Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 11:02)
Toks keistas jis man, mat, niekad nesu bendravus su tokiais be pokailio. Skaičiau, turėtų šnekučiuotis non-stop, o šis tylenis  g.gif

Saintlina, papasakosit, kaip ten klostysis su ta draskykle toliau.

tikrai keista turėtų būt, aš irgi nesu glosčiusi be pokailio. O šnekučiuotis jam nėr reikalo, jis su katiniška gimine su kaupu atsibendrauja smile.gif Jie jį ir taip supranta smile.gif

Čia ne aš, čia Denira papasakos apie draskyklę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 12 05, 11:12)
tikrai keista turėtų būt, aš irgi nesu glosčiusi be pokailio. O šnekučiuotis jam nėr reikalo, jis su katiniška gimine su kaupu atsibendrauja  smile.gif  Jie jį ir taip supranta  smile.gif

Čia ne aš, čia Denira papasakos apie draskyklę  smile.gif

Atsiprašau blush2.gif Kol kas neapsipratau šičia su naujais nikais. Matot, esu aktyvesnė kitame pokalbių kambary blush2.gif

Denira, vėliau pasidalinsit įspūdžiais (katės) apie naują žaislą?

O šnekučiuotis jam nėr reikalo Turėtų būti reikalas, nes jis pagal mamą orientalas ( ale kad teisingai žydai nustato vaiko tautybę, ane? Mama visada žinoma, o kas tėtis- ne taip svarbu) tongue.gif Hmmm..gal katinams šį taisyklė negalioja g.gif schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 05 gruodžio 2014 - 11:23
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 11:22)
Kol kas neapsipratau šičia su naujais nikais.
Turėtų būti reikalas, nes jis pagal mamą orientalas  Hmmm..gal katinams šį taisyklė negalioja  g.gif   schmoll.gif

nieko, apsiprasit smile.gif
O orientalai ir tarpusavy šnekasi? Gal, sakau, jie garsiai bendrauja, kai gyvena vieni su žmonėm. O kai yra kačių draugija, gal tada kitaip? Visiškai nenutuokiu apie šią veislę blush2.gif Ir kačiukas nebūtinai iš mamos genus gali būti perėmęs, yra gi dar ir plati tėvo giminė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gruodžio 2014 - 11:32
QUOTE(saintlina @ 2014 12 05, 11:31)
nieko, apsiprasit  smile.gif
O orientalai ir tarpusavy šnekasi? Gal, sakau, jie garsiai bendrauja, kai gyvena vieni su žmonėm. O kai yra kačių draugija, gal tada kitaip? Visiškai nenutuokiu apie šią veislę  blush2.gif Ir kačiukas nebūtinai iš mamos genus gali būti perėmęs, yra gi dar ir plati tėvo giminė  smile.gif

Кошки мяукают только в общении с человеком, между собой кошки используют для общения другие звуки. smile.gif apie miauksejimus
... а самыми «болтливыми» являются корниш рекс и ориентальные кошки biggrin.gif thumbup.gif

Gokusen- šauni trijulė. Mano dukros svajonė- dar bent vienas katinas ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 05 gruodžio 2014 - 11:42
QUOTE(Bazile @ 2014 12 05, 11:40)
Mano dukros svajonė- dar bent vienas katinas ...  lotuliukas.gif

tai kas labai myli kates, tas ir nori daugiau nei vienos uodeguotosios smile.gif Tik galimybės gal ne visad leidžia. Žiūriu, iš mano pažįstamų daug kas po kelias kates turi.
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2014 12 05, 11:40)
... а самыми «болтливыми» являются корниш рекс и ориентальные кошки  biggrin.gif  thumbup.gif

Gokusen- šauni trijulė. Mano dukros svajonė- dar bent vienas katinas ...  lotuliukas.gif

Nyčė visai neplanuotai pas mane atsirado. Duktė pamatė FB skelbimą, kad dovanojami mišrunai, ir įsimylėjo mažą katuką, nors pati turi 2 aviganius. Viena iš jų nepriėmė katuko, kėsinosi jam niam-niam, todėl mažylis ir atkeliavo pas mano vaikus.
Sakyčiau, kuo daugiau, tuo linksmiau thumbup.gif Juokauju, man reiktų dabar balto doh.gif
Tik labai reikia stebėti, kas po kojom darosi, kad neužmint ant kieno letenos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 11:52)
Sakyčiau, kuo daugiau, tuo linksmiau  thumbup.gif  Juokauju, man reiktų dabar balto  doh.gif

dar ir ryžo į kolekciją reikėtų lotuliukas.gif butu super
Atsakyti
Butinai, merginos, pasidalinsiu mirksiukas.gif Tikiuosi, kad pinigai nenueis per niek ax.gif
Atsakyti
Denira76, draskyklė tikrai labai kokybiška, nesigailėkit. Aš turiu su kuo lyginti. Būtumėt nusipirkę Kikoj, išlūžinėtų viskas po kelių mėnesių.

Gokusen, pažinau jūsų gražuolį iš Krištolinės akies. wub.gif Teko man jį parodoje pačiupinėt. mirksiukas.gif
Dėl šitų draskyklių seilės nevarvinkit, veltui išmesit pinigėlius. Pati draskymo virvė labai nekokybiška, o tie stulpeliai pagaminti iš kartono. Viena veisėja nusipirko ir tą pačią dieną viskas išlūžo, kai suaugęs katinas "prasinešė" Geriau jau nusipirkt mažesnę, bet iš Superkatės, ten kokybė ir garantija! O tie žaislai įdomūs tik mažiems kačiukams. Aš nupirkus visą rinkinį. Pas mane atsižaidžia, todėl nerekomenduoju kačiukų šeimininkams jų pirkti. VIDEO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 05 gruodžio 2014 - 13:08
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 05, 12:50)

dabar vietoj to, kad dirbčiau, visus iš eilės filmukus su jūsiškiais gražuoliais žiūrėinėju smile.gif
ŽF, o kai grįžtat namo, visi sulekia pasitikt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gruodžio 2014 - 13:20
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 10:50)
Nemoku sumažinti nuotraukas, kad įkelčiau čia, todėl rodau va tokias:

Visai nesudėtinga. Štai įkeliu pvz., kaip reik talpint nuotraukas. Svarbu pasirinkt tinkamą jos dydį. Pati didžiausia nuotrauka SM gali būti 640px. Žodžiu, suprasite, aš skaičiukais pažymėjau eiliškumą. wink.gif Kai patalpinsite, nukopijuokite priešpaskutinę nuorodą. Ją tiesiogiai įkelkite į langą, kuriame rašote.

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 12 05, 14:17)
dabar vietoj to, kad dirbčiau, visus iš eilės filmukus su jūsiškiais gražuoliais žiūrėinėju  smile.gif
ŽF, o kai grįžtat namo, visi sulekia pasitikt?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pasitinka ir praneša ką gero nuveikė, kol manęs nebuvo namuose. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 05 gruodžio 2014 - 14:06
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2014 12 05, 14:07)
Pasitinka ir praneša ką gero nuveikė, kol manęs nebuvo namuose.  biggrin.gif

O jau nuveikia tokia chebra, be abejo, nemažai biggrin.gif
Atsakyti