Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

Dvi katės- dviguba laimė, o jau aš kokia laiminga su savo kvartetu biggrin.gif
Išlaikymas kainuoja gal tik truputį brangiau, nei du katinus išlaikyti. LT nieko neperku, man net kraiką iš Vokietijos gabena tongue.gif Pagaliau atradau konservus, kurie visiems patinka, ir kraiką. Vieną dieną net užtaikiau, kai 2 katinai vienoje dėžėje užpakaliukais trinėsi- taip jiems patiko jų naujas kraikas biggrin.gif

O pas mane bėda. Vakar mano rusiukas šalia manęs žaidė su raudonu kaspinu ir tik žiū, nėra kaspino. Visur apieškojau, ir po stalu, ir tarp popierių, niekur nerandu. Bijau, kad prarijo. Stebiu Faraončiką, bet jis kaip įprasta, ir ėda, ir žaidžia. Gal man gliukai? hmm.gif Šiąnakt palieku savo šaiką vienus, bet kažkaip ant dušies neramu dėl to prakeikto kaspino. Ką pasakysite? Gal pasilikti su katinais, niekur iš namų nesitraukti?
Atsakyti
Sveikutės, sveikinu visas su Naujais Metais!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 02 sausio 2017 - 21:09
QUOTE(Gokusen @ 2016 12 31, 09:31)

Gokusen, kaip ten baigėsi su tuo kaspinu?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 04, 08:56)
Gokusen, kaip ten baigėsi su tuo kaspinu?

Kas čia darosi s forumu? Nagaunu jokių pranešimų, sėdžiu rami.kad visur tyla ir nieks nebendrauja unsure.gif Rašo "Jūs gaunate pranešimus elektroniniu paštu apie paskelbtus atsakymus", o aš nieko negaunu!!!!!

Ačiū, Saintina, kad pasiteiravote. Kaspinas neatsirado, katukas sveikas, tik va čiaudulys antrą savaitę. Noriu veterinarą namo iškviesti, tegul visus apžiūri per vieną kartą. Bijau to maro, nesinori vaikelių iš namų net išsinešti. O ir neskiepyti pernai. Veisėja persiuntė straipsnį paskaityti apie tuos skiepus, lyg ir logiška pasirodė, nutariau neskiepyti, o dabar pergyvenu. Šiaip kasmet skiepyjau mastau.gif
Atsakyti
Žydroji Fėja, help please.
Nežinau kokį Royal Canin Renal profilaktiškai nupirkti savo katinams. Jų tiek daug.
Kokį Jūs duodate?
http://www.zooplus.d.....53D1%3A2Katze

Atsakyti

augam :) uz 5 dienu bus puse metuku :)

Pridėta:

• Priedas  mija.jpg   119,23KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  mijjaa.jpg   173,23KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  kriaukle.jpg   113,66KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  2.jpg   279,52KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  3.jpg   179,73KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2017 02 11, 09:33)
Katukas sveikas, tik va čiaudulys antrą savaitę. Noriu veterinarą namo iškviesti, tegul visus apžiūri per vieną kartą. Bijau to maro, nesinori vaikelių iš namų net išsinešti. O ir neskiepyti pernai. Veisėja persiuntė straipsnį paskaityti apie tuos skiepus, lyg ir logiška pasirodė, nutariau neskiepyti, o dabar pergyvenu. Šiaip kasmet skiepyjau  mastau.gif

Jeigu dažnai čiaudi, gali būti Herpes virusas, kitaip liga vadinama Rinotracheitu (Rhinotracheitis). Ar matavot temperatūrą? Ar akys neašaroja, ar nosis neužgulus? Nuo šios ligos gyvūnai skiepyjami, tačiau vistiek gali susirgti. Skiepyti gyvūnai paprastai perserga lengvesne forma. Siūlyčiau parodyti katinus veterinarui.

QUOTE(Gokusen @ 2017 02 11, 11:45)
Žydroji Fėja, help please.
Nežinau kokį Royal Canin Renal profilaktiškai nupirkti savo katinams. Jų tiek daug.
Kokį Jūs duodate?

Na, kiekvienas šeimininkas atsižvelgia į poreikius. Pas mane gyvūnai nekastruoti, todėl perku:

ROYAL CANIN HAIR & SKIN CARE
ROYAL CANIN EXIGENT SAVOUR
ROYAL CANIN KITTEN

Jei nėra virškinimo, dantų problemų, jums siūlyčiau ROYAL CANIN STERILISED 37

Paskaitykite, čia parašyta kam skirti pašarai.ROYAL CANIN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 11 vasario 2017 - 16:52
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2017 02 11, 16:21)
Jeigu dažnai čiaudi, gali būti Herpes virusas, kitaip liga vadinama Rinotracheitu (Rhinotracheitis). Ar matavot temperatūrą? Ar akys neašaroja, ar nosis neužgulus? Nuo šios ligos gyvūnai skiepyjami, tačiau vistiek gali susirgti. Skiepyti gyvūnai paprastai perserga lengvesne forma. Siūlyčiau parodyti katinus veterinarui.

