Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 21:02)
Tikrai matėt mano Faraoną? Malonu, kad patiko  blush2.gif

Taip, aš jį mačiau, mes su jo veisėja puikiai sutariam. Labai gražus katinas! wub.gif

QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 06, 22:30)
Linkėjimai nuo Akvos!

Just Mammy, graži katytė, miela nuotrauka. wub.gif Jei dar būtum ir tu atsisukus, būtų nereali! biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Gokusen @ 2014 12 07, 18:22)
Visi grynaveisliai rusiukai tokie?  g.gif

Ir murkia, ir tešlą minko... Rusiukai labai protingi gyvūnai! Tereikia juos mylėti, tinkamai auklėt ir turėsite patį nuostabiausią gyvūną! Dažnai internete sutinku nuomonių, kad rusiukai agresyvūs, pikti ir reik saugot nuo vaikų. Tikra nesąmonė!!! Elkitės tinkamai su gyvūnu ir neturėsite problemų. Kaip reziume, parodysiu savo parduotų kačiukų nuotraukas. Su kūdikiais kartu miega ir šeimininkai tikrai nebijo, kad įdrėks ar įkąs.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 08, 13:46)

Kaip reziume, parodysiu savo parduotų kačiukų nuotraukas. Su kūdikiais kartu miega ir šeimininkai tikrai nebijo, kad įdrėks ar įkąs.

Kokie katukai!!!! Kokios vaikiukai!!!! Nuostabios nuotraukos, net užsimaniau anūkų blush2.gif Aha..tik nesakykit,kad vaikų reikia prašyti. Iš jų sulauksi schmoll.gif Greičiau aš dar keletą katukų gausiu iš jų .

Faraonas tikrai nuostabus vaikas, bet...pavyduolis verysad.gif Pavydi manęs mažam juočkiui. Bijau,kad Patriciją neįkalbėtų užšokti ant knygų spintos, kaip Neko kadaise. Jūs gi matėt mano Patį? Pana ohoho.Kaip ji sugebėjo palubyn užšokti- neįsivaizduoju.
Atsakyti
Laba diena, rusiuku (iu) myletojos 4u.gif

Kaip ir zadejau "prisiduodu" jums del draskykles. Labai bijojau jog nepripazins, ir zinot ka, pasirodo stipriai klydau blush2.gif Tikrai mano grazuolei ji labai patinka, zaidzia, laipioja, o diena miega tik lizdelyje (nakti daugiausia su mumis) ir zimoma, nagucius galanda biggrin.gif Kaip mano vaikai sake, tikras atrakcionu parkas lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 08 gruodžio 2014 - 15:34
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 08, 13:46)
Dažnai internete sutinku nuomonių, kad rusiukai agresyvūs, pikti ir reik saugot nuo vaikų. Tikra nesąmonė!!! Elkitės tinkamai su gyvūnu ir neturėsite problemų. Kaip reziume, parodysiu savo parduotų kačiukų nuotraukas. Su kūdikiais kartu miega ir šeimininkai tikrai nebijo, kad įdrėks ar įkąs.

drinks_cheers.gif visiška nesąmonė, kad ši veislė agresyvi. Mano vaikas irgi užaugo su Katia, geresnės auklės įsivaizduot negalima wub.gif Apie jokį įdrėskimą ar įkandimą net kalbos negalėjo būti.
Maniškės tiek, kad nepakenčia būti ant rankų paimtos, bet jokiu būdu nekanda ir nedreskia, o tik visaip kaip rangosi, kad tik ištrūkus greičiau.
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 08, 14:35)
Bijau,kad Patriciją neįkalbėtų užšokti ant knygų spintos, kaip Neko kadaise. Jūs gi matėt mano Patį? Pana ohoho.Kaip ji sugebėjo palubyn užšokti- neįsivaizduoju.

