Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

smagu dviems wub.gif ir joms smagu, ir šeimininkei dvigubas džiaugsmas thumbup.gif
Atsakyti

tikrai taip :)  tu gi zinai :)  Mija labai ramiake buvo. o dabar   abi duksta, laksto. abi ant radiatoriaus eina miegot . man tai antidepresantai geriausi :)Priedas  cat.jpg   126,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2018 11 29, 11:50)
tikrai taip smile.gif  tu gi zinai smile.gif 

žinau wub.gif vis galvoju apie antrą katę ir dabar. Bet vyras niurzga, kad aš jau per šunį niekam daugiau laiko nebeturiu smile.gif Betgi katei, nors ir penktai, mano širdy vietos atsirastų visada wub.gif
Atsakyti
cray.gif Atėjau pasiguosti. mano Faraonui nustatė inkstų nepakankamumą .

https://www.facebook...2...ype=3&ifg=1[/IMG]

Neįkelia man SM nuotraukų, pabandžiau iš FB parodyti savo grožį- neleidžia
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2018 12 14, 12:06)
cray.gif Atėjau pasiguosti. mano Faraonui nustatė inkstų nepakankamumą .

Neįkelia man SM nuotraukų, pabandžiau iš FB parodyti savo grožį- neleidžia

console.gif ką daryt ir kokios prognozės?

kažką rodo FB - labai graži katytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 02, 18:22)
console.gif ką daryt ir kokios prognozės?

kažką rodo FB - labai graži katytė  wub.gif

Ačiū. Tikrai labai mielas ir švelnus katinas.

Na, sakė po pusmečio pasirodyti ir iki gyvenimo pabaigos šerti tik Renal.
Galvoju dar po 2 mėnesių nuvažiuoti į TOTO pasikonsultuoti ir atlikti dar kokius nors tyrimus.
Inkstai tai inkstai, bet jo plonumas man širdį spaudžia. 4 metų katinas sveria tik 3,75 kg. Jis per dieną nesuėda net 40 gr Renal. Duokdie, sušerti vaikeliui 35 gr ir tai man džiaugsmas.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2019 01 03, 11:48)

Galvoju dar po 2 mėnesių nuvažiuoti į TOTO pasikonsultuoti ir atlikti dar kokius nors tyrimus.

Inkstai tai inkstai, bet jo plonumas man širdį spaudžia. 4 metų katinas sveria tik 3,75 kg.

o kur buvot dabar? Man asmeniškai Toto nepatiko.. buvau su šuniu ir su iguana. Vargu ar daugiau eisiu. Labai malonus personalas, bet konsultacijos nulinės buvo. Su rimtom problemom einam tik į Jakovo kliniką.

Tikrai labai jau lieknas.. Užtat ir pagalvojau, kad foto katytė. Pamaniau, gal dar vieną įsigijot.
Atsakyti

bet tai gi jaunas katinukas 4 metu :blink:  o tokios problemos. ( tfu tfu tfu , bar bar bar ...  bijau as tu visokiu ligu. jau kai senam katinukui, nu tai ka  bepadarysi, su saule negyvens, o cia juk  vos ne vaikiukas dar )  LAIKYKITES :4u: :4u: :4u:

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 04, 15:00)
o kur buvot dabar? Man asmeniškai Toto nepatiko.. buvau su šuniu ir su iguana. Vargu ar daugiau eisiu. Labai malonus personalas, bet konsultacijos nulinės buvo. Su rimtom problemom einam tik į Jakovo kliniką.

Tikrai labai jau lieknas.. Užtat ir pagalvojau, kad foto katytė. Pamaniau, gal dar vieną įsigijot.

Mus stebo dabar Irena iš VETA, bet kažkaip su tokiais blogais rodikliais liepta tik Renal šerti, todėl noriu dar kažkur kreiptis. Jakovo klinika mano žentui nepatiko, jis perėjo su savo aviganiais į TOTO, sesuo su savo jorkais tik į TOTO važiuoja. Bandysiu ir aš.

Čia prieš keletą dienų radau FB labai gerą straipsnį (anglų k.) apie vakcinaciją ir problemas, kurios atsiranda po to. Pažiūrėjau savo visų gyvūnų vet. pažymėjimus, akurat: kas gavo tą vakciną- serga inkstų nepakankamumu, 2 katinai negavo- sveiki. Labai jau keistas sutapimas, a ne?
Va ji VIRBAC FELIGEN CRP. Youtube žmonės net skelbia,kad katinai nuo jos miršta

https://www.youtube....h?v=iBVdmAPVZLI

Straipsnis apie vakcinas"

https://catinfo.org/...y_Disease_(CKD)
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2019 01 12, 12:30)
<p>bet tai gi jaunas katinukas 4 metu blink.gif  o tokios problemos. ( tfu tfu tfu , bar bar bar ...  bijau as tu visokiu ligu. jau kai senam katinukui, nu tai ka  bepadarysi, su saule negyvens, o cia juk  vos ne vaikiukas dar )  LAIKYKITES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
</p>

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 14 sausio 2019 - 20:56
QUOTE(Gokusen @ 2019 01 14, 21:54)
Čia prieš keletą dienų radau FB labai gerą straipsnį (anglų k.) apie vakcinaciją ir problemas, kurios atsiranda po to. Pažiūrėjau savo visų gyvūnų vet. pažymėjimus, akurat: kas gavo tą vakciną- serga inkstų nepakankamumu, 2 katinai negavo- sveiki. Labai jau keistas sutapimas, a ne?

oho.. unsure.gif
Atsakyti
Labukas ir mes pasirodom. Mums tuoj 5 mėn.

Nauja šeimos narė. Micė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 02 kovo 2019 - 11:26
QUOTE(** Svaja** @ 2019 03 02, 11:26)
Labukas ir mes pasirodom. Mums tuoj 5 mėn.

Nauja šeimos narė. Micė  wub.gif

Nesigauna foto ideti.. 😪

Valio 😊😊😊

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 02 kovo 2019 - 12:58