Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Gokusen @ 2017 02 19, 11:17)
Aš tai visada juokauju, kad ne tas katinas (turiu omeny orientalą-mišrūną Nyčę ir rusiuką Faraoną) gimė melsvuoju.
Ti nesupykite, čia žodžių žaismas, rusiškai skamba kaip голубой. Tai va mano Nyčė myli tik vyrus, bile kokius, kad tik vyras būtų  biggrin.gif

Rainiukai aplamai ne tik gudrūs, bet atrodo, palyginus su kilmingais katinais, ir nagli. O kaip gi kitaip. Dabar prisiminiau seną rusų filmą, kur vienas herojus pasakė "Жить захочешь,не так раскорячишься"  mirksiukas.gif

O kodėl turėčiau pykti? :-D

Margo irgi iš visų išskiria sūnų - ypatingai jo laukia ir myli. Anksčiau juokavome, jog Monti - pirmoji sūnau žmona... Atsirado čia nauja nagla konkurentė lotuliukas.gif

Akva - mano vaikas: vaikšto iš paskos ir tik "maaaam!" biggrin.gif Su kitais šeimos nariais ji kalbasi kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2017 02 17, 19:52)

Nesu tikra, ar rodys, neturintiems FB paskyros:

https://www.facebook...851?pnref=story

rodo smile.gif fainuolės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 23, 22:06)
rodo smile.gif fainuolės  wub.gif

Ačiū! 4u.gif Jūsų pilkoji porelė visada nuostabiai atrodo!
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2017 02 23, 21:34)
Ačiū!  4u.gif Jūsų pilkoji porelė visada nuostabiai atrodo!

džiaugsmas mūsų tos murklės wub.gif
Mano senoji va tokia baisiai šneki kaip ir jūsiškė Akva. Jei tik nemiega, tai irgi vos tik pažiūri jai į akis, iškart 'miau' smile.gif

Ačiū labai Gokusen už lenkiško tiekėjo kačių maistui nurodymą 4u.gif 4u.gif na tikrai gerokai pigiau damas pamaitint gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 24, 09:15)
džiaugsmas mūsų tos murklės  wub.gif
Mano senoji va tokia baisiai šneki kaip ir jūsiškė Akva. Jei tik nemiega, tai irgi vos tik pažiūri jai į akis, iškart 'miau' smile.gif

Akvai nereikia žiūrėti į akis... Šnekasi be galo daug. Aišku, per tiek metų išmokome, ko jai reikia, susikalbame. lotuliukas.gif
Dar vieną pasišnekėjimų mėgėją turime - mažąją Margo. Tik jos balselis... doh.gif Akvos atrodo švelnus, tylus ir subtilus... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 24 vasario 2017 - 09:48

Mija  gavp varda nuo mijau mijau :) labai snekute. idomiausia, kai viena kazkur kitam kambaryje miaukset pradeda. sunus sako, kad pasiklydo, neberanda kaip  sugrizt :D

Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2017 02 24, 09:47)
Aišku, per tiek metų išmokome, ko jai reikia, susikalbame.  lotuliukas.gif
Dar vieną pasišnekėjimų mėgėją turime - mažąją Margo.

gal jau girdėjot šitą anekdotą/neanekdotą, ale vis tiek parašysiu, nes mums labai tinka smile.gif

'Išėjau ryte į gatvę, žiūriu, kaimynas vedžioja šunį ir glosto, kalba su šunim taip, tarsi šuo jį suprastų. Paskutinis kvailys, galvoju. Parėjau namo, papasakojau katinui, abu prisijuokėm.'

Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2017 02 24, 10:25)
Mija  gavp varda nuo mijau mijau smile.gif labai snekute.

o naujų šnekutės foto neturit? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 vasario 2017 - 11:29
QUOTE(Lusasita @ 2017 02 24, 11:25)
Mija  gavp varda nuo mijau mijau smile.gif labai snekute. idomiausia, kai viena kazkur kitam kambaryje miaukset pradeda. sunus sako, kad pasiklydo, neberanda kaip  sugrizt biggrin.gif

Akva tokiais "miaaaaaauuuu" kviečia žmones į kambarį, liūdna vienai panelei... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 02 24, 12:29)
gal jau girdėjot šitą anekdotą/neanekdotą, ale vis tiek parašysiu, nes mums labai tinka smile.gif

Mano mylimas anekdotas, beje. thumbup.gif

O kas belieka? Kai ilgą laiką sėdžiu namie su katėmis (taip, taip, arba aš žiauriai mėgstu "nuotykius", arba jie - mane... lotuliukas.gif ) tenka prisiderinti prie kačių bendruomenės... Pasišnekame. Kartais tikrai atrodo, jog supranta... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 24 vasario 2017 - 13:51
QUOTE(Just Mammy @ 2017 02 24, 13:55)
Mano mylimas anekdotas, beje.  thumbup.gif

Kai ilgą laiką sėdžiu namie su katėmis (taip, taip, arba aš žiauriai mėgstu "nuotykius", arba jie - mane... lotuliukas.gif )

mano irgi wub.gif

Just Mammy, ar vėl kas nors nutiko??? blink.gif
Atsakyti

bijau nesikartoti :)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 24 vasario 2017 - 15:37

Priedas  DSC_7994.JPG   260,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  DSC_7998.JPG   300,48KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti