti. Abi nekartotinos.
Mad Hippie Vitamin C serumas.
Tepdavau nakčiai. Kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau. Gal pastebėsiu, kai jau nenaudosiu.
LiftActiv Serum 10 Eyes & Lashes
Pagrinde pirkau dėl blakstienų. Artimieji atkreipė dėmesį, kad blakstienos pailgėjusios Gaila nepadariau foto prieš naudojimą. Tepdavau nakčiai, iš ryto nebūdavo patinę paakiai, o prieš tai šitas reikalas vargindavo .
Essence juostelės inkštirams valyti.
Gerių gėris, jau n kartų pirktos. Geresnių neteko atrasti. Sukarpytas naudoju ir smakrui.
Foto skolintos
Tepdavau nakčiai. Kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau. Gal pastebėsiu, kai jau nenaudosiu.
LiftActiv Serum 10 Eyes & Lashes
Pagrinde pirkau dėl blakstienų. Artimieji atkreipė dėmesį, kad blakstienos pailgėjusios Gaila nepadariau foto prieš naudojimą. Tepdavau nakčiai, iš ryto nebūdavo patinę paakiai, o prieš tai šitas reikalas vargindavo .
Essence juostelės inkštirams valyti.
Gerių gėris, jau n kartų pirktos. Geresnių neteko atrasti. Sukarpytas naudoju ir smakrui.
Foto skolintos
Cynos kondicionierius su arganu labai patiko, plaukai super minkšti ir žvilgantys. Tikiuosi ir šampūnas bus toks pats geras.
Papildyta:
Guess for woman edpspray 50 ml gaivus pavasarinis kvapas, nieko neypatingas, kasdieninis bet mielas
Papildyta:
Guess for woman edpspray 50 ml gaivus pavasarinis kvapas, nieko neypatingas, kasdieninis bet mielas
Banka Agafji maitinantis šveitiklis kūnui skaniai kvepia, man lyg kmynų arbata. Norėtųsi aštresnių dalelių. Bandysiu ir kitus Banka agafji šveitiklius.
Lavera Style & Care Gel
Mano labai neklusnius ir ilgus antakius tobulai sustato į vietas, nesulipina, labai natūraliai atrodo ir išsilaiko visą dieną be priekaištų. Dar vis gramdau likučius, bet jau užsisakiau tokią pat
Mano labai neklusnius ir ilgus antakius tobulai sustato į vietas, nesulipina, labai natūraliai atrodo ir išsilaiko visą dieną be priekaištų. Dar vis gramdau likučius, bet jau užsisakiau tokią pat
Uoga Uoga Džiunglių eliksyras- aliejų mišinys plaukams
n-tasis. geras kokybės ir kainos santykis. Malonus kvapas. Man gana lengvai išsiplauna. Naudoju įv. aliejus ir jų mišinius (skirtingų gamintojų) pakaitomis ir vis laikas nuo laiko prie šio grįžtu.
MaxFactor Masterpiece Transform - labai kaprizingas tušas, nes ne visada išeina gražiai pasidažyt. Stipriai pailgina, suteikia daug apimties, blakstienos ryškios ir lėliškos net po vieno sluoksnio. Bet dažytis reikia labai atsargiai, nes dengia iš karto storai, neatsargus papildomas sluoksnis- ir suklijuoja blakstienas.