Nenorejau iki ano menesio... Negalejau galvot apie jokia kita. Bet dabar jau dairausi , nusiziurejus abisina. Iki sios savaites galo turiu duoti atskayma- imam ar ne , bet labai daug uz ir labai daug pries, nezinau kaip bus. Labai keiciu nuomone pati kas minute.
Divos bliaunu vis dar vakarais. Draugas sako, kad jei sitaip bliaunu,daugiau jokiu kaciu nebus. Na bet jei as noresiu,tai bus
Moocho Jums gali papasakot apie abisinus
Man pačiai jie labai labai gražūs bet jei reiktų, manau, vėl imčiau tik rusiukę..
Jei apsigyvens abisiniukas Jūsų namuose, parodykit ir mums, nesvarbu, kad tema kita
Ai, maniškis irgi taip sakė kadaise. Paskui pats kitos katytės man ieškojo
Ir aplamai vyrai tik nuduoda tokius kietus, o iš tiesų tai patys paslapčia labai myli savo pūkuotukus. Maniškis, kai katė apsirgo, pradžioj burbėjo, kad reik migdyt, kad nesikankintų. Bet po to pats sėdėjo prie jos, lašelines laikė, vaistus leido, maitino, verkė ir t.t.
Man pačiai jie labai labai gražūs bet jei reiktų, manau, vėl imčiau tik rusiukę..
Jei apsigyvens abisiniukas Jūsų namuose, parodykit ir mums, nesvarbu, kad tema kita
Tiksliai Moocho!! Na sios temos gal netersim kitom veislem, jei bus ka ideti, idesiu i MUSU KATES tema, ten ji bendra, gal neisvis su sluota
Siaip labai noriu, jau kaip ir uzsidegus, bet mane labai neramina, kad abisinai nepernesa vienatves. O mes juk darbuose nuo ryto iki vakaro,ir kartais velaus vakaro. Na bet kaip sako veisejas - 80 proc. zmoniu taip dirba ir taip gyvena, ka padarysi - kates turi irgi prisitaikyti. Bet as zinau ka reiskia palikti, kai labai laukia - Diva turbut buvo abisine , nes kaip ji nepernese vienatves...As juk lekdavau vidury nakties is sodybu, baliu pas ja namo, kad tik nebutu viena. Nzn ar dabar noriu to.
Saintlina, apie vyrus, taaaaip
Siaip labai noriu, jau kaip ir uzsidegus, bet mane labai neramina, kad abisinai nepernesa vienatves.
taigis neteršit, o papuošit Kad kartą įdėsit, nieks pas mus nesupyks.
mano asmenine nuomone, katėms aplamai turėtų būt liūdna namie, nesvarbu, kokia veislė. Užtat ir turiu dvi
mano asmenine nuomone, katėms aplamai turėtų būt liūdna namie, nesvarbu, kokia veislė. Užtat ir turiu dvi
OO taip, dvi tai cia idealu.. Bet nezinau, nelabai dristu dvi is karto , cia kaip dvynukus turet man atrodo
kaip mano sūnus sako - dvi katės - tai dviguba laimė namie
Šiaip tai priežiūra gi ta pati, tik kainuoja viskas, žinoma, daugiau.
Divos niekas nepakeis, bet bus kuom rūpintis. Man bent lengviau pasidarė
Aš tai noriu rusiukės. Net buvau susiradus suaugusią katę latvių veislyne, bet turiu ką turiu
O dvi katės, jeigu sugyvena, tai tikrai geriau. Bent jau neliūdi visą dieną. Bet tam irgi reikia pasiryžti
Tai sakau, cia jau labai sudetinga taip imt ir nusprest - imu du
Nenorejau iki ano menesio... Negalejau galvot apie jokia kita. Bet dabar jau dairausi , nusiziurejus abisina. Iki sios savaites galo turiu duoti atskayma- imam ar ne , bet labai daug uz ir labai daug pries, nezinau kaip bus. Labai keiciu nuomone pati kas minute.
Divos bliaunu vis dar vakarais. Draugas sako, kad jei sitaip bliaunu,daugiau jokiu kaciu nebus. Na bet jei as noresiu,tai bus
uzjauciu del netekties labai suprantu
Nikai isejus as irgi sakiau kad ne ne ne , kitos nebereikia.
po keturiu men padovanojom vyrui-teciui Nikos kopija . nes sake nori tokios pat . bet ir dabar Mija pavadinam Nika. kartais atrodo, kad Nikos dvasia sitoje maziukeje tuno . labai labai panasi viskuo ji. bet ana prisiminus ir dabar pabliaunu . ir prisimenu daznai. mazoji primena.
Butumem nelauke taip ilgai su antra kate, galbut butu kitokie santykiai. O dabar Tiggy jau buvo namu princese.. o gal ir antroj katej beda. Nes musu abisine tokia durniuke... As nezinau, ar ji labai liudetu, jei butu visiskai viena namie kol mes dirbam. Bet ji tikrai labai neramios sielos, pvz niekada nemiega taip giliai kaip Tiggy, neisguli ilgai vienoj pozicijoj, jos nepaniurkysi taip kaip Tiggy, net nekalbu apie paguldyma ant nugaros ar sau ant peciu... bet cia gal tik musu abisine tokia laukinuke . Be to musiske daznai bei LABAI garsiai murkia, ir is laimes, ir is streso - is pradziu net neuzmigdavau net pas veterinara be perstojo murkia
Del abisinu, tai labai reiktu pasidometi veislynu, nes ju temoj daug kas skundziasi kad kates serga, o veisejai nebendradarbiauja... .
Butumem nelauke taip ilgai su antra kate, galbut butu kitokie santykiai. O dabar Tiggy jau buvo namu princese.. o gal ir antroj katej beda. Nes musu abisine tokia durniuke... As nezinau, ar ji labai liudetu, jei butu visiskai viena namie kol mes dirbam. Bet ji tikrai labai neramios sielos, pvz niekada nemiega taip giliai kaip Tiggy, neisguli ilgai vienoj pozicijoj, jos nepaniurkysi taip kaip Tiggy, net nekalbu apie paguldyma ant nugaros ar sau ant peciu... bet cia gal tik musu abisine tokia laukinuke . Be to musiske daznai bei LABAI garsiai murkia, ir is laimes, ir is streso - is pradziu net neuzmigdavau net pas veterinara be perstojo murkia
Del abisinu, tai labai reiktu pasidometi veislynu, nes ju temoj daug kas skundziasi kad kates serga, o veisejai nebendradarbiauja... .
As zinoma perskaiciau visa abisinu tema , bet sirgimai tai cia ne nuo veisles man atrodo.. Tos veisles turi silpnas vietas,bet ne tas, kas buvo aprasoma SM.
Kad jos laukines, tai faktas , ne vien spalva. Parodyk savo ABY