Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Uogauoga Bling bling serumas plaukų galiukams. naudojau kaip kaukę nakčiai. labai patiko, glotnino plaukus, skaniai kvepėjo. kartotinas.
user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 03 vasario 2015 - 16:23
tarte 'light camera flashes' tuso miniukas - metu, nes keiciu tusus kas 3 menesius, bet siaip turbut dar daug like. Visai patinka jis, nors noreciau daugiau tankumo. Tik reikia nepersistengt sluoksniuojant, nes iskraipo blakstienas ir po to nebeiseina graziai sudestyt.... Bendrai paemus Tarte tusai man visai patinka, ir seniau esu ne viena naudojus, bet is sio daugiau tikejausi, tai gerai, kad nenusipirkau pilnos pakuotes. Pastaruoju metu isvis isigudrinau miniukus naudot - taip isbandau norimus tusus, negaila ismest po tu 3men, o ir pinigai neissileidzia, nes nemokamai juos gaunu. rolleyes.gif
user posted image

Physician's Formula 'nude' ir 'classic nude' seseliu paletes - pirmoji praktiskai nelabai ir naudota... Metu abi lauk, nes pagaliau bandau rimtai susiimt ir pasikeist ir dekoratyvine i geros sudeties 4u.gif Kolkas is nelabai geru tik tusai ir lupu priemones like, bet situos jau labai sunku atrast tinkamus is naturaliu.... blush2.gif Na o griztant prie PF paleciu, tai man labai patiko, nebe pirmakart jos pirktos (ne visas spalvas naudoju, bet nuolat sale buna, dar koks gamintojo kuponas pasitaiko, tai vos ne uz aciu gaunasi, tai buna gera kaina uz tas kelias naudojamas spalvas) - uztenka ilgam, laikosi gerai, dengiasi graziai. Mano akys jautrios, bet sie seseliai tiko, tai labai ir neieskojau pakaitalu. Pastaruoju metu retai dazausi seseliais, tai pasilieku Sante trispalve palete ir uzteks. 4u.gif
user posted imageuser posted image

QUOTE(lumi @ 2015 02 03, 15:55)
Weleda granatų rankų kremo miniukas (10 ml) labai nepatiko. Poriebis, o kvapas apskritai erzinantis man pasirodė. Nekartotinas produktas  schmoll.gif

Man butent granatu ranku kremas gana lengvas pasirode (toks nezieminis), citrinu tai tikrai posunkis, bet vistiek ne riebalas, o ir gerai padrekina rankas. Bet kvapas irgi nepatiko man - tenka vyrui ji naudot. Nors visu kitu Weleda liniju kvapai man super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 03 vasario 2015 - 18:06
QUOTE(shemsa @ 2015 02 02, 21:50)
NORIKA kokiem plaukam skirtas tas babuskos sampunas?

Vat kad nežinau dabar, buteliuką išmečiau, o pirkdama nesigilinau, nes buvo SM'e jo pirkimo banga biggrin.gif Bet priekinėj etiketėj rašo plaukų tvirtumui ir stiprybei g.gif Bet manau kad visiem tipam tinkamas bus...
Atsakyti
Pilogen mangų kvapo rankų kremas. Kadangi dienos metu man patinka greitai įsigeriantys rankų kremai, tai šis tam puikiai tiko. Drėkinimo naudojimui namuose pakako (aš bet kurį rankų kremą tepu daug kartų per dieną, nes rankos gauna daug vandens). Tik gan stipraus ir į mangus nei iš tolo nepanašaus kvapo smile.gif Nekartosiu vien dėl jo.

user posted image

Paula's Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer. Apskritai atradus PC veido priežiūros priemones į nieką kitą nebesidairau. Ši kremas - ne išimtis. Puikus žiemos metui, per jį ir drėkinančią kaukę apleidau, nes oda nerodo tam jokio poreikio. Mano oda normali, tik labai atsipalaiduot neleidžia - jei tik randa progą - skuba pasausėti. Šiltuoju metu nosis kiek pasiriebaluoja.

