Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

Gausios gruodžio pabaigtuvės biggrin.gif
user posted image

Pradedam nuo kairės viršaus:
CK pravedimas gelinis-kreminis/juodas, šūdukų šūdukas, paseno ir metu lauk panaudojus gal 2kartus... Nesilaiko, tepa, dailiai nenubrėši linijos nei ant lapo turbūt doh.gif
Cover FX Translusent mineralinė pudra - bespalvė, bet skaistinanti odą, maišydavau ją su BE mineraline, nes ji man kiek tamsoka būdavo, tai praskiedus jas abi - rezultatas puikus ir komplimentų dėl gaiviai sveikos odos sulaukiau gal šimtą bigsmile.gif Ačiū toms abiejoms pudrytėms... wub.gif
Fa duškė kaip ir visos kitos, nieko gero, nieko blogo, kvapas skanus...
Lancome dvifazis makiažo valiklis labai patinka, kartočiau ir kartočiau jei bent trečdaliu pigesnis būtų biggrin.gif
Aura Cacia aliejus baobabų superinis, tepdavau nakčiai, tai ryte oda minkštutėlė kaip kūdikio ir šiaip spalva palygėjo, švelnutė, minkšta, lygi wub.gif Labai patiko wub.gif
UogaUoga aliejus plaukams buvo naudotinas prieš plovimą, nesužavėjo kaži kaip, gal kiek plaukų pūtimą nuimdavo, bet šiaip turbūt nekartosiu.
Clinique kremas gelis super, oda tartum atsigėrusi (mano dehidratuota), jokio tempimo ir jokio riebumo, susigerdavo be žymės, bet oda tokia atgaivinta tapdavo, kartotinas reikalas.
Lavillin dezikas jau naujas į to pačio vietą, be jo nebeįsivazduoju savo gyvenimo biggrin.gif
Rasa micelisnis paskutinis trantas, iškankinau šiaip ne taip su mama per pusę, nieko nevalo, turi akis trint, ko pasekmėj - dar daugiau išmozoja doh.gif Žodžiu nepirksiu ir nerekomenduoju.
Du tušai Chanel, vienas LeVolume superinis, labai patiko, blakstienos kaip priaugintos, o kitas su auksine juostele irg neblogas bet jau ne toks geras, tik aš sugebėjau po nepilno mėnesio naudojimo nulaužt teptuko kotuką kuris liko tubelėje, taip kad tušą tenka išmest nei neįpusėjus verysad.gif
Collistar kažkoks papajų šveitiklis, neblogas, švelnus, bet man gal per švelnus, nes tie talasso scrubai žymiai intensyviau nušveičia ir išmasažuoja odą. AIšku kvapas labai patiko ir naudojosi skalsiai, Šiaip dėmesio vertas produktas.
Ir Ciate lakas - juodas su aukso dulkem, spalva superinė, bet kadangi jau keletą metų naudoju tik ilgalaikius, tai šis nabagas tiesiog uždžiūvo... biggrin.gif

Uch kad pavariau šnektos.... bis.gif
Atsakyti
MADARA pienelis makiažui valyti

user posted image

Nepatiko, sausino odą, nekartojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliancy: 05 sausio 2015 - 16:14
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 05, 15:15)
Uch kad pavariau šnektos.... bis.gif

Būtent tokios šnektos labiausiai ir laukiamos. thumbup.gif Už tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Orly, star spangled
user posted image
Labai labai gražus, vienas iš gražiausių kada nors matytų/turėtų. Bus kartojamas ateityje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 05, 17:15)
Lavillin dezikas jau naujas į to pačio vietą, be jo nebeįsivazduoju savo gyvenimo  biggrin.gif

Pirkote LT ar siuntetes (jeigu taip tai is kur)? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(camelija82 @ 2015 01 06, 11:39)
Pirkote LT ar siuntetes (jeigu taip tai is kur)? Aciu 4u.gif

Siunčiaus iš Amazon.com, bet prieš tai tą užbaigtąjį pirkau iš Vitacost.com, nes buvo papildoma -12% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 05, 16:15)
Gausios gruodžio pabaigtuvės  biggrin.gif
[

Domina Clinique kremukas, koks jo tikslus pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
La Roche Posay vanduo. Toks vanduo man būtinas, greičiausiai dėl įsitikinimo biggrin.gif Bet must have biggrin.gif Į jo vietą Avene smile.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
Madre Labs retinolio serumas
user posted image
Sunaudojau kaklui. Kiekis mažas, tai gan greitai susinaudojo. Patiko, drėkinimo užteko, daugiau jokių akivaizdžių pokyčių nepastebėjau ax.gif

Giovanni smooth as silk šampūnas ir kondicionierius
user posted image
Puikūs. Vieni iš geriausių naudotų. Išplauna gerai, o plaukai lieka švelnūs, padrėkinti, nuima pasišiaušimą. Gal kažkiek sukrenta šaknys. Dar patiko, kad nesusiriebaluoja plaukai greičiau. Dar antrą dieną atrodo normaliai, kas retenybė su kitais šampūnais. Bus kartotinas ateity. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2015 01 06, 19:32)
Domina Clinique kremukas, koks jo tikslus pavadinimas 4u.gif

Šis http://www.sephora.c...7?skuId=1084805
Atsakyti
Iwostin Sensiia regeneruojantis ranku prieziuros kremas gavau dovanų iš Eurovaistinės perkant internetu už tam tikrą sumą. man šis kremas didelio įspūdžio nepaliko. Nors tepasi ir geriasi tikrai gerai, nepalieka lipnios plėvelės. Bet užtepus ant rankų jaučiasi kažkoks keistas jausmas, lyg traukia rankų odą. Tas pats buvo ir su Biodermos Atoderm rankų kremu.
user posted image
Foto mano
Atsakyti
Margarita 7 žolelių dušo gelis- labai patiko, puikus kainos ir kokybės santykis. Prausė, nesausino, kvapas malonus ir labai švelnus.
user posted image
Schwarzkopf giliai valantis šampūnas. Nebežinau kelintas, kokius 6 metus jis nuolatos mano vonios kambaryje. Į nieką kitą nemainau smile.gif
user posted image
Atsakyti