Faraonas nustojo čiaudėti. Įtariu, nuo mano kinietiško tepalo kvapo. Kažkur gavau sąnarių uždegimą, pradėjau 2 kart dienon tepti skaudančią vietą ir katukaui praėjo visi čiauduliai biggrin.gif
Pažiūrėjau aprašymą to tepalo, ale kad ką tu žmogau suprasi kiniškai, iš paveiksliuko supratau, kad padeda nuo šienligės. Gal mano vaikeliui ir buvo kažkokia alergija
hmm.gif
Kitą katiną tikrai vešiu pas veterinarą. Ant letenų atsirado tiesiog plikos vietos: taip nusilaižė. Šiandien ir jis gavo kiniškos medicinos "dozę", Kitu tepalu nuo visokių odos ligų patepiau. Su juo šis tepalas išbandytas, kai teko gydyti kraujuojančią žaizdą ant kojos.
Atsakyti
O! Kaip tema suaktyvėjo! Ir - jokių pranešimų į el. paštą apie naujas žinutes... :-(

Mūsų kačių karalystėje viskas gerai (tris kartus "tfu"). Mažvaikis laukinukė Margo visiškai apsiprato, jaučiasi namų valdytoja, vaiko abi vyresnes kates. :-) Akva suvaikėjo: vėl žaidžia ir laipioja lubomis. Monti numetė DAUG svorio, bet vis tiek dar ant dietos... Viskas gerai, tik man vis tiek trūksta ryžos Lisutės, nors tu ką...

Nesu tikra, ar rodys, neturintiems FB paskyros:

https://www.facebook...851?pnref=story
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 17 vasario 2017 - 20:00
QUOTE(Just Mammy @ 2017 02 17, 19:52)
O! Kaip tema suaktyvėjo! Ir - jokių pranešimų į el. paštą apie naujas žinutes... :-(

Mūsų kačių karalystėje viskas gerai (tris kartus "tfu"). Mažvaikis laukinukė Margo visiškai apsiprato, jaučiasi namų valdytoja, vaiko abi vyresnes kates. :-) Akva suvaikėjo: vėl žaidžia ir laipioja lubomis. Monti numetė DAUG svorio, bet vis tiek dar ant dietos... Viskas gerai, tik man vis tiek trūksta ryžos Lisutės, nors tu ką...

Ir man neateina jokie pranešimai. SM kompiuterastai prastai dirba arba programuotojų lygis niekam tikęs wub.gif

Nuotraukose rainiukė Margo? Nu chitras snukelis mirksiukas.gif Akva, kaip visad, graži 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2017 02 18, 07:12)
Ir man neateina jokie pranešimai. SM kompiuterastai prastai dirba arba programuotojų lygis niekam tikęs  wub.gif

Nuotraukose rainiukė Margo? Nu chitras snukelis  mirksiukas.gif Akva, kaip visad, graži  4u.gif

Nežinau, kame priežastis dėl SM forumo. Buvo ir anksčiau, kad nustodavo siųsti e-mail'o įspėjimus apie naujas žinutes forume... :-(

Oi, gerą klausimą uždavėte: rainos abi - ir Monti, ir Margo. Tik Margo su LABAI didelėmis ausimis. Juokiamės su vaikais, kad gali savo ausimis plasnuoti ir skraidyti... :-D :-D :-D

O, TAIP, žiauriai gudri ta Margo!
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2017 02 18, 08:58)

O, TAIP, žiauriai gudri ta Margo!

Aš tai visada juokauju, kad ne tas katinas (turiu omeny orientalą-mišrūną Nyčę ir rusiuką Faraoną) gimė melsvuoju.
Ti nesupykite, čia žodžių žaismas, rusiškai skamba kaip голубой. Tai va mano Nyčė myli tik vyrus, bile kokius, kad tik vyras būtų biggrin.gif

Rainiukai aplamai ne tik gudrūs, bet atrodo, palyginus su kilmingais katinais, ir nagli. O kaip gi kitaip. Dabar prisiminiau seną rusų filmą, kur vienas herojus pasakė "Жить захочешь,не так раскорячишься" mirksiukas.gif
Atsakyti