Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

Žydroji Feja, jei neturėčiau savo mažylio, tikrai įsimylėčiau jūsiškius. Dieve, kokie tiek rusiukai gražūs.

Gerai, kad paprotinot del Trixies draskyklės. Pirksiu iš Superkatės. Turėčiau nagingą vyrą, liepčiau jam vaikeliams draskykles daryti. Oh..kaip reikia kokio staliaus. Nors tokiam grožiui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 12 09, 14:29)
katytės - akių atplėšt negali  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Bazile @ 2014 12 09, 16:58)
Superiniai katinėliai, o dar tokiose laipynėse  išvis puikiai atrodo... Gaila, kad butas mažokas, gal ir  mano caraičiui patiktų smile.gif ale teks apsieit smile.gif

Dėkui, Bazile. Jūsiškis Zacharas irgi gražuolis. wub.gif Galėtumėt dažniau jo nuotraukų įkelt. mirksiukas.gif
Ši draskyklė nėra didelė, daug vietos neužima. Pas mane irgi bute stovi.

QUOTE(Gokusen @ 2014 12 09, 18:35)
Žydroji Feja, jei neturėčiau savo mažylio, tikrai įsimylėčiau jūsiškius. Dieve, kokie tiek rusiukai gražūs.

Gerai, kad paprotinot del Trixies draskyklės. Pirksiu iš Superkatės. Turėčiau nagingą vyrą, liepčiau jam vaikeliams draskykles daryti. Oh..kaip reikia kokio staliaus. Nors tokiam grožiui

Ačiū už komplimentus. blush2.gif
Turėtume vyrus stalius, nei viena nepirktume. biggrin.gif
O šis hamakas man neatrodo stabilus. Aš panašų turėjau. Kol lipa kačiukas, hamake esantis kitas nukrenta. Pas mane štai koks buvo, tipo palmių pavėsy. biggrin.gif Nepasitvirtino, ir net mažų kačiukų lipimo neatlaikė, deja... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 09 gruodžio 2014 - 20:15
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 09, 20:13)
O šis hamakas man neatrodo stabilus.

Ir vėl pro šoną..nepataikiau. Bet gerai, kad Jūs esate, tai nors protingas žmogus gali patarti.
Žodžiu, apsistoju prie Superkatės produkto. Kol dar čiumudanas nenuėjo gabalais. Mat, Patricija, mėgėja 3 val.ryto atidaryti garderobo duris ir pagaląsti nagus į jį. Maža jau 2 draskyklių ir pufo verysad.gif
Atsakyti
ŽYDROJI FĖJA, na ir nuotraukų papylei - kaip iš gausybės rago... Kur gi mums pavyti?
Nesuprantu kalbų apie agresyvius naminius gyvūnus (nebent dėl kovinių veislių šunų agresyvumo sutinku, bet juos reikia atitinkamai auklėti ir auginti patariama ne namie). Visi likę "agresyvumo" reiškiniai tai žmonių bendravimo su gyvūnais klaidos. Negaliu sakyti, kad mes jau kažkaip ypatingai auklėjame savo kates. Greičiau, stebime ir mokomės jas suprasti. Aišku, MYLIME. Viskas, daugiau nieko nereikia.
Kas dėl auklėjimo, man rodos, čia katės mus auklėja: dėl tvarkos, sugrįžimo namo laiku e. t. c. Nebent pas mus taip. Sūnus pakeitė darbą, užsidirba dažnokai. Monti lygiai 17 h pradeda gailiai miauksėti, lyg klausdama: "Kur gi mano šeimininkas?" Iki sūnaus sugrįžimo likus 15-20 min ji nurimsta ir ramiai laukia savo meilės. Nors meilinasi ji su visais namiškiais. Baimė liko tik ateinantiems. Ir tai, po kokių 5 min. išlenda į žvalgybą: "Kas atėjo?" "O gal ko skanaus duos?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 09, 22:52)
Baimė liko tik ateinantiems. Ir tai, po kokių 5 min. išlenda į žvalgybą: "Kas atėjo?" "O gal ko skanaus duos?"  lotuliukas.gif

