Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

Nika carny neede . o kur perkat situos?   ar siunciates?

apie situos kalbat, ane?

http://www.myliugyvu...triusiena-1.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 08, 17:03)
Nika carny neede . o kur perkat situos?   ar siunciates?
apie situos kalbat, ane?

aha, apie šituos. Kikos jais prekiauja. Bet dabar jau siunčiuosi iš zoofast.lt Dvigubai pigiau gaunasi.
Atsakyti

reiks kikoj  paziuret ar es. jums gerai dvi kates, galit didesne pakauote pirkt, o tas cipukas valgys savaite, jeigu  400 gr bus . kai pirkau tuos natures, tai sake deda i saldikli porcijikem. bet kad nustojo est  sita maistuka

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 08, 18:53)
<p>reiks kikoj  paziuret ar es. jums gerai dvi kates, galit didesne pakauote pirkt

ui ne, aš irgi po 200 g perku, didesnės nesuėda. Tiksliau - kai atidaryta pastovi kelias dienas, jau nebeėda. Bet konservų Basta beveik neėda, nebent ką tik atidaryti. Praktiškai Katia viena juos šveičia.

Va mano sukaktuvininkė. Niekaip iš jų nepasakytum, kiek metų.

vartotojo įkelta nuotrauka

nesuprantu, kas čia pasidarė - kokio dydžio foto bedėčiau, vis tiek įsikelia tokia pat maža blink.gif bent jau spustelėjus ant jos, kiek didesnė atsiveria..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 kovo 2017 - 20:50
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 11:20)
nuo 99 nemokamas. Taip supratau? Nes aš vokiečių kalboj tik savamokslė, galiu nugrybaut smile.gif

Ui, šian gi mano mano Katios gimtadienis  smile.gif 16 merginai suėjo smile.gif

Sveikinimai Katiai ir jos mamkai 4u.gif

Vokiečių kalbos aš irgi nemoku, tai visada spaudžiu ant puslapį, kad išverstųverčiu į anglų. Taip, pristatymas nemokamas nuo 99. Perėjau prie Zooplus,kadangi ten daugiau visokių konservų gerom kainos. Per mano accountą dukrą siunčia savo vilkams, o man bonusai kapsi, kuriuos paskui keičiu į nemokamas prekes. Tai kokią dekę už dyką gaunu, tai brangesnius konservus katukam, tai lauko katinams kokį kilą sauso ėdalo pasirenku.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 12:20)
Ui, šian gi mano mano Katios gimtadienis  smile.gif 16 merginai suėjo smile.gif

Sveikinimai Katiai! 4u.gif
Atsakyti

kokia grazi  ilgaamze  Katia :wub:

pas mus balkone remontas. bet siandien  nuo ryto taip saulute sildo, kad Mija atidare  balkono sezona .

Priedas  didele katyte.jpg   50,06KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  saule siecia i akis.jpg   77,61KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  silta.jpg   118,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 09, 11:51)
pas mus balkone remontas. bet siandien  nuo ryto taip saulute sildo, kad Mija atidare  balkono sezona .

thumbup.gif Mūsų trijulė jau porą savaičių saulėtomis dienelėmis tūsinasi balkone... Pavasaris joms. biggrin.gif
Atsakyti

pas mus tik vasario pabaigoj is naujo perstiklino balkona. visa visa apsiltino . dar tik baigia sienos istinkuotos dziut . burdakelis :D  . ir rytu puse, tai saules nelabai  dar matem .

vat siuo metu  miega ant radiatoriu :)  anoji katyte niekad nelipdavo, o sita kaip skuduriukas kabo, dziusta :D

Priedas  dziustam.jpg   126,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 09, 10:51)
kad Mija atidare  balkono sezona

kokia gracinga wub.gif
Atsakyti

augaliukai labai rupi :)

Priedas  nieko nedariau.jpg   78,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 09, 14:28)
vat siuo metu  miega ant radiatoriu smile.gif  anoji katyte niekad nelipdavo, o sita kaip skuduriukas kabo, dziusta biggrin.gif

Mūsų irgi mėgsta radiatorius. Visos trys. Kovoja, kam ant kurio įsitaisyti... biggrin.gif
Atsakyti