Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Bazile @ 2014 12 12, 23:43)
Tai kad gražuolių nebūna perdaug  smile.gif Visiem smagu akis paganyti  wub.gif  wub.gif  Laukiam  biggrin.gif

Ačiū. 4u.gif Ojūs kada parodysit Zacharą?

QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 13, 18:56)
Ir kaip tai suprasti? Nematysime daugiau grožybių šioje temukėje?  verysad.gif

Nepatogu prieš kitas. blush2.gif

Rodomės...

Iš temos "Skalbėja" arba "Po pirties" lotuliukas.gif

(Vėliau įkelsiu dar keletą, kita tema.) mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 14, 20:01)
Ačiū. 4u.gif  Ojūs kada parodysit Zacharą?
Nepatogu prieš kitas.  blush2.gif

Iš temos "Skalbėja" arba "Po pirties"  lotuliukas.gif

Tikroji Žavėtoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 14, 19:01)
Ačiū. 4u.gif  Ojūs kada parodysit Zacharą?

Iš temos "Skalbėja" arba "Po pirties"  lotuliukas.gif

Tikra gražuolė wub.gif wub.gif

Mūsų nekilmingas numylėtinis tikrai nublanksta prieš tokį grožį lotuliukas.gif
Mazai befotkinam... bet pavyko vieną padaryt. Tema "Padediu džiovint" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 15, 21:26)
Tikroji Žavėtoja  wub.gif

Ačiū, brangute. mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Bazile @ 2014 12 15, 22:54)
Tikra gražuolė  wub.gif  wub.gif

Mūsų nekilmingas numylėtinis tikrai nublanksta prieš tokį grožį lotuliukas.gif
Mazai befotkinam... bet pavyko vieną padaryt. Tema "Padediu džiovint"  lotuliukas.gif

Ačiū už komplimentą. 4u.gif
Kodėl jūs Zacharą vadinat nekilmingu? Jei aš neklystu, jis dažnas parodų dalyvis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 16, 11:54)
Kodėl jūs Zacharą vadinat nekilmingu? Jei aš neklystu, jis dažnas parodų dalyvis.  g.gif

nene, Zacharo tik tėtis kilmingas buvo, o mama mėlynoji, bet be dokumentų. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalėdinių varpelių gaudesy pajuskite palaimos skonį vilties skambesį ir ramybės harmoniją ir tegul ši sėkmingo gyvenimo mozaika lydi Jus ir Jūsų šeimas
visus ateinančius metus!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 23 gruodžio 2014 - 12:14
ŽYDROJI FĖJA, AČIŪ!
Nerealiai gražus atvirukas ir nuostabūs žodžiai. wub.gif

Visas (kam aktualu) - su atėjusiomis Šv. Kalėdomis!

Meilės, laimės, supratingumo, taikos ir džiaugsmo Jums ir Jūsų artimiesiems!
Atsakyti
isibrausiu i jusu tema, labai nepykit ax.gif su vyru seniai norim rusu melynojo. bet dabar pradejau skaityti, kad jie nelabai su vaikais draugauja.. ar cia klaidinga info blush2.gif turim 6 ir beveik 3 metu vaikiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2015 01 22, 16:20)
isibrausiu i jusu tema, labai nepykit  ax.gif  su vyru seniai norim rusu melynojo. bet dabar pradejau skaityti, kad jie nelabai su vaikais draugauja.. ar cia klaidinga info  blush2.gif  turim 6 ir beveik 3 metu vaikiukus  4u.gif

Musiskis gal ir nedraugauja, tiesiog nekkreipia demesi i vaika, ignoruoja. Laiko sau lygiu, bet nei brezia nei kanda tik pauurzgia varomas is fotelio smile.gif O suaugusiems- meilumo isikunijimas smile.gif
Atsakyti
sveikos,ateinu ir as su savo melynaja...
Aš vardu Bela,man vasario 6 sukako 8 mėnesiai,esu pusiau kilmingo kraujo,tėtis dokumentuotas,mama dėje ne....
bet kadangi mano šeimininkams tai ne motais,tai per daug dėl to nesijaudinu....
esu be galo judri ir smalsi,tikra pokštininkė ir bordako darytoja,mėgstu kai niekas nemato prieiti prie stalo ir nepastebimai pavogti kokį skanesnį kasnelį...bet ką aš čia rašau,žinant mūsų veislę,manau kad dauguma elgiatės kaip aš...
na nebent jau esate suaugusios ir gerai išauklėtos.....

user posted image
čia viena iš mano mėgstamų vietelių,kai šeiminikė iš džiovyklės ištraukia rūbus,o bugnas dar būna šiltas...
user posted image
o čia kai buvau visai mažutė....

user posted image
Tai va...Labai malonu susipažinti...gal ir nebūsių dažnas svečias ,nes šeimininkė gan užsiėmusi,bet kai galėsiu mielai pabendrausiu jūsų kolektyve.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dange* @ 2015 01 22, 16:20)
isibrausiu i jusu tema, labai nepykit  ax.gif  su vyru seniai norim rusu melynojo. bet dabar pradejau skaityti, kad jie nelabai su vaikais draugauja.. ar cia klaidinga info  blush2.gif  turim 6 ir beveik 3 metu vaikiukus  4u.gif

kas per nesamonė,is kur jus tai istrauket,mielesnes kates nesu maciusi,as auginu 6 ir 3 metu vaikus,tai nera jokiu bedu,turim ir dar viena suaugusi katina ir suni,visi puikiai sutaria....
Atsakyti
Emiliomamayte labai grazi jusu augintine, maniskes taip pat tetis kilmingas, mama-ne, bet as tikrai del to nesuku galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2015 02 23, 16:02)
Emiliomamayte labai grazi jusu augintine, maniskes taip pat tetis kilmingas, mama-ne, bet as tikrai del to nesuku galvos  mirksiukas.gif

ačiū,labai meili ir mylinti,kai buvo mažiukė,atsiguldavo man ant galvos ir niurkindavo,aisku dabar jau išaugo,niekada nesigailėsim kad pasirinkom šitą veislę,kaip aš sakau ne katė,o katašunis,pakvieti vardu atbėga,atsiliepia miaukdama kai kvieti....
tik va apsirgo,pradėjo šlapintis krauju,tai vežiau pas veterinarą,smėliukas susikaupęs puslėje,tai dabar antibijotikus paskyrė....sakė,kad čia šios veislės silpnoji vieta,kad dažnai renkasi smėlis ir megsta susidaryt net akmenys,ar tai tiesa?
Atsakyti