jei Patricija užšoka, tai Faraonas neabejotinai užšoks, net abejonių nėra. Šitos veislės katės nepaprastai šoklios. Maniškės kol jaunos buvo, nuo žemės ant spintos užšokdavo - ir iš šono atrodo, kad be mažiausių pastangų blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 12 08, 15:32)
  Tikrai mano grazuolei  ji labai patinka, zaidzia, laipioja, o diena miega tik lizdelyje (nakti daugiausia su mumis) ir zimoma, nagucius galanda biggrin.gif

labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 12 08, 15:32)
Kaip ir zadejau "prisiduodu" jums del draskykles. Labai bijojau jog nepripazins, ir zinot ka, pasirodo stipriai klydau blush2.gif  Tikrai mano grazuolei  ji labai patinka, zaidzia, laipioja, o diena miega tik lizdelyje (nakti daugiausia su mumis) ir zimoma, nagucius galanda biggrin.gif Kaip mano vaikai sake, tikras atrakcionu parkas lotuliukas.gif

Dabar mamkai reiks galvą sukt, kaip čia įsigijus tokią draskyklę.
Matau, ten 3 miegamos vietos? Pats tas mano kompanijai būtų g.gif
Atsakyti
Labas rytas, visoms ir ŽF.
Feja, Kikoje mačiau Trixie draskyklę. Irgi pinigai į balą? Netinkama?
Klausiu, nes radau Trixie iš Vokietijos atsiųsti, ir kainos žymiai skiriasi nuo lietuviškų net su atsiuntimu.
Nužiūrėjau user posted image
Atsakyti
Is foto tai tikrai dailiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 08, 15:35)
Kokie katukai!!!! Kokios vaikiukai!!!! Nuostabios nuotraukos, net užsimaniau anūkų  blush2.gif Aha..tik nesakykit,kad vaikų reikia prašyti. Iš jų sulauksi

Faraonas tikrai nuostabus vaikas, bet...pavyduolis  verysad.gif Pavydi manęs mažam juočkiui. Bijau,kad Patriciją neįkalbėtų užšokti ant knygų spintos, kaip Neko kadaise. Jūs gi matėt mano Patį? Pana ohoho.Kaip ji sugebėjo palubyn užšokti- neįsivaizduoju.

Ačiū už komplimentus. 4u.gif Mane tokios iš šeimininkų gautos nuotraukos visada džiugina. Aš irgi pažiūriu ir galvoju, kad ne už kalnų pati galiu tapti močiute. biggrin.gif

Na, rusiukai vieni iš šokliausių. Pas mane namuose labai šoklios ilgakojės Tessa ir Bendita bei katinas Foma. Kai parsivežiau naujokę Charovnitsą ( lietuviškai Žavėtoja), ji nešokinėjo aukštai. Tačiau pamačius, kad ant durų, sekcijos, spintos užšoka kitos, jai irgi tuoj pat prireikė pamėgint. Kadangi ji dar maža buvo, kartais nukrisdavo, neįveikiami atstumai buvo. Dabar jau išsitreniravo. doh.gif

Va, panelė lotuliukas.gif (atsiprašau už prastą nuotraukos kokybę, vėlai vakare fotografuota)

user posted image

QUOTE(Denira76 @ 2014 12 08, 16:32)
Kaip ir zadejau "prisiduodu" jums del draskykles. Labai bijojau jog nepripazins, ir zinot ka, pasirodo stipriai klydau. Tikrai mano grazuolei  ji labai patinka.

Aš net neabejojau, kad jūsiškei patiks. Šitas draskyklės modelis "Polėkis" pats perkamiausias pas "Superkatę"! Pasiteisina. Tik aš pirkau su brangesne virve apvyniotus stulpelius.

QUOTE(Gokusen @ 2014 12 09, 10:01)
Labas rytas, visoms ir ŽF.
Feja, Kikoje mačiau Trixie draskyklę. Irgi pinigai į balą? Netinkama?
Klausiu, nes radau Trixie iš Vokietijos atsiųsti, ir kainos žymiai skiriasi nuo lietuviškų net su atsiuntimu.