user posted image

Lavera šampūnas su migdolais. Taip ir nesupratau ar patiko smile.gif Plaunu plaukus kas antrą dieną, antrąją jau jie neatrodo itin reprezentatyviai, truputį sukrenta ir lyg labiau pasiriebaluoja. Tai kad neerzina mano jautrios galvos odos, tai tikrai.

user posted image
Atsakyti
O kaip šis serumas tepant ant sausų plaukų? Norisi kažko, kas per daug neriebintų. Tik atgaivintų plaukų galiukus smile.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 02 03, 16:16)
Uogauoga Bling bling serumas plaukų galiukams. naudojau kaip kaukę nakčiai. labai patiko, glotnino plaukus, skaniai kvepėjo. kartotinas.
user posted image

(nuotrauka skolinta)

Atsakyti
Neturiu savų nuotraukų, o tai kaupt man pakuotes senas kažkaip pragariška doh.gif Vis norisi išmest nieko nelaukus biggrin.gif

Uoga Uoga veido kaukė "Mėlynių šventė"
user posted image
Jau pirkta ir apkalbėta ne vieną sykį. Ir pirksiu ir toliau. Kaina nedidelė, produktas natūralus ir šviežias, ir veiksmingas - oda švaresnė lieka, minkštesnė, neišsausinta ir šiaip tiesiog gražesnė. Laikant šaldytuve man porą savaičių 'atlaiko' be problemų, bet aš kartais sunaudoju ją iki to laiko, nes būna, kad naudoju kas antrą dieną (ar šiaip kada nepatingiu), riebiau patepu ir susinaudoja.
Tuo pačiu užbaigiau ir jų "Purvinos Undinėlės" kaukę - irgi labai patiko. Oda apraminta, švari ir švelni. Prausiant rankomis dar toks kaip ir lengvas pašveitimas gaudavosi. Tik kažkiek smirda žuvimi biggrin.gif Bet kartosiu ir šią kaukę. drinks_cheers.gif

Nail Tek II
user posted image
Buvau gavusi dovanų. Pas mane nagai šiaip normalūs, kartais galiukai pasisluoksniuoja, kuomet ilgą laiko tarpą be jokių pertraukų lakuoju, bet šiaip didelių problemų nėra, tai naudojau kaip lako pagrindą. Nė nežinau.. Gal ir normaliai. Kad labai prailgintų nešiojimą, tai nepasakyčiau, o ir ne visi lakai su juo gražiai 'sukibo'. Sudėtis nelabai patiko man, bijau suklyst, bet manrods formaldehido turi. Tai ir nepirkčiau.

Išmečiau dar keletą Essence priemonių - jų antakių rinkinuką, kažkokią užsigulėjusią Limited Edition pudrą bei longlasting pieštuką. Antakių rinkinys nelabai man - spalvos per daug kontrastingos, viena gan šviesi ir šiltoka, kita - labai tamsi pasirodė. Maišant ir kažkokia terlionė gavosi. Būčiau pasilikusi dar bent kuriam laikui, bet sudužo ir sutrupėjo. Nekartočiau bent jau šių.
user posted image

O pieštukas visai patiko. Spalva "Think khaki" (nuotraukoj viršutinė rods), tai gan švelni (bet pigmentuota) ir graži spalva, pats pieštukas minkštas, išsukamas. Su pagrindu lyg normaliai laikėsi (nebepamenu, nes senai naudojau). Išmečiau, nes šerdis viduj visa sutrupėjo nuo minkštumo. Gal kada ir pirkčiau kokią kitą spalvą. ax.gif
user posted image

Too Faced Shadow Insurance
user posted image
Įspūdžiai kiek dvejopi.. Šiaip šešėliai laikėsi puikiai (mano vokai riebūs), labai taupiai naudojosi, nes reikėjo nedidelio kiekio, bet.. Toks jausmas, kad kiek sunkokai sklaidydavosi šešėliai. O kartais (kartais, nevisada), jei bandydavau ant viršaus perbraukti kūno spalvos šešėliu ar tiesiog užtvirtinama pudra, vokas tiesiog labai sausas atrodydavo. O kartais norint išspaust patį pagrindą, iš pradžių kažkoks skystis išsispausdavo (skaičiau, jog taip pasitaiko), o tik vėliau pagrindas biggrin.gif Nežinau ar kartočiau..

