Lancome 'in love gloss' blizgis, spalva '
cinema cinnamon' - tobula spalva
Sunaudojau jau antra sia spalva ir turejau dar kitos spalvos, bet visgi si man nereali buvo. Tiko prie visko ir visada. Kvapas saldus, bet nera ikyrus, nepabodo visus 3 blizgius naudojant (pirmus du vienu metu turejau, si po ju, bet pertraukos nedariau). Tepasi gerai net jei lupos nera tobulos, laikosi irgi normaliai. Tik geru zodziu galiu paminet
Kolkas naudosiu tai, ka siuo metu kosmetinej turiu ir galbut grisiu dar prie Lancome.
The All Natural Face skaistalu megineliai - kaip ir nelabai bandziau, nes arba spalvos nepatiko, arba ne nenorejau bandyt, nes nors ir atradau neblogu produktu (pvz maskuoklis), bet tekstura tookia smulki, kad viskas aplink apdulka besidazant. Vien del to ne nenoriu pradet skaistalu.
Ismetu keleta sepeteliu:
Real Techniques is akiu rinkinio (du desinieji),
ELF seseliu ir
Smashbox is rinkinio. RT tiesiog nepatinka, pagal funkcija nenaudoju/netinkami ir niekur kitur nepritaikau. ELF jau laabai seniai mano kosmetinej, kazkada net kelis juos turejau, nes visai patiko, bet dabar turiu geresniu. O Smashbox nors ir pridetas prie produkto (paprastai tokie iskart i siuksline keliauja), bet buvo tobulas
- tik jau labai ilgai ji turiu ir pradejo kuokstais is sono krist plaukeliai, tai nebeiseina naudot.
Dr. Hauschka tonikas - tonikas isvis vienas is tu dalyku, kur didelio demesio nekreipiu, man tai tik papildoma priemone nuvalyt veida po prausimosi ir daugiau naudoju is iprocio, o ne is poreikio. Sunaudojau ir tiek, bet nebuvo nei kazkuo ypatingas, nei kazkuo blogas.
Andalou Naturals '1000 roses' ir
'aloe + willow bark' toniku miniukai (is rinkiniu) - kitus produktus is rinkiniu tebenaudoju, viskuo patenkinta. Na o siuos du subaigiau greiciausiai. Velgi, kazko labai nejauciu naudodama tonika, bet abu patiko. Roziu labai skaniai kvepejo, turbut del kvapo naudociau ir pilna pakuote
Na o kita nenaudojau nuolat, nes is 'clarifying' serijos, tai nenorejau issausint odos.
Episilk hialiurono serumo meginiai (3vnt) - net nezinau koki poveiki tureciau pamatyt, bet naudojau per salcius, tai pilnai pakako iprastinio lengvesnio kremo ant virsaus (na bent viliuosiu, kad serumas prisidejo prie to, kad oda nepasausejo). Vieno pakiuko uzteko kazkur 4 dienoms netaupant ir tepant ryte bei vakare, manau 5-6 gali drasiai uztekt, tai visai apsimoka ir tuos meginelius pirkt (nelyginau kainos su pilno kiekio buteliuku, bet jei ne pastoviai naudot, tai megineliai dar geriau, nes nestovi pradaryti).
Jason kuno prausiklis - velgi tas produktas, kur didelio demesio nekreipiu. Net ir didelis kiekis neatsibodo, nes vonioje kelios duso zeles buna, tai akaitalioju.
Clinique 'calyx' kvepalu miniukas - siaip nededu kvepalu megineliu i pabaigtus produktus, bet siuos noriu isgirt. Kvapas nerealus
Vos papurskus tiesiog alpstu kaip skaniai jie man kvepia ir nera pigi ta salduma, nors greitai nusigaruoja ir tai, kas lieka, jau nebera taip wow. Bet tikrai nustebino mane sie kvepalai, nes paprastai niekas nepatinka is Clinique kvepalu ir su retom isimtim patinka kvepalai tu firmu, kuriu pagrindas kitas (pvz kosmetika, rubai, aksesuarai ir pan)