Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Lusasita @ 2018 05 28, 18:46)
<p>oi kokia negera zinia ...   stiprybes Katiai ir jums .
</p>

labai negera.. įtaria limfomą, nes per kelias dienas vietoj vieno darinio atsirado trys. Žliumbiu kruvinom ašarom, bet turbūt jau nieko negalės padaryti.. operuot jau nebedrįsta, neatlaikys.
Atsakyti
vajej saintlina, kaip liudna verysad.gif stiprybes 4u.gif kaip cia taip staiga, juk dar kova dziaugetes gimtadieniu unsure.gif ar buvo kazkokiu simptomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 01 birželio 2018 - 06:33
QUOTE(moocho @ 2018 06 01, 07:32)
kaip cia taip staiga, juk dar kova dziaugetes gimtadieniu unsure.gif ar buvo kazkokiu simptomu?

pavemdavo kažkiek, bet galvojau, kad kailio prisilaižo. Apetitas labai geras buvo visąlaik, jokių įtarimų nebuvo. O dabar staiga krito svoris. Jos sodyboj gyvena. Po savaitės nebuvimo kai atvažiavusi ją pamačiau, apsiverkiau - kaip iš konclagerio.. nežinau, kodėl mama nieko nesakė, kad katė mažai valgyti pradėjo..
Ir gali būti, kad čia staiga viskas ir pasidarė. Bent jau veterinarė taip sako - kad žiauriai greit viskas vyksta. Leidžia kol kas vaistus, ji po truputį ėda. Bet.. šiandien jau kalba buvo apie tai, kad kitąkart ateinam antradienį, bet jei pasidarys blogiau, to antradienio nebelaukti.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 birželio 2018 - 15:26
trupulytį lyg ir geriau mano kiculė jaučiasi. Daugiau ėda, truputį žvalesnė, rytais pusę keturių mane žadina nagus į durų staktą galandydama. Buvom vakar pas vetę, nieko daugiau ji nesiima daryt. Kraujas rodė kažkokią infekciją, tai antibiotikų kursas suduotas. Operuoti ji nedrįsta. Palikom kol kas viską taip kaip yra. Sakė, būna stebuklų, kad katės prisitaiko ir taip ir gyvena.
Galvoju, gal dar nuvežti į kitą veterinarinę, kad kitą nuomonę išgirsti. Bet katei 17.. kaži, gal išties ta operacija jau per daug rizikinga.
Atsakyti

laikykites...  sveikit. kad tik praeitu,  kad tik nekentetu .

musu Nika po auglio operacijos  3 men pagyveno.   buciau zinojus, kad tik tiek  isgyvens, turbut buciau tokia sunkia operacija nekankinusi.o kur dar pooperacinis  laikas, kai "uztrauktukas" nuo kaklo iki uzpakaliuko, per visa  krutine, pilvuka ... bet atrodo atsigavus buvo, lakste, valge, gere. DZIAUGEMES be proto ...bet vel pradejo augt  darinukas salia. ir labai staiga isejo, mums  bunant  sode. sunui prie koju atejo , atsigule... atveze sunus  i soda mums :( 

atrodo tiek jau laiko praejo. du metai. Ir MIja  laksto. ale vis  islenda Nikutes prisiminimai . liudna.

o ta onkologija baisu. tiek zmonems ( mama  slaugiau iki mirties po operacijos tuos kelis men)  tiek gyvuniukams...

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2018 06 06, 10:44)
musu Nika po auglio operacijos  3 men pagyveno.   buciau zinojus, kad tik tiek  isgyvens, turbut buciau tokia sunkia operacija nekankinusi.o kur dar pooperacinis  laikas

va ir mane šitas labiausiai gąsdina - kad pridėsiu jai kančių operuodama. Dar tie metai..

Lusasita, kaip Mija gyvena? Parodyk smile.gif

Aš šuniuką nusipirkau prieš mėnesį, visai sutaria jie dabar su Katia. Iš pradžių tik gaudavo jis per nosį, dabar gana taikiai sugyvena.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 birželio 2018 - 13:03
Na žinokit, katei geriau. Gal čia tikrai kokia infekcija kalčiausia buvo.. dabar tik kad viduriuoja (gal nuo antibiotikų?). Bet ėda, laka, daugiau pavaikšto. Maistą, aišku, ilgai parinkinėjau. Perku kasdien po kokius penkis skirtingus pakelius ir bandau duot. Daugumą tiesiog pauosto ir nueina. Bet dabar atsirinko Animondos paštetą įvairios mėsos ir su kepenėlėm, tuos ėda noriai. Kurią nors dieną gal dar nuvešiu pas vetę apžiūrai. Augliai, aišku, nedingę bus, bet situacija mano akimis akivaizdžiai geresnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 birželio 2018 - 11:28
valio, smagu girdeti wub.gif
Atsakyti
nupirkau katiniškų probiotikų, pradėjau duot ir susitvarkė ta jos virškinimo sistema thumbup.gif Šiandien jau netgi atėjo prašyt mėsytės, kur mes valgėm wub.gif
Laba tikiuosi, kad dabar jau pradės nors kiek svorio priauginėt.
Atsakyti

kokios dziugios naujienos :)

Atsakyti
Nebėr mano saulytės.... cray.gif cray.gif cray.gif išėjo mano gyvenimo džiausmas į kačių rojų..
Veterinaras pasakė - neverkit, katės tiek negyvena kiek ji. Kaip neverkt - tiek metų kartu, vaikai su ja užaugo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 liepos 2018 - 12:58
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif uzuojauta..
Atsakyti