Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Desert Essence 'lemon tea tree' sampunas - skirtas riebiems plaukams, bet as pirkau kaip toki, kuris labiau pravalytu plaukus koki karta per savaite. Taip pradzioje ir naudojau, bet kai norejosi likuti subaigt, tai naudojau ir kas kelios dienos. Neissausino plauku ir siaip patiko. Isvis DE sampunai man labai smagus, vieni is favoritu.
user posted image

Alaffia 'everyday coconut' kondicionierius - labiausiai jis dziugina tuo, kad pasibaige biggrin.gif Nera blogietis, bet jau laabai elementarus ir lengvas, nieko plaukams nedare beveik (na pasvelnindavo, bet vos vos). Nusibodo naudot toki kieki, o ir vietos daug uzimdavo. Konsistencija skystoka, kas man irgi nelabai patinka, megstu tirstesnius kondicionierius.
user posted image

Golden Rose '148' spalvos nagu lakas - labai myletas ir numyletas del spalvos. Turiu gal 4 metus, taupydama naudojau, bet kad jis tirsteja, o as kaskart skiedziu.... Nusibodo jau taip zaist, be to, sunkiai bepakabina sepetelis, tai vis sunkiau graziai nusilakuot.
user posted image

100% Pure 'super fruits' veido kremas (8ml) - patinka man si firma ir veidui priemoniu esu bandzius, bet kremo niekada, nes vis sulaikydavo ivairus komentarai. Vistik si pavyko isbandyt gavus mini dydi ir visiskai nenuvyle thumbup.gif Jis toks riebesnis/sunkesnis drekinimo prasme, bet pacios odos neapsunkina, tik labai svelnia ir minksta palieka. Visai pagalvociau ir apie pilnos pakuotes pirkima.
user posted image

Andalou Naturals 'beta hydroxy complex recovery cream' ir '1000 roses heavenly night cream' kremukai is rinkiniu - patiko ir tiko abu. Abu pakankamai lengvi, bet odai netruksta drekinimo. Isvis Andalou kremai/losjonai man nera kazkuo ypatingi, bet odai jie patinka, tinka ir niekada nesukelia problemu, tai kaip ir nieko daugiau nereikalauju - svarbu padrekina ir tinka.
Kai ka is siu rinkiniu jau pabaigus, kai ka tebenaudoju - is esmes viskas patinka ir tinka odai, isskyrus kauke is roziu serijos, bet as isvis kaukiu nelabai megstu ir daznai oda jautriai sureaguoja i kaukes (ne tik sia, bet i ivairias).
user posted image
user posted image
Atsakyti
Noreva Exfoliac Global 6 veido kremas patiko ir labai tiko mano veido odai naudojant duetu su noreva exfoliac atkuriamuoju kremu (vieną naudojau dienai, kitą nakčiai). Šis vienas šiek tiek sausino odą. Sunaudojau jau 2 pakuotę. Pirkčiau ir toliau, bet man nepatinka jų kainos LT, o iš kitur vis pamirštu parsisiųsti. Dabar noriu išbandyti ką nors naujo, tikriausiai bandysiu Avene g.gif
user posted image
Atsakyti
Faberlic Verbena serijos dieninis kremas, naktinis ir paakiu kremukas.
user posted image

Nieko ypatingo nedare, paprasti kremukai, paakiu taip pat, nekartociau. Kvapas is pradziu patiko, paskui jau taip nesijausdavo, tik uzsitepus krema buvo malonus jausmas veidui, bet po kokio pusvalandzio nieko nesijaucia, grei isigeria, tai pliusas kai greit reikia susiruosti tai issitepus po keliu minuciu galima pudra detis ir viskas super.
Labai norejau kazka is faberlic serijos kremuku, kazkiek nusivyliau. o ir labai greitai susinaudojo, nors abi kremu tubeles po 50ml, tai per abu 100ml o kasdien ryte vakare tepant menesiui neuzteko, kita krema naudojant 50ml pusantro menesio uztekdavo. biggrin.gif

Garnier kuno sveitiklis.
user posted image
Kaip kuno sveitiklis gana geras, man patiko, gal biski per daug tu alieju jauciasi, bet man kvapas tu alieju per stiprus. Is tikruju net siek tiek erzinantis ir jis jauciasi kazkiek po nusimaudymo, tai vien delto nekartosiu.

Garnier kuno losjonas.
user posted image

Patiko, labai gerai drekina, pagrinde naudojau kaip ranku krema, bei paciais rankas, tai labai gerai drekinama ir maitina, vakare pasitepus, ryte atsikelus nereikia ranku kremu teptis.
Paskutiniu metu labai sauseja ranku oda, tai nei vienas ranku kremas nepadeda arba reikia teptis kokiu 10kartu per diena ir vistiek sauseja rankos. 4u.gif
Atsakyti
Marmozel Natūralus dezodorantas
user posted image

Nepasiteisino toks (purškiamas) naudojimo būdas - neturiu laiko ryte laukti pusnuogė,kol išdžius.
Taip pat ir kainos/kokybės santykis man nebuvo pats geriausias.

Ambroozija VEIDO KAUKĖ nuo raukšlių „SAULĖ” brandžiai odai
Tokia

Visai patiko, tik kvapas gan keistas. Kilo noras išbandyti kitą šios linijos veido kaukę smile.gif
Minusas - mano turimos kaukės buvo gan trumpas galiojimo laikas, tai teko greitai sunaudoti (per porą savaičių; užteko kokiems 6 kartams).

