Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Himalaya Herbals kojų kremas Labai įdomi jo spalva, kaip ir kitų mano bandytų Himalaya priemonių tokia murzina. Skaniai, saldžiai ir gan įdomiai kvepia, nemėgstančioms stipriai kvepiančių priemonių tikrai nepatiks. Susigeria gerai, ir drėkina gerai. Aš turiu tokią "šerpetojančių" kulnų odos problemą, ir man išsausėjusi kulnų oda atrodo kliūva už paklodės net. Reguliariai naudojant šį kremą tokios problemos išvengiau.
user posted image
Atsakyti
Planeta organica Jamaica kūno šveitiklis
user posted image

Patiko. Tirštas, cukrinis, švelnaus, skanaus kvapo. Nušveičia gerai, oda lieka labai švelni. Po to visad tepu kremą, nes nesijaučia aliejaus kaip nuo kitų būna. ax.gif
Atsakyti
user posted image

Mano plaukai dažyti, natūraliai garbanoti, lig pečių.
Šampūnas žolinio švelnaus kvapo (man patiko), gerai putoja. Užskaitytas pirkinys. Su nuolaida kartočiau.
Atsakyti
Dr.Organic aloe vera dantu pasta - man per stipri buvo,nelabai patiko skonis ir balinimo efekto nepastebejau,granatine daug smagesne.
user posted image

John Frieda Brilliant Brunette plauku lakas - lakas neblogas,gerai fiksuoja,nelipina plauku,bet erzino kvapas. Kartoju JF volume laka kuris labiau patinka.
user posted image
Atsakyti
SHISEIDO "Benefiance Wrinkle Resist 24" naktinis kremas. Neblogas: malonus, gerai drėkina, greit susigeria.
user posted image
Atsakyti
user posted image
mirra prausimosi putos veidui. slamstelis. labai skalsus, gerai putoja, sudetis ne itin vykusi, labai traukia oda, dziovina, kvapas posleikstis. pabaigiau naudot kaip duske biggrin.gif
mizon snail repairing foam cleanser. patiko, smagiai putoja, svariai prausia, odos netraukia. is pradziu sausino, bet paaiskejo, kad blogai naudoju- pasirodo, reikia pirma tarp delnu putas padaryti ir tada veida prausti, o ne tiesiai ant veido muiluoti. turiu dar viena tubele sandeliuke, kada nors pakartosiu.
mizon multifunction formula snail repair intensive ampoule. naudojau kartu su prausikliu ir dviem kitais kremais, kaip rekomenduoja korejieciai. spuoguotom dienom oda pagrazedavo greiciau, bet siaip stebuklu per ilgalaiki naudojima nepastebejau.
avene cicalfate kremo miniukas. naudojau po veido valymu pas kosmetologe, labai gerai uztraukdavo visas zaizdeles, zymiai greiciau oda sugydavo. geras daiktas.
biokosmetikos akademija prausiklis su vaisiu rugstimis. pirkau paskaicius Alionos bloge gera atsiliepima. nuostabi priemone, smulkius inkstiriukus kaip ranka nuimdavo, oda skaistesne, grazesne, lygesne, dregnesne. drasiai lyginciau su alpha hydrox liquid gold (AH gal kiek skalsesne priemone, biokosmetikos akademijos per menesi sunaudojau kas 2-3 vakarus tepdama). itariu, kartosiu didesni buteliuka biggrin.gif.
ziedes kremas ypatingai jautriai odai. velgi pirkau prisiskaicius Alionos pagyru. nuvyle. tirstas, neskalsus, gan sunkiai skirtosi ant odos, ilgokai geriasi. jautrumo ir paraudimo per 3menesius nesumazejo ne per nago galiuka, tuo tarpu iskart po jo grizau prie bioderma sensibio light kremo ir paraudusios vietos akivaizdziai pagrazejo per kelias dienas. patiko tik tai, kad gan gerai sutvarke del sildymo sezono pradejusia sauseti oda. nekartosiu ir apskritai is ziedes nesugunde daugiau nieko pirkti.
ziedes levandu hidrolatas. kvapas kaip senovines vaistines. naudojau kaip rekomenduoja pries ziedes krema, kai pasibaige kremas- vietoj toniko. smagiai atgaivina, bet mano vonioj visiskai nereikalingas buteliukas.
kanebo sensai fluid finish pudra. graziai dengesi, oda sveika, svytinti, maskavimo paraudusioms vietoms man uzteko. laikosi vidutiniskai. didelis pliusas- neterlioja telefono biggrin.gif.

user posted image
yves rocher sexy pulp tusas. gavau dovanu, pati nebuciau pirkusi. rudos spalvos, sepetelis siaubingai storas, sunku pasidazyt. pats dazymas niekuo neypatingas, tusas dienos eigoj trupa ir patepa paakius. nerekomenduociau.
johnson's baby aliejukas, ramuneliu kvapo. 100 metu ji turiu, ziemom panaudoju ant slapios odos duse, kai per salta kremais tepliotis arba siaip tingiu. tam reikalui tiko ir patiko.
lee stafford bleach blondes sampunas. savo funkcijos visiskai neatliko, paskui nustojau sviesint plaukus, sunaudojau kaip paprasta sampuna. kiek siurkstina plauka.
kosmetinis ricinos aliejus. ziaurus nesusipratimas wacko.gif pirkau blakstienoms stiprinti, istepliodavo viska aplink blakstienas, nuo odos sunkiai atsiplauna, jokio poveikio nepastebejau. pameginau plaukams kaip kauke- neimanoma tolygiai uztepti, velia plauka, isploviau tik per 3 kartus su giliai valanciu sampunu ir tai jauciu, kad kai kuriose vietose liko. tiesiai i siukslyna schmoll.gif
loreal total repair extreme serumas. nereguliariai naudojau, is pradziu nieko grazaus nepastebejau, bet paskutiniai 2 kartai labai nustebino- istepus dregnus plaukus ir palikus naturaliai isdziuti plaukai laaabai graziai blizga, lygus, svelnus, lyg butu su joniniu fenu dziovinti. gal kada ir pakartosiu.
natura siberica hydrating cream soap. ziemai superinis muilas, visiskai nesausino ranku odos, reciau kremo reikejo.
Atsakyti
Sante 'blonde' antakiu piestukas - ilga laika norejau jo, tai labai dziaugiausi isigijus. Ir naudot patiko, nors vienu metu vistiek 100% Pure antakiu priemone man labesne buvo ir piestukas daugiau gulejo stalciuj nei, kad naudojau. Neseniai vel ji atradau - taip greita ir paprasta pasiryskint antakius thumbup.gif Tik susibaige greitokai, nes praktiskai kaskart naudojant padrozt reikia. Bet vistiek pirksiu dar. 4u.gif
user posted image

Physician's Formula 'riviera strip' ir 'miami strip' skaistalai/bronzatas/highlighter'is - naudojau vietoj skaistalu. Pirmaja spalva mazai naudojau, antra praktiskai kasdien, bet tik virsutines spalvas iki puses (kitaip man per tamsu budavo). Labai patiko, efekta gaudavau toki, koki ir norejau. 'Miami strip' jau i pabaiga, nors dar galeciau netrumpai naudot, bet ismetu abi spalvas - netenkina manes sudetis ir kaip tik atradau tokio tipo produkta su gera sudetimi, tai siu nebereikia. Bet kam nesvarbu naturali ar ne kosmetika, tai tikrai rekomenduotinas produktas.
user posted image
user posted image

Humphrey's hamamelio tonikas - paprastai naudoju Thayer's, bet sikart po ranka pakliuvo sis. Nejauciu didelio skirtumo tarp ju, man vienodai patinka abu.
user posted image

The Honest Co. sampunas + kuno prausiklis - niekada nenaudoju tokiu universaliu priemoniu kitkam kaip tik kuno prausimui. Visai patiko, kvapas malonus, labai svelnus.
user posted image

Lafes pedu purskiklis - nejauciau kazkokio didelio gaivumo po jo, o po duso naudot man neprigijo (ir siaip nejauciu pedu prakaitavimo), tai uzsistovejo nuo vasaros kol galiausia neapsikenciau ir ismetu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 21 sausio 2015 - 00:16
Uoga uoga lūpų balzamas su medumi ir mandarinais - labai nemėgstu išmetinėti priemonių, bet jam begulint kosmetinėj ar kišenėj, ir galiojimas pasibaigė. Turiu ir kitų kompanijų lūpų balzamų, šio visai nesinorėjo naudoti, nes per daug aliejinis. Mano lūpos nėra sausos, pasitepus sunkiai arba visai neįsigerdavo, nemalonu.

user posted image
Atsakyti
Vakar iškrapščiau likučius Antipodes, akių kremas- labai geras, kartosiu kažkada būtinai

user posted image

Išmetu L'oreal Voluminous - fui fui tepa viską aplinkui, su juo , kaip panda vaikščiojau

user posted image

L'oreal Lumi Magic- super

user posted image

Davines aliejukas plaikams- absolute beautifying potion- patiko, ne toks turbo, kaip morrocan oil, toks subtilesnis, gal sakau natūralesnis? g.gif nežinau sudėties Pirkčiau ir vėl

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamis2: 21 sausio 2015 - 09:25
Lóreal Paris micelisnis vanduo Naudoju jį jau senokai, man jis tarnauja kaip makiažo valiklis. Makiažą nuvalo tikrai puikiai, tiek akių, tiek lūpų ir veido odos. Po to dar likučius pašalinu prausikliu. Tinka mano odai, nėra jokio pašalinio ir nelaukiamo poveikio. Naudojasi gan skalsiai, tik tiesa man nelabai patogi pakuotė, nes dažnai perdaug išpilu jo nei reikia. Nors rašo, kad be kvapiųjų medžiagų, šiokį tokį kvapą turi, bet jis lengvas, vos vos jaučiamas.
user posted image
Atsakyti
Durance Verbena kūno pienelis, šiaip patiko, bet labai nepatiko/nepatogi pakuotė... Vien dėl pakuotės nekartočiau, nors gal dabar jau atnaujinta pakuotė unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Molio kaukė Kleopatra. Patinka, kaip ir visi moliai.

user posted image
Atsakyti