Pradedam nuo kairės viršaus:
CK pravedimas gelinis-kreminis/juodas, šūdukų šūdukas, paseno ir metu lauk panaudojus gal 2kartus... Nesilaiko, tepa, dailiai nenubrėši linijos nei ant lapo turbūt

Cover FX Translusent mineralinė pudra - bespalvė, bet skaistinanti odą, maišydavau ją su BE mineraline, nes ji man kiek tamsoka būdavo, tai praskiedus jas abi - rezultatas puikus ir komplimentų dėl gaiviai sveikos odos sulaukiau gal šimtą

Fa duškė kaip ir visos kitos, nieko gero, nieko blogo, kvapas skanus...
Lancome dvifazis makiažo valiklis labai patinka, kartočiau ir kartočiau jei bent trečdaliu pigesnis būtų

Aura Cacia aliejus baobabų superinis, tepdavau nakčiai, tai ryte oda minkštutėlė kaip kūdikio ir šiaip spalva palygėjo, švelnutė, minkšta, lygi

UogaUoga aliejus plaukams buvo naudotinas prieš plovimą, nesužavėjo kaži kaip, gal kiek plaukų pūtimą nuimdavo, bet šiaip turbūt nekartosiu.
Clinique kremas gelis super, oda tartum atsigėrusi (mano dehidratuota), jokio tempimo ir jokio riebumo, susigerdavo be žymės, bet oda tokia atgaivinta tapdavo, kartotinas reikalas.
Lavillin dezikas jau naujas į to pačio vietą, be jo nebeįsivazduoju savo gyvenimo

Rasa micelisnis paskutinis trantas, iškankinau šiaip ne taip su mama per pusę, nieko nevalo, turi akis trint, ko pasekmėj - dar daugiau išmozoja

Du tušai Chanel, vienas LeVolume superinis, labai patiko, blakstienos kaip priaugintos, o kitas su auksine juostele irg neblogas bet jau ne toks geras, tik aš sugebėjau po nepilno mėnesio naudojimo nulaužt teptuko kotuką kuris liko tubelėje, taip kad tušą tenka išmest nei neįpusėjus

Collistar kažkoks papajų šveitiklis, neblogas, švelnus, bet man gal per švelnus, nes tie talasso scrubai žymiai intensyviau nušveičia ir išmasažuoja odą. AIšku kvapas labai patiko ir naudojosi skalsiai, Šiaip dėmesio vertas produktas.
Ir Ciate lakas - juodas su aukso dulkem, spalva superinė, bet kadangi jau keletą metų naudoju tik ilgalaikius, tai šis nabagas tiesiog uždžiūvo...

Uch kad pavariau šnektos....