Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(saintlina @ 2018 07 01, 13:55)
Nebėr mano saulytės.... cray.gif  cray.gif  cray.gif  išėjo mano gyvenimo džiausmas į kačių rojų..
Veterinaras pasakė - neverkit, katės  tiek negyvena kiek ji. Kaip neverkt - tiek metų kartu, vaikai su ja užaugo..

oij kaip gaila verysad.gif galvokit, kad jai tikrai gera buvo pas jus- mylėjot, rūpinotės.
Atsakyti

Nebėr mano saulytės.... cray.gifcray.gifcray.gifišėjo mano gyvenimo džiausmas į kačių rojų..
Veterinaras pasakė - neverkit, katės tiek negyvena kiek ji. Kaip neverkt - tiek metų kartu, vaikai su ja užaugo..

laikykites :4u: :4u: :4u: 

Atsakyti

Jau labai seniai buvau užbėgus čia.  :4u: FB dabar visi sulindę, aš ne išimtis...  :P

Saintlina, labai liūdnos naujienos. Užuojauta.  :cray:

Žinau tą jausmą, nes pati palaidojau savo Tessą. Mano veislyne dabar visai kiti gyvūnai gyvena. Nebeturiu nei Tessos , nei Fomos, nei Aktios, nei Benditos. Tessa, kaip minėjau, iškeliavo į vaivorykštės šalį, kiti kastruoti/sterilizuotos gyvena naujuose namuose, nes nebedalyvauja veisimo programoje. 
Šiuo metu gyvena katinai: Jeffry, Silver (Benditos sūnus) ir Yummy Ain (atvykęs iš Kazanės, Rusija). Greitu metu žadu kastruoti Jeffry ir ieškosiu jam naujų, atsakingų ir mylinčių šeimininkų. Kaip bebūtų gaila, bet tokia veisėjo dalia...  :sad: 
Na, o katės: Iris, Charovnitsa, Naomi, Perla, Prima Dona, Ellie ir Fėja.

Štai Ellie, dar visai jauna katytė, Silver ir Prima Donos dukra.

Priedas  ellie-1-.jpg   106,68KB   0 Parsiųsta kartų

Wow, kažkodėl naujoke tapau. Kas čia per bajeris?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleonora Žydroji Fėja: 03 liepos 2018 - 11:36
QUOTE(Eleonora Žydroji Fėja @ 2018 07 03, 12:31)
Jau labai seniai buvau užbėgus čia.  4u.gif FB dabar visi sulindę, aš ne išimtis...  ax.gif
Saintlina, labai liūdnos naujienos. Užuojauta. verysad.gif
Žinau tą jausmą, nes pati palaidojau savo Tessą. Mano veislyne dabar visai kiti gyvūnai gyvena. Nebeturiu nei Tessos , nei Fomos, nei Aktios, nei Benditos. Tessa, kaip minėjau, iškeliavo į vaivorykštės šalį, kiti kastruoti/sterilizuotos gyvena naujuose namuose, nes nebedalyvauja veisimo programoje. 
Šiuo metu gyvena katinai: Jeffry, Silver (Benditos sūnus) ir Yummy Ain (atvykęs iš Kazanės, Rusija). Greitu metu žadu kastruoti Jeffry ir ieškosiu jam naujų, atsakingų ir mylinčių šeimininkų. Kaip bebūtų gaila, bet tokia veisėjo dalia...  verysad.gif  

vartotojo įkelta nuotrauka

Visų labai atsiprašau už "bardaką". Labai keistai gaunasi, jei prisijungiu per FB tampu naujoke, o jei senu būdu, viskas ok. Naujojoj versijoj nebandytas nuotraukų kėlimas, įsikėlė kosminio dydžio, pataisyt nebeleidžia. Sorry. Pasirodo, teks jungtis seną versiją ir senu nicu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 03 liepos 2018 - 12:10
QUOTE(Eleonora Žydroji Fėja @ 2018 07 03, 12:31)

Iris ir Charovnitsa mes prisimenam wub.gif
Ellie akys kokio žalumo..
O kokio amžiaus Jeffry?

O aš šeštadienį vežiau pas vetą ir Bastą. Nieko neėdė, namie kaip šešėlis. Iš pradžių galvojau, kad liūdi likusi viena, paskui pagalvojau, kad gal kas negerai su sveikata. Ištraukė du dantukus, padarė visus tyrimus - daugiau viskas gerai. Dabar jau atsigauna. Matyt, skaudėjo vargšiukei tie dantys.
Vis sakydavom 'jaunoji katė', bet pas vetą staiga pribloškė supratimas, kad ir jai jau vienuolika..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 liepos 2018 - 12:40
QUOTE(saintlina @ 2018 07 16, 13:30)
O kokio amžiaus Jeffry?
Vis sakydavom 'jaunoji katė', bet pas vetą staiga pribloškė supratimas, kad ir jai jau vienuolika..

Vienuolika metų dar nėra kritinis amžius, Saintlina. mirksiukas.gif Pasirodykit. heart.gif

Jeffry nėra senas, jam kovą sukako 5 metai. Jis nerealaus temperamento, gyvenime nėra parodose šnypštelėjęs ar urzgęs. wub.gif

Na, o čia mūsų Fėja, Charovnitsos ir Yummy Ain dukra. Nuotraukoje jai 4,5 mėn. wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 16 liepos 2018 - 19:55
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2018 07 16, 20:50)
Vienuolika metų dar nėra kritinis amžius, Saintlina. mirksiukas.gif

Jeffry nėra senas, jam kovą sukako 5 metai. Jis nerealaus temperamento, gyvenime nėra parodose šnypštelėjęs ar urzgęs.  wub.gif

Na, o čia mūsų Fėja, Charovnitsos ir Yummy Ain dukra. Nuotraukoje jai 4,5 mėn.  wub.gif

žinau smile.gif bet jau irgi ne jaunyn.. labai man skausmingas anos kiculės praradimas, jautriau reaguoju ir į Bastutės amžių ir sveikatą.

Pamenu, kad dar ir gražuolis Jeffry be visų kitų privalumų wub.gif Ir meilutis turbūt? Pradedu norėt..

gražutė mažylė wub.gif

Kai su Basta laukiau pas vetą, atvažiavo moteriškė su melsvo kailiuko nulėpausiuku. Maždaug dviejų mėnesių kačiukas, su ryškiu rinotracheitu, vos prieš dieną pirktas.. Klausiu, kaip kokią veislę pirko. Sako - čia Mėlynasis nulėpausis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 liepos 2018 - 08:49

siandien nuo ryto  "kecupa" viriau, kol sutirstejo iki tobulumo.  o kai pradejau pilstyt i stiklainiukus , prisistate padejeja. uzeme visa stala. tai teko  atsargiai  pilstyt, kad nenuplikinciau. Vasara baigesi, ir kates iesko silumos

Priedas  Mija.jpg   122,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2018 09 03, 17:40)
ir kates iesko silumos

biggrin.gif wub.gif
Atsakyti

dviese silciau :)

45124883_1927932863910802_45795571504974

45114784_321489311772200_542356219174164

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 31 spalio 2018 - 15:25
QUOTE(Lusasita @ 2018 10 31, 16:14)
<p>dviese silciau smile.gif</p>

ui, koks fainas duetas wub.gif Kas antrasis grožis - jis ar ji? Seniai turit? Kaip namų karalaitė priėmė?
Atsakyti

abi mergytes . dabar jau abi sterilizuotos.   mazajai uzvakar buvo 6 men :)  tai jau  pora men kaip pas mus

Priedas  dvi.jpg   73,76KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  meile.jpg   91,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti