Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(radminta @ 2015 01 11, 21:36)
Kur galima rasti ?

Pirkau Vilkpėdės Elevitoj.
Atsakyti
Oriflame Miami spirit kūno šveitiklis, patiko kvapas, o daugiau nieko teigiamo pasakyt negaliu - kūnui per švelnus, nelabai jautėsi šveitimo poveikis, pati nepirkčiau schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Psssst sausas šampūnas
user posted image
Iš didelės bėdos toks ax.gif mano plaukai vidutinio šviesumo, tai nepatiko, kad užpurškus po kurio laiko išryškėja balti milteliai ant plaukų, tai reikia labai atidžiai apsižiūrėt prieš išeinant iš namų ax.gif šiaip veiksmingas, kažkiek pagerina vaizdą, bet ne taip kaip tikras šampūnas ir palaidais plaukais tikrai negalėčiau eiti. Nekartotinas ax.gif man taip pat veikia ir kūdikių pudra cool.gif
Atsakyti
Noreva Exfoliac atkuriamasis kremas naudojau beveik metus visą Exfoliac seriją: atkuriamąjį, global6 kremus, putojantį prausiklį ir rutulinę priemonę nuo spuogų. Pirmąjį pusmetį nuo naudojimo pradžios, po duac'o tepimo oda susitvarkius tikrai buvo, po pusmečio vėl skausmingi giluminiai spuogai pradėjo lįst. Pats atkuriamasis kremas patiko, neriebino odos, puikiai drėkindavo ir tiko kaip makiažo pagrindas.
user posted image
foto mano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 13 sausio 2015 - 14:45
QUOTE(tikpasilik @ 2015 01 13, 14:42)

Aš tokį naudoju, nerealus atradimas: po kaukės (šiuo metu naudoju Planeta organica gelį) užsitepus šito kremo, ryte oda superinė 4u.gif
Atsakyti
Lancome 'in love gloss' blizgis, spalva 'cinema cinnamon' - tobula spalva wub.gif Sunaudojau jau antra sia spalva ir turejau dar kitos spalvos, bet visgi si man nereali buvo. Tiko prie visko ir visada. Kvapas saldus, bet nera ikyrus, nepabodo visus 3 blizgius naudojant (pirmus du vienu metu turejau, si po ju, bet pertraukos nedariau). Tepasi gerai net jei lupos nera tobulos, laikosi irgi normaliai. Tik geru zodziu galiu paminet drinks_cheers.gif Kolkas naudosiu tai, ka siuo metu kosmetinej turiu ir galbut grisiu dar prie Lancome.
user posted image

The All Natural Face skaistalu megineliai - kaip ir nelabai bandziau, nes arba spalvos nepatiko, arba ne nenorejau bandyt, nes nors ir atradau neblogu produktu (pvz maskuoklis), bet tekstura tookia smulki, kad viskas aplink apdulka besidazant. Vien del to ne nenoriu pradet skaistalu.
user posted image

Ismetu keleta sepeteliu: Real Techniques is akiu rinkinio (du desinieji), ELF seseliu ir Smashbox is rinkinio. RT tiesiog nepatinka, pagal funkcija nenaudoju/netinkami ir niekur kitur nepritaikau. ELF jau laabai seniai mano kosmetinej, kazkada net kelis juos turejau, nes visai patiko, bet dabar turiu geresniu. O Smashbox nors ir pridetas prie produkto (paprastai tokie iskart i siuksline keliauja), bet buvo tobulas wub.gif - tik jau labai ilgai ji turiu ir pradejo kuokstais is sono krist plaukeliai, tai nebeiseina naudot.
user posted image

Dr. Hauschka tonikas - tonikas isvis vienas is tu dalyku, kur didelio demesio nekreipiu, man tai tik papildoma priemone nuvalyt veida po prausimosi ir daugiau naudoju is iprocio, o ne is poreikio. Sunaudojau ir tiek, bet nebuvo nei kazkuo ypatingas, nei kazkuo blogas.
user posted image

Andalou Naturals '1000 roses' ir 'aloe + willow bark' toniku miniukai (is rinkiniu) - kitus produktus is rinkiniu tebenaudoju, viskuo patenkinta. Na o siuos du subaigiau greiciausiai. Velgi, kazko labai nejauciu naudodama tonika, bet abu patiko. Roziu labai skaniai kvepejo, turbut del kvapo naudociau ir pilna pakuote wub.gif Na o kita nenaudojau nuolat, nes is 'clarifying' serijos, tai nenorejau issausint odos.
user posted image
user posted image