KB Laukinių palmarozų vanduo
Aš nejaučiu didelio skirtumo tarp hidrolatų rūšių Nebent kvapą ir kainą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 31 sausio 2015 - 13:06
Planeta Organica Ayurveda kaukė plaukams - pirmiausia, nuostabus kvapas smile.gif Gerai drėkina ir minkština plaukus, jie lengvai šukuojasi, nesivelia, gražiai žvilga, neapsunksta ir purūs išlieka visą dieną. Vizualiai kaukės poveikis tikrai matomas.

user posted image

foto skolinta
Atsakyti
Sausio pabaigtukai

user posted image

NIVEA išmečiau, kažkokia tragedija, taukas ne kitaip, kuris paskui neatsiplauna be nuriebinančio prausiklio... Baisiau nei baisu...
JF condicionierius baigėsi, nors šampūno liko keletui kartų dar. Šiaip naudojant abu - neblogi, plaukai minkšti, švelnūs, bet man pūtimo nelabai nuima, kam nėra tos problemos, manau visai geros priemonės būtų.
Babuška A šampūnas ledassss wub.gif Pirkau SM manijos pagauta ir nesigailiu, nes mažiui išplaudavau plaukiukus kai po ranka pasimaišydavo biggrin.gif Norėsiu kada šampūną ir tos pačios linijos kondicionierių vienu metu išbandyt. Plaukai laaaaabai švenūs, kažkiek pūtimą nuima, skalsus be galo.
Satin skutimosi putos kaip ir visos kitos, niekuo neįpatingos
AVANI purvo kaukė nelabai sužavėjo, todėl liūdėdama lentynoj - uždžiūvo, metu lauk. O šiaip odą labai suminkštindavo, tik tiek pastebimo poveikio tebuvo.
Derma E aliejus plaukams, nagams, odai nelabai, esu turėjus geresnių, bet kažkaip sunaudojau, gaila išmest buvo biggrin.gif
Pacifica lūpų vazelis nesužavėjo, nes dar labiau sausindavo lūpas, tai paseno bestovėdamas stalčiuke.
Greta jo, Sally Hansen dvipusis lūpų vazelinas-šveitiklis, kažkoks nesusipratimas, metu lauk.
China Glaze lakas užstingo, metamas jau.
Chanel miniukas labai patiko, kvapas pasakiškas, oda padrėkinta pakankamai.
Loccitane rankų migdolis kremukas irgi labai patiko, puikiai drėkina, nepalieka riebumo ir kvepia... wub.gif
Atsakyti
GOSH CC Cream Illuminating: labai ekonomiškas reikalas, pirkau tikrai seniai, bet naudodama kone kasdien tik šįryt pabaigiau. Patiko atspalvis (mano buvo 03, nors esu tikrai šviesios odos), toks pailsėjusios odos rezultatas, porų nekimšo. Pati nekartočiau, nes man trūko maskavimo, bet kam užtenka tik sulyginti veido odą ir suteikti jai lengvo švytėjimo, tikrai rekomenduoju 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Banka Agafji valanti kaukė - mano oda mišri, todėl aš nuolatos naudoju valančias kaukes ir jautri, todėl renkantis man svarbi sudėtis. Banka Agafji su žydruoju moliu tiko, kaip ir jokio ypatingo poveikio nėra ir stebuklų ji nedaro, bet reguliarus valančių kaukių naudojimas padeda turėti švarią odą. Truputį sausina odą.

Banka Agafji raminanti kaukė - nevykęs pirkinys. Į kažkokius ingredientus mano oda sureagavo, nuvalius kaukę oda buvo sudirgusi ir paraudusi. Daugiau nebandžiau, sunaudojau kaip kaukę rankoms.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Clinique high impact extreme volume tusas - esu dvejopos nuomones apie ji: is pat pradziu gerai daze,storino,tankino,ilgino,galejai isgauti leliskas blakstienas be pastangu,bet kraudavo per daug koses ir reikedavo pasidarbuoti sukomis,kad blakstienos atrodytu tvarkingai. Veliau lyg tai pagerejo situacija, kai tuso sumazejo,bet jis pradejo greitai dziuti. Kazkaip per daug minusu,kiti tusai suteikia toki pat efekta be jokio vargo. Beje,paprastas High impact man patiko ax.gif
user posted image

Avene cold cream lupu balzamas - ismestas po keliu panaudojimu:nemalonus ant lupu,turejo kazkoki perlamutrini atspalvi,per daug nubalindavo lupas,kvapas irgi nekoks,nesusipratimas visiskas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 02 vasario 2015 - 18:27
NORIKA kokiem plaukam skirtas tas babuskos sampunas?
Atsakyti
Dove Youthful Vitality šampūnas - plauna švariai, neriebina, plaukai puresni ir tankesni. Neblogas, bet daugiau nepirkčiau.

John Frieda Flawlessly Straight Conditioner - sunaudojau dvi pakuotes iš eilės, nes šaltuoju periodu jis man praktiškai nepakeičiamas. Gerai drėkina, plaukai švelnūs, šilkiniai, nesivelia, nesipučia ir nesielektrina.

Shiseido Hydro Powder kreminiai šešėliai Rose Tulle - labai patiko efektas, rožinės spalvos nėra, tik švelnus šlapio efekto žvilgesys. Gaila, kad nebegaminami, naujų nepatinka nei tekstūra, nei spalvos.

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Weleda granatų rankų kremo miniukas (10 ml) labai nepatiko. Poriebis, o kvapas apskritai erzinantis man pasirodė. Nekartotinas produktas schmoll.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti