Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(She_Wolf @ 2015 01 07, 09:22)

Giovanni smooth as silk šampūnas ir kondicionierius

Man įdomu ar padeda iššukuoti besiveliantiems plaukams šios priemonės?
Atsakyti
user posted image

N-tasis. Puikus kainos/kokybės/kiekio santykis. Kvepia skaniai, oda lieka švelni. Naudojamas iš eilės keli metai jau doh.gif
Dabar bandysiu 100% pure šveitiklius (puikios nuolaidos dabar jiems biggrin.gif ), bet prie šito, manau, vėl grįšiu.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 01 07, 17:13)
Dabar bandysiu 100% pure šveitiklius (puikios nuolaidos dabar jiems  biggrin.gif ), bet prie šito, manau, vėl grįšiu.

Sio nebandzius, bet visu laiku geriausi sveitikliai man yra Suki, 100% Pure ir Hugo Naturals (tik nezinau kaip pastarieji dabar, nes pora metu ju neturejau, tai gal pakeisti ar pan). thumbup.gif
Atsakyti
Clarins Flash balm neturiu ką pasakyt biggrin.gif Nelabai supratau efekto ir poveikio blush2.gif Buvo dovaninėj kosmetinėj tai sunaudojau, pati tikrai nepirkčiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 07, 12:24)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 01 07, 13:31)
Man įdomu ar padeda  iššukuoti besiveliantiems plaukams šios priemonės?

taip. mano nedažyti, tai ir veliasi mažiau, bet šampūnas nevelia plauko, o po kondicionieriaus jie išvis slidūs būna, tai mažiau veliasi ir lengviau iššukuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2015 01 08, 07:34)
Clarins Flash balm neturiu ką pasakyt biggrin.gif Nelabai supratau efekto ir poveikio

drinks_cheers.gif Mano atsiliepimas lygiai toks pat biggrin.gif
Atsakyti
Lady Speed Stick antiperspirantas Kvapas man patiko, gaivus į saldumą vaisinis. Bet aš nemėgstu bekvapių priemonių smile.gif
Apie poveiki aš negaliu nieko labai gero pasakyti. Namų sąlygomis nieko stipriai neveikiant ta apsauga 48 valandų gal ir veiktų. Tačiau jei kažką daugiau dirbi (pvz. plauni grindis, valai langus) ar žaidi su vaiku judrius žaidimus nuo drėgmės tikrai neapsaugo. Sportuojant iš šio antiperspiranto iš viso jokios naudos, lyg būčiau netepusi (nors prieš treniruotę po dušo pasitepu).
user posted image
Foto mano
Atsakyti
The Body Shop imbierų šampūnas - pirkau, nes reikėjo raminančio šampūno galvos odai. Švelnus jautriai galvos odai, plaukus išplauna gerai, bet jiems nedaro nieko. Po plovimo man reikėdavo daug kondicionieriaus, aliejaus ir prieš, ir po džiovinimo, kitaip jie neglotnūs, šiurkštūs, vos iššukuojami.

Alterra Glanz Shampoo - neblogas, plaukus išplauna gerai, švelnus, bet mano plaukams trūksta drėkinimo, po šio šampūno jie pučiasi, veliasi, elektrinasi. Naudoti galima, bet ne stebuklas biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti

Kreminiai plaukų dažai Perlacolor Dažiau jau antrą kartą, spalva 5/7. Šį kartą spalva tikrai patiko, nors norėčiau dar šiek tiek tamsesnės. Manau žiemai įpusėjus ir nusidažysiu 4/7 smile.gif Po dažymo plaukai švelnūs, minkšti ir žvilgantys. Beje, dažant šiaip dažais jie man labai lengvai nusivalė nuo odos, nereikės vaikščiot pajuodusiais paausiais, kakta ir kaklu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 11 sausio 2015 - 18:26
Eco Hysteria šampūnas dažytiems plaukams. Puikus šampūnas: po plovimo plaukai kaip šilkiniai, esu ir be balzamo plovusi, rezultatas nudžiugino. Dar labai patiko, kad plaunant su juo dvi dienas plaukai gerai žiūrisi, visai nesukritę. Kiti pliusai – labai nebloga sudėtis, ilgam užtenka. Labai norėtųsi ir balzamus bei kaukes išbandyt (gaila, pas mus lyg nemačiau), nes jeigu tokie pat geri, tai čia mano metų atradimas biggrin.gif
user posted image

Clinique akių makiažo valiklis. Labai lengvai valė net vandeniui atsparų tušą, akių nedirgino. Pastarasis faktas man labai svarbus, nes labai daug valiklių nepraeina šito kriterijaus smile.gif Pirkau pirmą kartą, bet manau, kad ne paskutinį.
user posted image

Isaroda Perfect Moisture lūpdažis (33 spalva). Graži spalva, dailiai dengiasi, na bet nepamenu, kada paskutinį kartą koks lūpdažis man šitaip sausino lūpas. Tai išmetu viso ir nesunaudojusi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2015 01 11, 21:18)
Eco Hysteria šampūnas dažytiems plaukams. Puikus šampūnas: po plovimo plaukai kaip šilkiniai, esu ir be balzamo plovusi, rezultatas nudžiugino. Dar labai patiko, kad plaunant su juo dvi dienas plaukai gerai žiūrisi, visai nesukritę. Kiti pliusai – labai nebloga sudėtis, ilgam užtenka. Labai norėtųsi ir balzamus bei kaukes išbandyt (gaila, pas mus lyg nemačiau), nes jeigu tokie pat geri, tai čia mano metų atradimas biggrin.gif
user posted image

Kur galima rasti ?
Atsakyti