Episilk hialiurono serumo meginiai (3vnt) - net nezinau koki poveiki tureciau pamatyt, bet naudojau per salcius, tai pilnai pakako iprastinio lengvesnio kremo ant virsaus (na bent viliuosiu, kad serumas prisidejo prie to, kad oda nepasausejo). Vieno pakiuko uzteko kazkur 4 dienoms netaupant ir tepant ryte bei vakare, manau 5-6 gali drasiai uztekt, tai visai apsimoka ir tuos meginelius pirkt (nelyginau kainos su pilno kiekio buteliuku, bet jei ne pastoviai naudot, tai megineliai dar geriau, nes nestovi pradaryti).
user posted image

Jason kuno prausiklis - velgi tas produktas, kur didelio demesio nekreipiu. Net ir didelis kiekis neatsibodo, nes vonioje kelios duso zeles buna, tai akaitalioju.
user posted image

Clinique 'calyx' kvepalu miniukas - siaip nededu kvepalu megineliu i pabaigtus produktus, bet siuos noriu isgirt. Kvapas nerealus wub.gif Vos papurskus tiesiog alpstu kaip skaniai jie man kvepia ir nera pigi ta salduma, nors greitai nusigaruoja ir tai, kas lieka, jau nebera taip wow. Bet tikrai nustebino mane sie kvepalai, nes paprastai niekas nepatinka is Clinique kvepalu ir su retom isimtim patinka kvepalai tu firmu, kuriu pagrindas kitas (pvz kosmetika, rubai, aksesuarai ir pan)
user posted image
Atsakyti
Dove Silk Body Cream - visai neblogai drėkino, kvapas pabodo.
user posted image
MAKE UP FOR EVER Lift Concealer. Turiu jau visą amžinybę.Todėl metu lauk. Patiko.
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Sebamed clear skin deep cleansing facial toner toniką mišriai/riebiai odai. Šiaip visai nieko toks ir pakankamai skalsus, pirkau papigiai, o už pilną kainą manau geresnių ieškosiu smile.gif
Atsakyti
John Frieda Blonde conditioning treatment.
Man JF kaukės patinka, tiek šita, tiek Miraculous kaukės. Plaukai labai švelnūs, minkšti, glotnūs. Nuima pasipūtimą.
Kartotinos tikrai.

user posted image
Atsakyti
l'occitane migdolų rankų kremas, labai patiko ax.gif Padrėkina, nepalieka plėvelės.
user posted image
L'Occitane lavandų skystas muilas. Jokio skirtumo tarp pigesnių skystų muilų ir šio nepastebėjau. Tik labai kvepėjo lavandom. Pati niekada nepirkčiau
user posted image
foto skolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 15 sausio 2015 - 14:59
Garnier Neo Fruity Flower kreminins dezodorantas naudojamas buvo jau antras, pirmasis atrodė tobulas, o įpusėjus naudoti antrąjį padariau išvadas, kad jis nieko gero. Apsauga tikrai maža, o ir labai nepatogi tūtelė, nes besibaigiantį labai sunku išspausti, tai ir metu lauk su nemažu likučiu, nes nusibodo kankintis išspaudžiant.
user posted image
Foto mano
Atsakyti
1. Viteks dantų pasta su šaltalankiais (neradau foto internete, o pakuotę jau išmečiau) 150 ml. Tikrai nebloga dantų pasta, jautės gaivumas išsiplovus, bet ne per daug mėtinis, dantim ir burnai patiko, o ir kaina tikrai maža smile.gif
2. Viteks šampūnas nuo pleiskanų sausiems plaukams. Pleiskanų visiškai nepanaikino, bet tikrai labai patinkantis produktas - sandėliuke turiu dar vieną. Jau nekalbu apie kainos/kokybės santykį, kuris yra tiesiog puikus. Kai dar buvo litai, pirkau 400 ml pakuotę už 9 Lt akcijos metu, o produktas tikrai labai geras. Plaukam priemones perku tik šitos firmos jau kurį laiką, ir esu labai patenkinta, Martinoj dažnai apsilankau smile.gif (foto ne mano - šampūnas dešinėj)
user posted image
3. Rytoj paskutiniam pasidažymui liko Essence ilgai išliekantis akių kontūro pieštukas. Pirkau pagal atsiliepimus iš vienos merginos - žinokit nustebau gavus rezultatą. Labai gerai piešia, tikrai ilgai laikos, kaina juokinga, ir ilgam užtenka. Apskritai pirmas išsukamas kontūras, kurį pabaigiu iki pat galo, ir spalvos labai gražios smile.gif Šis rudas su violetiniu atspalviu, dar turiu nebaigtą žalią, bet eisiu vėl rudojo pirkti smile.gif
(foto ne mano - spalva trečia iš kairės)
user posted image
Atsakyti