Normalus Akvutės svoris. Ir ji visiškai neatrodo kuda. Tiesiog - grakštumo įsikūnijimas.
Normalus Akvutės svoris. Ir ji visiškai neatrodo kuda. Tiesiog - grakštumo įsikūnijimas.
Ir pranešimai neateina į paštą..ir senų temų negaliu ištrinti
mano 6.5 men "kudikis" 2,4 kg sveria . tai tokia miniatiurine atrodo. aisku ne kudena kaip kudikiui tai gerai, bet gi dar vaikas, dar augs gal
pati perku iš zooplus.de.
zoofast
reiks pračekint dar ir zooplus
Papildyta:
gal anksčiau kėlei ir pasiekei limitą? Kažkur galima ištrinti anksčiau keltas.
Bet gali kelti ir per part.lt arba radikal.ru
Žinučių apie naujus atsakymus prenumeruotose temose ir ša negaunu. :-(
Papildyta:
Akvulė į namus atkeliavo truputi vyresnio amžiaus... Svoris nuo to laiko radikaliai nesikeitė, nors apetitu katytė niekada nesiskundė.
manoji labai nenoriai eda sausiakus. vis nori konserviuku. o labiausiai tai zalios mesos. jautienos zalias kumpis tai isvis skanumelis . pakramsnoja tu vaikisku royaliu , ale ... reiktu nebeduot kosnervu, sausiakas geriau butu .
Gokusen, o kaip ten su pristatymu pas juos? Brangus? Ar irgi nuo kažkokios sumos nemokamas?
A, lyg radau jau. 11,99 į LT, o nuo 99 nemokamas. Taip supratau? Nes aš vokiečių kalboj tik savamokslė, galiu nugrybaut
Papildyta:
</p>
o kokius konservus tu jai duodi?
Šiaip, manau, reikia ir to, ir to. Vien sausas irgi negerai, be to, reik užtikrint, kad daug vandens katė gertų.
Ui, šian gi mano mano Katios gimtadienis 16 merginai suėjo
zinok, dar konservu paieskose.. pirkau nature production su triusiuku dideles skarbonkes leliukams, ede labai. paskui nustojo isvis. paskui miamor leliukams. tas tinka . dabar sheba nupirkusi, ta eda labai . ten gal 80 gr, tai puse pakelio pusryciai, puse pries nakti. diena zalios mesytes gauna gabaliuka smulkiai supjaustau. o siaip pakramto ir sausiuku,. sociai jai to maisto sakyciau. mazyte kai parveze, tai su Joseros sausiukais. labai juos traskindavo, bet pagalvojom gal ner labai geras, pakeitem i royal babykid. ir nelabai, paskui kitten , ir tu nelabai. badar nupirkau kitten sterilizuotiems ( nu vis tiek gi reik susikaupt tai procedurai ... ) tai sita pakramsnoja
sveikinimai Katiai tikra moteriske, tokia diena gimusi
o mes siandien sejam pomidorus . Nika tai sargiene buvo, o sitas judruoliukas:) nezinau kaip man payks issaugot augmenija nuo suniokojimo, kur padet dezutes, kad lakstydama, sokinedama nenuvartytu . jau buvau pamirsus ka reiskia mazi "vaikai" namie
nesu šitų pirkusi, bet paprastai tie konservai, kuriais prekiauja prekybos centrai, sudėty turi labai mažai mėsos ir labai daug kvapų ir priedų. Kas yr negerai.
Maniškės labai išrankios konservams, ale šituos maišiukus tai turbūt dieną naktį rytų. Nu bet negauna Perku Animondos Carny. Yra ir kačiukams. Pabandykit. Ten, man rodos, 75 proc.mėsos (kai palyginimui kokiam Whiskas tik 4).
O prie Royalio katės žiauriai pripranta, paskui nepaprastai sunku atpratint. Maniškės jį ėdė, labai gerai žinau Kažkada paskaičiau, kad vis dėlto Royalio sudėtis neatitinka kainos, ir nutariau pakeist į kitą kokį superpremium. Ojei..
o mes siandien sejam pomidorus . Nika tai sargiene buvo, o sitas judruoliukas:)
ir gimtadienio niekad nepamirštam
oi, pamatysit, kas bus, kai kiaušinius Velykoms dažysit Jau kiek pas mus jų Basta išdaužius per jos pirmas Velykas