smagu dviems ir joms smagu, ir šeimininkei dvigubas džiaugsmas
QUOTE(Lusasita @ 2018 11 29, 11:50)
tikrai taip tu gi zinai
žinau vis galvoju apie antrą katę ir dabar. Bet vyras niurzga, kad aš jau per šunį niekam daugiau laiko nebeturiu Betgi katei, nors ir penktai, mano širdy vietos atsirastų visada
Atėjau pasiguosti. mano Faraonui nustatė inkstų nepakankamumą .
https://www.facebook...2...ype=3&ifg=1[/IMG]
Neįkelia man SM nuotraukų, pabandžiau iš FB parodyti savo grožį- neleidžia
https://www.facebook...2...ype=3&ifg=1[/IMG]
QUOTE(Gokusen @ 2018 12 14, 12:06)
Atėjau pasiguosti. mano Faraonui nustatė inkstų nepakankamumą .
ką daryt ir kokios prognozės?
kažką rodo FB - labai graži katytė
QUOTE(saintlina @ 2019 01 02, 18:22)
Ačiū. Tikrai labai mielas ir švelnus katinas.
Na, sakė po pusmečio pasirodyti ir iki gyvenimo pabaigos šerti tik Renal.
Galvoju dar po 2 mėnesių nuvažiuoti į TOTO pasikonsultuoti ir atlikti dar kokius nors tyrimus.
Inkstai tai inkstai, bet jo plonumas man širdį spaudžia. 4 metų katinas sveria tik 3,75 kg. Jis per dieną nesuėda net 40 gr Renal. Duokdie, sušerti vaikeliui 35 gr ir tai man džiaugsmas.
QUOTE(Gokusen @ 2019 01 03, 11:48)
Galvoju dar po 2 mėnesių nuvažiuoti į TOTO pasikonsultuoti ir atlikti dar kokius nors tyrimus.
Inkstai tai inkstai, bet jo plonumas man širdį spaudžia. 4 metų katinas sveria tik 3,75 kg.
o kur buvot dabar? Man asmeniškai Toto nepatiko.. buvau su šuniu ir su iguana. Vargu ar daugiau eisiu. Labai malonus personalas, bet konsultacijos nulinės buvo. Su rimtom problemom einam tik į Jakovo kliniką.
Tikrai labai jau lieknas.. Užtat ir pagalvojau, kad foto katytė. Pamaniau, gal dar vieną įsigijot.
bet tai gi jaunas katinukas 4 metu o tokios problemos. ( tfu tfu tfu , bar bar bar ... bijau as tu visokiu ligu. jau kai senam katinukui, nu tai ka bepadarysi, su saule negyvens, o cia juk vos ne vaikiukas dar ) LAIKYKITES
QUOTE(saintlina @ 2019 01 04, 15:00)
o kur buvot dabar? Man asmeniškai Toto nepatiko.. buvau su šuniu ir su iguana. Vargu ar daugiau eisiu. Labai malonus personalas, bet konsultacijos nulinės buvo. Su rimtom problemom einam tik į Jakovo kliniką.
Tikrai labai jau lieknas.. Užtat ir pagalvojau, kad foto katytė. Pamaniau, gal dar vieną įsigijot.
Mus stebo dabar Irena iš VETA, bet kažkaip su tokiais blogais rodikliais liepta tik Renal šerti, todėl noriu dar kažkur kreiptis. Jakovo klinika mano žentui nepatiko, jis perėjo su savo aviganiais į TOTO, sesuo su savo jorkais tik į TOTO važiuoja. Bandysiu ir aš.
Čia prieš keletą dienų radau FB labai gerą straipsnį (anglų k.) apie vakcinaciją ir problemas, kurios atsiranda po to. Pažiūrėjau savo visų gyvūnų vet. pažymėjimus, akurat: kas gavo tą vakciną- serga inkstų nepakankamumu, 2 katinai negavo- sveiki. Labai jau keistas sutapimas, a ne?
Va ji VIRBAC FELIGEN CRP. Youtube žmonės net skelbia,kad katinai nuo jos miršta
https://www.youtube....h?v=iBVdmAPVZLI
Straipsnis apie vakcinas"
https://catinfo.org/...y_Disease_(CKD)
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2019 01 12, 12:30)
<p>bet tai gi jaunas katinukas 4 metu o tokios problemos. ( tfu tfu tfu , bar bar bar ... bijau as tu visokiu ligu. jau kai senam katinukui, nu tai ka bepadarysi, su saule negyvens, o cia juk vos ne vaikiukas dar ) LAIKYKITES
</p>
</p>
Ačiū.
QUOTE(Gokusen @ 2019 01 14, 21:54)
Čia prieš keletą dienų radau FB labai gerą straipsnį (anglų k.) apie vakcinaciją ir problemas, kurios atsiranda po to. Pažiūrėjau savo visų gyvūnų vet. pažymėjimus, akurat: kas gavo tą vakciną- serga inkstų nepakankamumu, 2 katinai negavo- sveiki. Labai jau keistas sutapimas, a ne?
oho..
Labukas ir mes pasirodom. Mums tuoj 5 mėn.
Nauja šeimos narė. Micė
Nauja šeimos narė. Micė
QUOTE(** Svaja** @ 2019 03 02, 11:26)
Nesigauna foto ideti.. 😪
Valio 😊😊😊