QUOTE(sweet cherry @ 2017 06 13, 08:50)
<p>Laba diena, ruosiames isigyti rusu melynaja. Visada galvojome, kad tai bus patele, bet veiseja is kurios planuojame pirkti, ikalbineja, kad pirktumem patineli. Sako, kad patele labiau ant palanges gules, o patinelis visada bus salia ir nores dukti su vaikais (mes turime du berniukus- 1,5m ir 6m). Ar tikrai taip ir yra?</p>
Sveiki
Gal Žydroji Fėja konkrečiau atsakys į Jūsų klaisimą, bet turiu patinėlį ir esu be galo laiminga. Toks švelnumas, meilumas vaikelio.
Merginos, mano Faraonui jau 3 metai ir 7 d. Kūdas nesvietiškai, sveria dabar 3,850 kg. Nuo pernai metų prarado 250 g svorio. Visi tyrimai normoje. Jau nežinau ką ir galvoti. Ėda kaip paukščiukas, bet energijos tai ogogo turi.
Bandau pakeisti "Josera Leger" į kokį kitą maistelį. Vetas labai skeptiškai atsiliepė apie "Josera", atseit, firma gamina stambiems gyvūnams pašarus, o kačių linija kaip kažkokia eksperimentinė, pasak ji. Bandau ir vėl (pirkdavau "litiniais" laikais, atsisakiau, kai kainos šoktelėjo iki lubų) veterinarijos liniją "Royal Canin" Young Male, bet mano berniukams (3 pas mane) labiau patinka RC Sterilised 7+, kuriuo šeriu 9 metų rainiukę.
После 40 лет женщина сама вправе решать, сколько ей лет и где у нее талия