o taip, pas mus irgi svetimiems užėjus kačių nebepamatysi smile.gif Tik maniškės taip ir nepasirodo, kol svečiai neišeina - jaukiai miega kur nors minkštoj vietoj įsitaisiusios. Išlenda kai jau namie ramu būna smile.gif Tiesa, tų, kur dažniau ateina, neignoruoja. Bet tik tiek, kad kilniai sutinka vienam kambary pabūt. Jokių meilybių.
Atsakyti
saintlina, mūsų abi vyresnės iš anksto trinasi prie durų, kad ir netikėtų svečių pasitikimo procedūrai. Juokiamės su vaikais: "Katiniškoji banda sėdi prie durų, kažkas ateis į svečius". Suskambus durų skambučiui mažoji bėga slėptis, o vyresnėlės laukia svečių - pasisveikinti ir jeigu pažįstami arba šiaip, patinkantys - tai ir ant rankų užlipti. Lisa su amžiumi tapo šaltesnė svetimiems: tik didžiai leidžiasi paglostyti, o Akva doh.gif tiesiogine ta žodžio prasme - lipa ant žmonių. Gerai, jeigu tie žmonės žino, ką tai reiškia ir moka bendrauti su katėmis. Būna, kas išsigąsta. biggrin.gif Akva - kolaboracionistė pas mus, absoliuti. lotuliukas.gif Monti tik bando artintis prie svetimų, bet menkiausias judesys iš jų pusės - vertikalaus pakėlimo būdu (tikrąja ta žodžio prasme, nepaisant savo svorio kategorijos smile.gif ) išskrenda iš patalpos.
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 10, 13:11)
o Akva  doh.gif tiesiogine ta žodžio prasme - lipa ant žmonių. Būna, kas išsigąsta. biggrin.gif

eik tu blink.gif Tikrai? biggrin.gif
Nors pamenu, turėjau kadaise siamo katiną, jo mėgstamiausia vieta miegoti buvo ant kabyklos prie įėjimo durų. Tai tikrai būdavo žmonių, kurie atsisakydavo per duris eit, kol katino iš ten nepatrauksiu biggrin.gif O greitoji vienąkart atvažiavus buvo pas mamą, tai ir nuo kabyklos turėjau katiną nukabint, ir vėliau iš kambario išnešt - gydytojas pasakė, kad vaistų neleis, kol katinas žiūri doh.gif O jeigu puls ginti?
Atsakyti
saintlina, apie siamus irgi vaikšto daug legendų dėl jų agresyvumo ir pikto būdo, gal todėl gydytojas taip sureagavo?Mūsų gali miegoti bet kur. Staiga pakyla iš saldaus miegelio, lyg kas priverstų jas tai daryti - ir nesutardamos, iš skirtingų kambarių sueina į nediduką prieškambarį. Paga kates gi tiksliai galima nusakyti: ar jos laukia kažko, ar prašo, ar tiesiog nori su žmogumi pabendrauti... Tai va, jos prie durų LAUKIA. Šiaip, turi tos esybės kažko mistinio: pvz., tiksliai žino, kur skauda ir moka atsigulti ant skaudamos vietos arba šalia jos taip, kad skausmas aprimtų.
Kaip sako viena mano draugių, irgi kačių mylėtoja, - aš jas ne "myliu", o dievinu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 09, 22:14)
Ir vėl pro šoną..nepataikiau. Bet gerai, kad Jūs esate, tai nors protingas žmogus gali patarti.
Žodžiu, apsistoju prie Superkatės produkto. Kol dar čiumudanas nenuėjo gabalais.

Džiaugiuosi, jei mano patarimai buvo naudingi. mirksiukas.gif Aš jau kiek pinigų į balą išmwčiau, pirkdama visokias draskykles, net neklauskit. Apsistjau prie Superkatės.

QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 09, 23:52)
ŽYDROJI FĖJA, na ir nuotraukų papylei - kaip iš gausybės rago... Kur gi mums pavyti?

Praeitą savaitę dariau Charovnitsos fotosesiją, bet jau nedrįstu kelt nuotraukų. O tai visa tema vien mano kačių nuotraukos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 12, 21:57)

Praeitą savaitę dariau Charovnitsos fotosesiją, bet jau nedrįstu kelt nuotraukų. O tai visa tema vien mano kačių nuotraukos.  blush2.gif

Tai kad gražuolių nebūna perdaug smile.gif Visiem smagu akis paganyti wub.gif wub.gif Laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 12, 22:57)
Praeitą savaitę dariau Charovnitsos fotosesiją, bet jau nedrįstu kelt nuotraukų. O tai visa tema vien mano kačių nuotraukos.  blush2.gif

Ir kaip tai suprasti? Nematysime daugiau grožybių šioje temukėje? verysad.gif
Atsakyti
Žydroji Fėja, Faraonui (psichologiškai) nieko neatsitiks, jei Nyčė jį laikys mama ir čiulps krūtį, kurios nėra. Pagal mane, Faro reaguoja ramiai, net prausia "žindimo" laiku mažylį
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 14 gruodžio 2014 - 18:55