Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

vargsyte Katia :(

Atsakyti
vaje verysad.gif sveikatos Katiai 4u.gif
Atsakyti

labai man juokingas sitas rykliukas, besivartantis balkone

Priedas  zz.jpg   238,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  a.jpg   215,62KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 29, 13:27)
na ką, liko mano katytė beveik be dantukų.. viršuj ištraukė visus, apačioj kažkiek paliko. Bet garantavo, kad jai dabar tikrai geriau, nei buvo..

Užjaučiu katytei ir Tau. Kuo dabar maitini?
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2017 07 02, 08:01)
Užjaučiu katytei ir Tau. Kuo dabar maitini?

ui, merginos, pasirodo, be reikalo aš į paniką puoliau. Jai tik galinius, pasirodo, pašalino. Priekiniai ir iltys liko. Man po operacijos gydytoja pasakė 'pašalinau viršuj visus', aš ir supratau, kad visus. O paskui namie bandžiau tvarstį nuo kojytės nukirpt, kur lašelinė statyta buvo - ir įkando ji man biggrin.gif Išdrįsau pažiūrėt - yra dar tų dantų smile.gif Ryt vešiu apžiūrai, paklausinėsiu daugiau, nes iškart kažkaip labai supanikavus buvau.
Maitinu paštetukais. Šiaip atsigavus murksė wub.gif Šuoliuoja po kambarius popieriuką vaikydama wub.gif

Lusasita, fainuolė rykliukė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 02, 20:52)

Šiaip atsigavus murksė  wub.gif  Šuoliuoja po kambarius popieriuką vaikydama  wub.gif

clap.gif
Atsakyti
Vis paskaitau aš šį forumą, labai jau gražios jūsų mėlynosios aristokratės. Norėčiau pasiteirauti, ar yra Vilniuje rusų mėlynųjų veislynas. Planuojam pirkti katuką, tai ieškom informacijos. Apie Žydrąją fėją Kaune žinome. Galima į asm.žinutę parašyti.Ačiū.
Atsakyti

82e74d974fe1.jpg

RUDUO :D  naujas budas siltai pasnausti :D  ( ka tik  isdziovinti pomidoriukai) orkaite dar silta :D

Atsakyti
o užaugusi jau kaip bigsmile.gif

o vietą tai gerą susirado biggrin.gif
Atsakyti

as vis apie Katia pagalvoju, kaip laikosi  jusiske?

manoji jau metu ir menesio , tai visai  suaugusi :) jau pasiilgstu kokiu kamuoliuku nesiojimo, aip vaikysteje zaisdavom. dabar tik visokias iskridusias muses, uodus ir kitka kas skraido, medzioja :)

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 09 13, 18:11)
as vis apie Katia pagalvoju, kaip laikosi  jusiske?

gerai laikosi smile.gif sausiaką graužia smile.gif kaip ir sakė vetė - prisitaikė.
Atsakyti