QUOTE(Gokusen @ 2014 12 08, 15:35)
Kokie katukai!!!! Kokios vaikiukai!!!! Nuostabios nuotraukos, net užsimaniau anūkų
Aha..tik nesakykit,kad vaikų reikia prašyti. Iš jų sulauksi
Faraonas tikrai nuostabus vaikas, bet...pavyduolis
Pavydi manęs mažam juočkiui. Bijau,kad Patriciją neįkalbėtų užšokti ant knygų spintos, kaip Neko kadaise. Jūs gi matėt mano Patį? Pana ohoho.Kaip ji sugebėjo palubyn užšokti- neįsivaizduoju.
Ačiū už komplimentus.
Mane tokios iš šeimininkų gautos nuotraukos visada džiugina. Aš irgi pažiūriu ir galvoju, kad ne už kalnų pati galiu tapti močiute.
Na, rusiukai vieni iš šokliausių. Pas mane namuose labai šoklios ilgakojės Tessa ir Bendita bei katinas Foma. Kai parsivežiau naujokę Charovnitsą ( lietuviškai Žavėtoja), ji nešokinėjo aukštai. Tačiau pamačius, kad ant durų, sekcijos, spintos užšoka kitos, jai irgi tuoj pat prireikė pamėgint. Kadangi ji dar maža buvo, kartais nukrisdavo, neįveikiami atstumai buvo. Dabar jau išsitreniravo.
Va, panelė
(atsiprašau už prastą nuotraukos kokybę, vėlai vakare fotografuota)
QUOTE(Denira76 @ 2014 12 08, 16:32)
Kaip ir zadejau "prisiduodu" jums del draskykles. Labai bijojau jog nepripazins, ir zinot ka, pasirodo stipriai klydau. Tikrai mano grazuolei ji labai patinka.
Aš net neabejojau, kad jūsiškei patiks. Šitas draskyklės modelis "Polėkis" pats perkamiausias pas "Superkatę"! Pasiteisina. Tik aš pirkau su brangesne virve apvyniotus stulpelius.
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 09, 10:01)
Labas rytas, visoms ir ŽF.
Feja, Kikoje mačiau Trixie draskyklę. Irgi pinigai į balą? Netinkama?
Klausiu, nes radau Trixie iš Vokietijos atsiųsti, ir kainos žymiai skiriasi nuo lietuviškų net su atsiuntimu.
Sveikute.
Na, dėl Kikoje esančių draskyklių galiu pasakyt tik tiek - dideli pinigai ir jokios kokybės, nesvarbu, kad iš Vokietijos. Pamąstykim ir apsvarstykim logiškai... Ar jūs pastebėjot, kokie Kikoje antkainiai?
Tai kiek ta draskyklė kainuoja, jei dar Kika užsideda antkainį, o atsisiuntimas? Realiai ji kainuoja nebrangiai. Automatiškai, iš kur už pigų daiktą bus kokybė? Aš neatkalbu, jūsų reikalas. Pati turėjau Trixie draskyklę - kartoninė! Jei draskyklės norite pusmečiui - prašom. Aš vertinu tik rankų darbo draskykles. Superkatė daro kokybiškas ir su garantija. Pasikartosiu, užsisakiau draskyklę su kokybiškesne virve. Geriau sumokėt brangiau, bet tarnaus ilgą laiką. Čia mano nuomonė, aišku.
Kai į Trixie draskyklės lizdelį įlipo mano katinas. lankas iškart nulinko.
Apie ką tada kalbam? O Superkatės draskyklės lizdelyje guli trys katės ir nelinksta. Taip kad išvadas daryt palieku jums.