Sveikute. 4u.gif
Na, dėl Kikoje esančių draskyklių galiu pasakyt tik tiek - dideli pinigai ir jokios kokybės, nesvarbu, kad iš Vokietijos. Pamąstykim ir apsvarstykim logiškai... Ar jūs pastebėjot, kokie Kikoje antkainiai? doh.gif Tai kiek ta draskyklė kainuoja, jei dar Kika užsideda antkainį, o atsisiuntimas? Realiai ji kainuoja nebrangiai. Automatiškai, iš kur už pigų daiktą bus kokybė? Aš neatkalbu, jūsų reikalas. Pati turėjau Trixie draskyklę - kartoninė! Jei draskyklės norite pusmečiui - prašom. Aš vertinu tik rankų darbo draskykles. Superkatė daro kokybiškas ir su garantija. Pasikartosiu, užsisakiau draskyklę su kokybiškesne virve. Geriau sumokėt brangiau, bet tarnaus ilgą laiką. Čia mano nuomonė, aišku. mirksiukas.gif
Kai į Trixie draskyklės lizdelį įlipo mano katinas. lankas iškart nulinko. lotuliukas.gif doh.gif Apie ką tada kalbam? O Superkatės draskyklės lizdelyje guli trys katės ir nelinksta. Taip kad išvadas daryt palieku jums. mirksiukas.gif

Štai keletas nuotraukų.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 09 gruodžio 2014 - 12:25
Aš pasidomėjau šia draskykle Kikos svetainėje. Jūs skaitote, kad 607 lt. pigiau? g.gif Ir dar su sizalio (pigesnė) virve, kuri greit susidėvi. doh.gif
Draskyklė

Superkatėj "Polėkis" su brangesne, medvilnine virve kainuoja 485 lt.
Draskyklė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 09 gruodžio 2014 - 12:39
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 09, 12:16)
Ačiū už komplimentus.  4u.gif Mane tokios iš šeimininkų gautos nuotraukos visada džiugina. Aš irgi pažiūriu ir galvoju, kad ne už kalnų pati galiu tapti močiute.  biggrin.gif

Na, rusiukai vieni iš šokliausių. Pas mane namuose labai šoklios ilgakojės Tessa ir Bendita bei katinas Foma. Kai parsivežiau naujokę Charovnitsą ( lietuviškai Žavėtoja), ji nešokinėjo aukštai. Tačiau pamačius, kad ant durų, sekcijos, spintos užšoka kitos, jai irgi tuoj pat prireikė pamėgint. Kadangi ji dar maža buvo, kartais nukrisdavo, neįveikiami atstumai buvo. Dabar jau išsitreniravo.  doh.gif

Va, panelė  lotuliukas.gif (atsiprašau už prastą nuotraukos kokybę, vėlai vakare fotografuota)

user posted image
Aš net neabejojau, kad jūsiškei patiks. Šitas draskyklės modelis "Polėkis" pats perkamiausias pas "Superkatę"! Pasiteisina. Tik aš pirkau su brangesne virve apvyniotus stulpelius.
Sveikute.  4u.gif
Na, dėl Kikoje esančių draskyklių galiu pasakyt tik tiek - dideli pinigai ir jokios kokybės, nesvarbu, kad iš Vokietijos. Pamąstykim ir apsvarstykim logiškai... Ar jūs pastebėjot, kokie Kikoje antkainiai?  doh.gif  Tai kiek ta draskyklė kainuoja, jei dar Kika užsideda antkainį, o atsisiuntimas? Realiai ji kainuoja nebrangiai. Automatiškai, iš kur už pigų daiktą bus kokybė? Aš neatkalbu, jūsų reikalas. Pati turėjau Trixie draskyklę - kartoninė! Jei draskyklės norite pusmečiui - prašom. Aš vertinu tik rankų darbo draskykles. Superkatė daro kokybiškas ir su garantija. Pasikartosiu, užsisakiau draskyklę su kokybiškesne virve. Geriau sumokėt brangiau, bet tarnaus ilgą laiką. Čia mano nuomonė, aišku.  mirksiukas.gif
Kai į Trixie draskyklės lizdelį įlipo mano katinas. lankas iškart nulinko.  lotuliukas.gif  doh.gif  Apie ką tada kalbam? O Superkatės draskyklės lizdelyje guli trys katės ir nelinksta. Taip kad išvadas daryt palieku jums.  mirksiukas.gif

Štai keletas nuotraukų.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif O jau koks grozis hamake wub.gif wub.gif As ir pirkau su ta brangesne virve, tikrai SUPERINE draskykle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 09, 12:37)
..........

katytės - akių atplėšt negali wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 09, 12:16)

Štai keletas nuotraukų.

Superiniai katinėliai, o dar tokiose laipynėse išvis puikiai atrodo... Gaila, kad butas mažokas, gal ir mano caraičiui patiktų smile.gif ale teks apsieit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 09 gruodžio 2014 - 15:59