Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 05, 12:50)
Denira76, draskyklė tikrai labai kokybiška, nesigailėkit. Aš turiu su kuo lyginti. Būtumėt nusipirkę Kikoj, išlūžinėtų viskas po kelių mėnesių.

Gokusen, pažinau jūsų gražuolį iš Krištolinės akies. wub.gif  Teko man jį parodoje pačiupinėt.  mirksiukas.gif
Dėl šitų draskyklių seilės nevarvinkit, veltui išmesit pinigėlius.

O!Gerai, kad pasakėt, o tai tikrai būčiau ir toliau svajojus apie jas g.gif

Tikrai matėt mano Faraoną? Malonu, kad patiko blush2.gif Beprotiškai jį myliu, jis pats pats švelniausias ir mieliausias iš visos trijulės. Jo net auklėt nereikia, puikiai supranta žodį 'negalima".
Čia mano mažyliai miega
user posted image

Ačiū už patarimą rolleyes.gif
Atsakyti
Linkėjimai nuo Akvos!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 06, 21:30)
Linkėjimai nuo Akvos!

Labas, Akva hi.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Kaip, įdomu, jūsų augintiniai reaguoja į tuos kačių garsus?
VIDEO, žiūrėti nuo 6:05 min.

Maniškių reakcija:
Patricija Akys padidėjo, uosto kolonėlę (gal ten tas nenaudėlis pasislėpė), ne, jo ten nesimato. Tai gal lauke? Įdėmiai žiūri pro langą.
Nyčė Čia ne aš!!!! Tai ne mano kaltė!!! Pliumt ir guli ant kilimo "negyvas".
Faraonas Lėtai atbildėjo prie kompo, dairosi. Ha! Mus neišgasdinsi, bet, verčiau, pasirodyk. Stebima palangės teritorija.
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 06, 21:30)
Linkėjimai nuo Akvos!

o jau kaip jaukiai įsitaisius bigsmile.gif Net per kompą matosi, kaip murkia didžiai patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 06, 21:40)

labai gražus katinėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 12 07, 16:20)
o jau kaip jaukiai įsitaisius  bigsmile.gif  Net per kompą matosi, kaip murkia didžiai patenkinta  smile.gif
Papildyta:
labai gražus katinėlis  wub.gif

Ačiū blush2.gif Jis vos ne non-stop murkia.Toks meilutis.
Tik turime mažą menką problemelę: pradėjo augti svoris. Kastruotas, kas be ko, gauna atitinkamą maistelį, ale vat nesiseka. Royal Canino neatsivalgo, vagia iš mažylio Baby maistelį, suvalgo ir Patricijos maistą.
Sudėtingiausia, kad skirtingas maistas ir skirtingas amžius. Nutariau, kai pasibaigs visas Baby ir sausiukas iki 1 m., maitinti vienu maistu visus tris.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 12 07, 17:20)
o jau kaip jaukiai įsitaisius  bigsmile.gif  Net per kompą matosi, kaip murkia didžiai patenkinta  smile.gif

Ir murkia, ir tešlą minko... "Tik nešiokite mane, nešiokite..." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 07, 17:04)
Ir murkia, ir tešlą minko... "Tik nešiokite mane, nešiokite..." lotuliukas.gif

Būtent!!!! Visi grynaveisliai rusiukai tokie? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 07, 17:22)
Būtent!!!! Visi grynaveisliai rusiukai tokie?  g.gif

ne, maniškė senoji ne tokia smile.gif Basta, mergos vaikas, meilesnė, bet ant rankų irgi nė už ką nepaimsi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 12 07, 18:55)
ne, maniškė senoji ne tokia  smile.gif Basta, mergos vaikas, meilesnė, bet ant rankų irgi nė už ką nepaimsi.

g.gif Hmmmm..nejaugi man sekasi su visais rusiukais šitaip? Visi rankiniai, o jau bučiuotis kaip mėgsta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 07, 20:11)
Visi rankiniai, o jau bučiuotis kaip mėgsta

Iš mūsų trijulės rusiukė - tik Akvulė. O rankinės visos ir bučiuotis mėgėjos, ir apsikabinti irgi. Matyt, kačių bendruomenėje veikia kolektyvinis samprotavimas: kaip viena elgiasi su dvikojiais, taip ir visos su laiku pradeda elgtis.Kas prisimenate mūsų Monti (oficialiai - Montserrat) istoriją, ji irgi jau mėgsta rankas ir leidžia save apkabinti ir paglamonėti. Pažanga! Per keturis metus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2014 12 07, 20:57)
Matyt, kačių bendruomenėje veikia kolektyvinis samprotavimas: kaip viena elgiasi su dvikojiais, taip ir visos su laiku pradeda elgtis.

tikriausiai tu teisi smile.gif
Atsakyti