Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

ta pati poza :) ale vakarop saulutes rytu pusej nerasi, tai susalo :)

Priedas  miija.jpg   131,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  mmii.jpg   92,04KB   0 Parsiųsta kartų

siandien  mums 9 menesiai :)

Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2017 05 09, 19:18)
ne siaip nieko, na tik kad ji vemia karts nuo karto - bet ji nuo pat pirmu metu kartais pavemdavo. Siaip profilaktiskai dariau, del amziaus. Norejau kas pora metu daryti, bet reiks dabar dazniau  unsure.gif jai vargsei stresas aisku  sad.gif

Labos 4u.gif
Mes taip pat auginam rusu melynaja. Kiek jusiskei katytei metu? Mes niekad tyrimu nedarem, dabar susimasciau kad gal tikrai profilaktiskai reikia unsure.gif Musiskei 4m., irgi pavemia daznokai, ypac ant tuscio skrandzio paedus.

Lusasita grozis wub.gif
Atsakyti
Freja, musiskei 9 4u.gif as apie tai pagalvojau, kai ji 7 metu sulauke. O ir temoj paskaiciau visokiu liudnu istoriju, tai norejau pasitikrinti. Kol dar jauna kate, ir jokiu isoriniu pozymiu nera, tai nesirupinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2017 05 16, 21:21)
Freja, musiskei 9 4u.gif as apie tai pagalvojau, kai ji 7 metu sulauke. O ir temoj paskaiciau visokiu liudnu istoriju, tai norejau pasitikrinti. Kol dar jauna kate, ir jokiu isoriniu pozymiu nera, tai nesirupinkit smile.gif

Na nuraminot siek tiek 4u.gif Bet gal tikrai profilaktiskai ne pro sali padaryti tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 05 16, 18:37)
siandien  mums 9 menesiai smile.gif

koks vaikelis dar wub.gif
Atsakyti

Laba diena, ruosiames isigyti rusu melynaja. Visada galvojome, kad tai bus patele, bet veiseja is kurios planuojame pirkti, ikalbineja, kad pirktumem patineli. Sako, kad patele labiau ant palanges gules, o patinelis visada bus salia ir nores dukti su vaikais (mes turime du berniukus- 1,5m ir 6m). Ar tikrai taip ir yra?

Atsakyti
QUOTE(sweet cherry @ 2017 06 13, 08:50)
<p>Laba diena, ruosiames isigyti rusu melynaja. Visada galvojome, kad tai bus patele, bet veiseja is kurios planuojame pirkti, ikalbineja, kad pirktumem patineli. Sako, kad patele labiau ant palanges gules, o patinelis visada bus salia ir nores dukti su vaikais (mes turime du berniukus- 1,5m ir 6m). Ar tikrai taip ir yra?</p>

Sveiki 4u.gif Gal Žydroji Fėja konkrečiau atsakys į Jūsų klaisimą, bet turiu patinėlį ir esu be galo laiminga. Toks švelnumas, meilumas vaikelio.

Merginos, mano Faraonui jau 3 metai ir 7 d. Kūdas nesvietiškai, sveria dabar 3,850 kg. Nuo pernai metų prarado 250 g svorio. Visi tyrimai normoje. Jau nežinau ką ir galvoti. Ėda kaip paukščiukas, bet energijos tai ogogo turi.

Bandau pakeisti "Josera Leger" į kokį kitą maistelį. Vetas labai skeptiškai atsiliepė apie "Josera", atseit, firma gamina stambiems gyvūnams pašarus, o kačių linija kaip kažkokia eksperimentinė, pasak ji. Bandau ir vėl (pirkdavau "litiniais" laikais, atsisakiau, kai kainos šoktelėjo iki lubų) veterinarijos liniją "Royal Canin" Young Male, bet mano berniukams (3 pas mane) labiau patinka RC Sterilised 7+, kuriuo šeriu 9 metų rainiukę.
Atsakyti
mano abi katės toli gražu negulėjo ant palangės. Energijos bombos abi buvo. Ir dabar pakankamai aktyvios, nors joms jau 16 ir 10. Su vaikais abi žaidė. Senoji net slėpynių eidavo - ir slėpdavosi, ir ieškodavo wub.gif Tiesa, su patinėliais negaliu palyginti - nesu turėjusi.

Mano Katios ketvirtadienį laukia operacija. Pastebėjom, kad kramtant jai skauda, net letenėlėm bando krapštyt snukutį. Nuvežėm vakar pas vetą - didelis pūlinys dantenose. Sakė, sudėtinga situacija atrodo. Be to, kai išgirdo amžių.. Bet šiaip, išskyrus dantis, sakė labai gerai atrodo katė tokiam amžiui wub.gif
Atsakyti

sveikatos Katiai :4u:

Atsakyti
na ką, liko mano katytė beveik be dantukų.. viršuj ištraukė visus, apačioj kažkiek paliko. Bet garantavo, kad jai dabar tikrai geriau, nei buvo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 29, 13:27)
na ką, liko mano katytė beveik be dantukų.. viršuj ištraukė visus, apačioj kažkiek paliko. Bet garantavo, kad jai dabar tikrai geriau, nei buvo..

Ot nabagytė... starost ne radost blink.gif ir katinams
Atsakyti