QUOTE(Gokusen @ 2017 02 19, 11:17)
Aš tai visada juokauju, kad ne tas katinas (turiu omeny orientalą-mišrūną Nyčę ir rusiuką Faraoną) gimė melsvuoju.
Ti nesupykite, čia žodžių žaismas, rusiškai skamba kaip голубой. Tai va mano Nyčė myli tik vyrus, bile kokius, kad tik vyras būtų
Rainiukai aplamai ne tik gudrūs, bet atrodo, palyginus su kilmingais katinais, ir nagli. O kaip gi kitaip. Dabar prisiminiau seną rusų filmą, kur vienas herojus pasakė "Жить захочешь,не так раскорячишься"
Ti nesupykite, čia žodžių žaismas, rusiškai skamba kaip голубой. Tai va mano Nyčė myli tik vyrus, bile kokius, kad tik vyras būtų
Rainiukai aplamai ne tik gudrūs, bet atrodo, palyginus su kilmingais katinais, ir nagli. O kaip gi kitaip. Dabar prisiminiau seną rusų filmą, kur vienas herojus pasakė "Жить захочешь,не так раскорячишься"
O kodėl turėčiau pykti? :-D
Margo irgi iš visų išskiria sūnų - ypatingai jo laukia ir myli. Anksčiau juokavome, jog Monti - pirmoji sūnau žmona... Atsirado čia nauja nagla konkurentė
Akva - mano vaikas: vaikšto iš paskos ir tik "maaaam!" Su kitais šeimos nariais ji kalbasi kitaip...