Jau kuris laikas nededu pabaigtų dantų pastų, bet negaliu apie šitą nepasidalinti: SPLAT Extreme white tikrai balina (net odontologė pastebėjo), labai gero skonio, dantys slidūs ir ilgai išlieka švarūs. Kartotina ir labai rekomenduotina
Garnier Ultra Doux Honey treasures plaukų kaukė Galiu pagirti visą seriją dar kartelį ir pasakyti, kad ji nuostabi. Plaukų kaukė tiek su tos pačios serijos šampūnu ir balzamu, tiek su kitų firmų priemonėmis yra šauni ir daro viską kas žadama. Ji neapsunkina plaukų, po jos jie nuostabiai švelnūs, minkšti ir purūs, įgauna lengvo sveiko žvilgesio. Taip pat tampa lengviau formuojami. Ir nors mano plaukai nėra labai lūžinėjantys ir trapūs, man šios priemonės labai tiko. Be to ir kvepia nuostabiai.
Dar du pabaigtukai:
Ramunėlių hidrolatas gautas iš čia esančios narės. Naudojau vasarą veidui atgaivinti, bet man toks produktas be paskirties atrodo, dabar pagalvojau, kad galėjau molio kaukes su juo maišyti
Altermed žieminis kremas veidui pirkau vaikui tepiau žiemą, bet kadangi galiojimas trumpas sutepiau rankoms. Skaniai kvepėjo, rankas drėkino gerai, o vaikelio žandai irgi nerausdavo nuo šalčio
Ramunėlių hidrolatas gautas iš čia esančios narės. Naudojau vasarą veidui atgaivinti, bet man toks produktas be paskirties atrodo, dabar pagalvojau, kad galėjau molio kaukes su juo maišyti
Altermed žieminis kremas veidui pirkau vaikui tepiau žiemą, bet kadangi galiojimas trumpas sutepiau rankoms. Skaniai kvepėjo, rankas drėkino gerai, o vaikelio žandai irgi nerausdavo nuo šalčio
QUOTE(Tikrė @ 2015 01 22, 10:07)
Jau kuris laikas nededu pabaigtų dantų pastų, bet negaliu apie šitą nepasidalinti: SPLAT Extreme white tikrai balina (net odontologė pastebėjo), labai gero skonio, dantys slidūs ir ilgai išlieka švarūs. Kartotina ir labai rekomenduotina
Kur perkat?
Lindex duso zele, nekartočiau, nepatiko, nors kvapas skanus, švelnus, tačiau sunkiai putoja ir daugokai reikia.
QUOTE(Memoir @ 2015 01 25, 21:16)
BORJOIS "CC Cream", spalva 32. Kartojamas jau trečiąjį kartą. Idealus pagrindas kasdienai - lengvas, gerai maskuoja, natūraliai atrodo, ilgai išlieka. Savo tekstūra ir vaizdu ant odos nepaprastai primena CHANEL "Vitalumiere Aqua".
O kremą po juo ar naudojat? Nes būdamas CC jis turėtų atlikti ir kremo funkciją, ar ne?
Ar gerai išlieka, labiau matinis ar drėgnas veidas būna su juo?
Pabaigiau, gražiai dengės ant odos, vidutiniškai maskavo, bet tikrai nevertas tokios didelės kainos
Niekuo neypatingas tušas, trupa nors tik mėnesį naudojamas, sulipina blakstienas, negražiai dengiasi, nekartojamas.
Neitin gerai fiksuoja šukuoseną, pasipurškus ir vėliau pašukavus, nelieka jokio efekto tad nekartojamas
Nedrėkino visai, lūpos pradėjo skeldėti vien juo besitepant, atiduotas sesutei išbandyti ir tikrai nebus kartojamas.
subaigtas likutis, geras maskuoklis,gražiai dengiasi ir visai gerai maskuoja, paakiams gali būti kiek per sausas ir atrodyt kaip pudra,bet šiaip prie progos kartočiau ir rekomenduočiau kitoms išbandyti.
Geras daiktas carmex žiemą, jau yra kartojamas
Agafja masažo priemonė Dlia Bani Naudoju duše po sporto. Nusipraususi įprasta dušo žele, ištepu šiuo medaus masažu problemines vietas: šlaunis, užpakalį ir pilvą bei šonus. Gerai ištrinu ir išmasažuoju, tada nuplaunu vandeniu. Ypatingo rezultato kažkokio nepastebėjau, nors apimtys sumažėjo, bet tikiu, kad čia ne nuo šito daikto, o nuo sporto. O dėl celiulito irgi nelabai galiu ką pasakyti, nes pas mane jis nėra labai ryškus (arba čia aš jo nepastebiu ). Labai būtų įdomu šią priemonę išbandyti pirtyje, bet per šį mėnesį kol aš ją naudojau, nebuvau nei karto pirtyje Bet manau, nemažiau efektyvus būtų ir paprastas lietuviškas medutis.
Yellow intensyvus losjonas plaukams su argano aliejumi Buteliuka sunaudojau per du kartus. Jau išplaunant priemonę iš plaukų pajutau, kokie švelnūs po jos liko plaukai. O išdžiūvus plaukai liko glotnesni, žvilgantys ir minkšti. Dar labai patiko kvapas, jis toks specifinis, užuodus jį esu jau ir seniau kažkokiose bandytose priemonėse.
Foto mano
Yellow intensyvus losjonas plaukams su argano aliejumi Buteliuka sunaudojau per du kartus. Jau išplaunant priemonę iš plaukų pajutau, kokie švelnūs po jos liko plaukai. O išdžiūvus plaukai liko glotnesni, žvilgantys ir minkšti. Dar labai patiko kvapas, jis toks specifinis, užuodus jį esu jau ir seniau kažkokiose bandytose priemonėse.
Foto mano
Artdeco All in One Mineral Mascara. Iki šiol naudojau paprastą Artdeco All in One, kol konsultantė pasiūlė šią versiją. Truputį nusivyliau, nes pradžioje buvo kiek skystokas, vėliau kiek patirštėjęs vis tiek dažė pakankamai skurdžiai ir blakstienos gan varganai atrodė. Tuo mano draugystė su Artdeco tušu baigėsi - neriu į geresnio tušo paieškas
Pupa Eyebrow Fixing Gel.. Bespalvis. Sunaudojau kelias pakuotes - nebrangus ir man labai patiko - ryškinu antakius šėšėliais ir suguldau šiuo geliuku, nes linkę pasivelti. Vakar Kosmadoje konsultantė nuliūdino pasakiusi, kad daugiau jo nebeturės. Kaip alternatyvą pasiūlė Gosh variantą. Paėmiau, vėliau galėsiu pasidalinti įspūdžiais.
Pupa Eyebrow Fixing Gel.. Bespalvis. Sunaudojau kelias pakuotes - nebrangus ir man labai patiko - ryškinu antakius šėšėliais ir suguldau šiuo geliuku, nes linkę pasivelti. Vakar Kosmadoje konsultantė nuliūdino pasakiusi, kad daugiau jo nebeturės. Kaip alternatyvą pasiūlė Gosh variantą. Paėmiau, vėliau galėsiu pasidalinti įspūdžiais.
QUOTE(Estela_ @ 2015 01 25, 23:53)
O kremą po juo ar naudojat? Nes būdamas CC jis turėtų atlikti ir kremo funkciją, ar ne?
Taip, naudoju ir serumą, ir kremą. Mano nuomone, šis CC kremas geriausiai atlieka kreminės pudros funkciją, drėkinimui vertėtų rinktis papildomas priemones.
Išlieka tikrai labai gerai, veidas būna drėgnas, lengvai švytintis. T zoną fiksuoju kompaktine pudra