Uoga Uoga "Pagaliau" kondicionierius
Keistai man sekėsi su juo.. Patiko kvapas, lengva konsistencija. Pirmus porą sykių patiko ir kaip kaukę naudoti prieš plovimą ir kaip paprastą kondicionierių - plaukai švelnūs ir gražūs atrodė, neapsunkę. O vėliau pasidarė laimės reikalas - nepriklausomai nuo to, kiek betepčiau, kada tepčiau ir kaip skalaučiau - plaukų galiukai arba iškart į srogeles sušokdavo, arba atrodydavo, lyg nieko nebūčiau tepus, arba visai normaliai atrodydavo. Kažkokia loterija beveik. Bent kol kas tai nekartočiau, laukiu kito kondicionieriaus. O ateity - gal.. Įdomumo dėlei ir pasitikrinimui ar išties nėra labai superinis produktas, o gal tiesiog plaukų išskalaut normaliai nesugebu biggrin.gif

Uoga Uoga "Aksominė oda" veido kremas ir makiažo valymo aliejus "Puiki naktis". Abu pirkti ir naudoti ne kartą, turbūt ir paminėti jau seniau. Kremas lengvas, greit susigeria, suteikia odai reikalingo drėkinimo, bet labai sausų odos vietų gal ir nepatvarkytų. Neatrodo oda kaip taukais aptepta, porų ir nekemša, spuogai papildomi nekyla. O aliejus skaniai kvepia, gerai valo makiažą (daugiausia akims naudojau), gan patogus buteliukas. Panaudojus gal kiek ir blakstienos pagražėjusios, nors 100% to teigt gal ir negalėčiau biggrin.gif Mėgstu aliejaus nenuvalyti nuo akių vokų/paakių ir palikti nakčiai vietoj kremo kokio. Kartotini man abu produktai.
user posted image
user posted image

Catrice Liquid Liner "010 Dating Joe Black"
user posted image
Spalva tai nereali šio buvo - ryyyški juoda, tarsi matinės juodos kreidos. Įpratus naudotis ir nebuvo sunku, gan lengvai galėdavau nubrėžti preciziškas linijas. Bet jei nenaudodavau šešėlių pagrindo, tai ilgiaus pabuvus, kiek patepdavo vokus, nelabai žymiai, bet vis vien. Bet naudojant šešėlių pagrindą, tai už tokią kainą net labai neblogas pravedimas. NikkieTutorials youtubėj berods gyrė šį thumbup.gif

Subaigiau ir jau 2 VIVI rožių veido prausimo putų buteliuką (dar vieną sunaudojus su šilku buvau). Patiko, net labai. Labai jau tingiu ilgas tiradas rašyt, tai kam įdomu, VIVI temoj dar buvau kalbėjus apie šį prausiklį (ir ne aš viena) arba tiesiog galit blog'e pasiskaityt pilną atsiliepimą. 4u.gif Nuoroda
user posted image

Nubian Heritage 'Black Seed' muilas
user posted image
Jau ne vieną NH muilą esu sunaudojusi ir visi labai patinka (gal tik juodasis kiek per šiurkštis pasirodė). Sudėtys geros, kvepia nuostabiai, muilinėse netirpsta kaip kiti muilai, nesausina odos. Naudoju pagrinde rankų ir kūno prausimui, bet iš didesnės bėdos ir veidą nusipraust galima. Pirksiu ir toliau drinks_cheers.gif

karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 05 vasario 2015 - 01:59
QUOTE(Ammba @ 2015 02 04, 23:41)
O kaip šis serumas tepant ant sausų plaukų? Norisi kažko, kas per daug neriebintų. Tik atgaivintų plaukų galiukus smile.gif

Mano plaukai sausi, dažniausiai naudoju ant šlapių, kartais užtepu nedaug ir ant sausų, tai neapsunkina, neriebina, lyg kažkiek mažiau šakojasi galai.
Atsakyti
Pharmaceris F intensyviai maskuojanti pudra Nr.2 Pudra sunki, matinė ir padaro veidą tokį vaškinį, negyvą, nors rašo, kad nesuteikia kaukės efekto, bet man rodos priešingai. Maskavimas tikrai geras, užmaskuoja net didesnius spuogelius, paraudimus. Porų nekemša. Tik aš turiu tokį kaip ir pastebėjimą, man rodos, kad ji dienos eigoj dingsta nuo veido. Kas yra man minusas. Šito patvirtinti negaliu, nes aš ją naudojau paskutinius metus, kai dažydavausi ne visai dienai, o tik vakarui dažniausiai. Tad kaip atlaiko intensyvią darbo dieną įvertinsiu, kai nusipirksiu naują pakuotę.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2015 01 29, 12:49)
Noreva Exfoliac Global 6 veido kremas patiko ir labai tiko mano veido odai naudojant duetu su noreva exfoliac atkuriamuoju kremu (vieną naudojau dienai, kitą nakčiai). Šis vienas šiek tiek sausino odą. Sunaudojau jau 2 pakuotę. Pirkčiau ir toliau, bet man nepatinka jų kainos LT, o iš kitur vis pamirštu parsisiųsti. Dabar noriu išbandyti ką nors naujo, tikriausiai bandysiu Avene  g.gif
user posted image

tiek Noreva, tiek Avene pigiau čia: http://www.cocooncen...nds/noreva.html kooperuojamės didesniam krepšeliui ir siunčiamės nemokamai į Lt. Gaila tik nėra Noreva Exfoliac linijos. Actipur priemonės esu radusi besiskiriančias net 5 kartus kainas (aišku Lietuvos vaistinių nenaudai)smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2015 02 04, 23:41)

man asmeniškai riebino plaukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 05, 19:31)
tiek Noreva, tiek Avene pigiau čia: http://www.cocooncen...nds/noreva.html kooperuojamės didesniam krepšeliui ir siunčiamės nemokamai į Lt. Gaila tik nėra Noreva Exfoliac linijos. Actipur priemonės esu radusi besiskiriančias net 5 kartus kainas (aišku Lietuvos vaistinių nenaudai)smile.gif))

Žinau, siunčiausi kartą iš čia, yra ir noreva exfoliac linija, tik į paiešką reikia exfoliac rašyti 4u.gif
http://www.cocooncen...s/exfoliac.html
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 02 05, 01:53)
Neturiu savų nuotraukų, o tai kaupt man pakuotes senas kažkaip pragariška doh.gif Vis norisi išmest nieko nelaukus biggrin.gif

Ir man nesinori kaupti, nors kitų merginų pabaigtukų "rinkinius" labai smagu stebėti ax.gif
Bioderma micelinis: tobulas, toks pats į jo vietą.
user posted image
Noreva Exfoliac kremas: labai patiko šaltam metui, oda būdavo minkšta, pamaitinta, neturėjau nei vieno pasausėjimo (kurie įprastai nuolatiniai žiemos palydovai..). Porų nekimšo. Šiltuoju metu jis man būtų per sunkus, bet kitai žiemai pirkčiau.
user posted image
Bourjois tušas: puikus, jei siekiamas lėliškų blakstienų efektas, nes labai paprasta tokį išgauti. Valėsi gerai, bet tuo pačiu nebuvo teplus. Tiesa kažkodėl labai daug tušo prisikaupė prie dangtelio, tad prastokai užsidarydavo ir tepdavo kosmetinę g.gif Bet mielai pakartočiau ax.gif
user posted image
Atsakyti