Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

Diva, o kitos katytės neturit?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 11 30, 10:50)
Diva, o kitos katytės neturit?

Nenorejau iki ano menesio... Negalejau galvot apie jokia kita. Bet dabar jau dairausi smile.gif , nusiziurejus abisina. Iki sios savaites galo turiu duoti atskayma- imam ar ne rolleyes.gif , bet labai daug uz ir labai daug pries, nezinau kaip bus. Labai keiciu nuomone pati kas minute.
Divos bliaunu vis dar vakarais. Draugas sako, kad jei sitaip bliaunu,daugiau jokiu kaciu nebus. Na bet jei as noresiu,tai bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 lapkričio 2016 - 09:55
QUOTE(Diva:) @ 2016 11 30, 09:54)
Nenorejau iki ano menesio...  Negalejau galvot apie jokia kita. Bet dabar jau dairausi smile.gif  , nusiziurejus abisina.

Moocho Jums gali papasakot apie abisinus smile.gif
Man pačiai jie labai labai gražūs wub.gif bet jei reiktų, manau, vėl imčiau tik rusiukę..
Jei apsigyvens abisiniukas Jūsų namuose, parodykit ir mums, nesvarbu, kad tema kita 4u.gif

Ai, maniškis irgi taip sakė kadaise. Paskui pats kitos katytės man ieškojo smile.gif
Ir aplamai vyrai tik nuduoda tokius kietus, o iš tiesų tai patys paslapčia labai myli savo pūkuotukus. Maniškis, kai katė apsirgo, pradžioj burbėjo, kad reik migdyt, kad nesikankintų. Bet po to pats sėdėjo prie jos, lašelines laikė, vaistus leido, maitino, verkė ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 lapkričio 2016 - 10:19
QUOTE(saintlina @ 2016 11 30, 11:14)
Moocho Jums gali papasakot apie abisinus smile.gif
Man pačiai jie labai labai gražūs  wub.gif  bet jei reiktų, manau, vėl imčiau tik rusiukę..
Jei apsigyvens abisiniukas Jūsų namuose, parodykit ir mums, nesvarbu, kad tema kita  4u.gif

Tiksliai bigsmile.gif Moocho!! Na sios temos gal netersim kitom veislem, jei bus ka ideti, idesiu i MUSU KATES tema, ten ji bendra, gal neisvis su sluota biggrin.gif 4u.gif
Siaip labai noriu, jau kaip ir uzsidegus, bet mane labai neramina, kad abisinai nepernesa vienatves. O mes juk darbuose nuo ryto iki vakaro,ir kartais velaus vakaro. Na bet kaip sako veisejas - 80 proc. zmoniu taip dirba ir taip gyvena, ka padarysi - kates turi irgi prisitaikyti. Bet as zinau ka reiskia palikti, kai labai laukia - Diva turbut buvo abisine biggrin.gif , nes kaip ji nepernese vienatves...As juk lekdavau vidury nakties is sodybu, baliu pas ja namo, kad tik nebutu viena. Nzn ar dabar noriu to.
Saintlina, apie vyrus, taaaaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 lapkričio 2016 - 10:28
QUOTE(Diva:) @ 2016 11 30, 10:21)
Tiksliai  bigsmile.gif  Moocho!! Na sios temos gal netersim kitom veislem, jei bus ka ideti, idesiu i MUSU KATES tema
Siaip labai noriu, jau kaip ir uzsidegus, bet mane labai neramina, kad abisinai nepernesa vienatves.

taigis neteršit, o papuošit wub.gif Kad kartą įdėsit, nieks pas mus nesupyks.

mano asmenine nuomone, katėms aplamai turėtų būt liūdna namie, nesvarbu, kokia veislė. Užtat ir turiu dvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 11 30, 11:36)
taigis neteršit, o papuošit  wub.gif  Kad kartą įdėsit, nieks pas mus nesupyks.

mano asmenine nuomone, katėms aplamai turėtų būt liūdna namie, nesvarbu, kokia veislė. Užtat ir turiu dvi smile.gif

OO taip, dvi tai cia idealu.. Bet nezinau, nelabai dristu dvi is karto blink.gif , cia kaip dvynukus turet man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 lapkričio 2016 - 10:39
QUOTE(Diva:) @ 2016 11 30, 10:38)
OO taip, dvi tai cia idealu.. Bet nezinau, nelabai dristu dvi is karto  blink.gif  , cia kaip dvynukus turet man atrodo  biggrin.gif

kaip mano sūnus sako - dvi katės - tai dviguba laimė namie wub.gif
Šiaip tai priežiūra gi ta pati, tik kainuoja viskas, žinoma, daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2016 11 30, 09:54)
Nenorejau iki ano menesio...  Negalejau galvot apie jokia kita. Bet dabar jau dairausi smile.gif 

Divos niekas nepakeis, bet bus kuom rūpintis. Man bent lengviau pasidarė 4u.gif

Aš tai noriu rusiukės. Net buvau susiradus suaugusią katę latvių veislyne, bet turiu ką turiu smile.gif

O dvi katės, jeigu sugyvena, tai tikrai geriau. Bent jau neliūdi visą dieną. Bet tam irgi reikia pasiryžti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2016 11 30, 13:33)
O dvi katės, jeigu sugyvena, tai tikrai geriau. Bent jau neliūdi visą dieną. Bet tam irgi reikia pasiryžti  biggrin.gif

Tai sakau, cia jau labai sudetinga taip imt ir nusprest - imu du blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nenorejau iki ano menesio... Negalejau galvot apie jokia kita. Bet dabar jau dairausi smile.gif, nusiziurejus abisina. Iki sios savaites galo turiu duoti atskayma- imam ar ne rolleyes.gif, bet labai daug uz ir labai daug pries, nezinau kaip bus. Labai keiciu nuomone pati kas minute.
Divos bliaunu vis dar vakarais. Draugas sako, kad jei sitaip bliaunu,daugiau jokiu kaciu nebus. Na bet jei as noresiu,tai bus biggrin.gif

uzjauciu del netekties :4u: labai suprantu  :4u: 

Nikai isejus as irgi sakiau  kad ne ne ne , kitos nebereikia.

po keturiu men padovanojom vyrui-teciui Nikos kopija . nes sake nori tokios pat . bet ir dabar  Mija pavadinam Nika. kartais atrodo, kad Nikos dvasia sitoje maziukeje tuno . labai labai panasi viskuo ji. bet ana prisiminus ir dabar pabliaunu . ir prisimenu daznai. mazoji primena.

Atsakyti
tai mes del to, kad Tiggy tokia viena nebutu, ir isigijom abisine. Jos nedraugauja, bet bent jau viena kita pavaiko, tai vis yra ka veikti smile.gif
Butumem nelauke taip ilgai su antra kate, galbut butu kitokie santykiai. O dabar Tiggy jau buvo namu princese.. o gal ir antroj katej beda. Nes musu abisine tokia durniuke... biggrin.gif As nezinau, ar ji labai liudetu, jei butu visiskai viena namie kol mes dirbam. Bet ji tikrai labai neramios sielos, pvz niekada nemiega taip giliai kaip Tiggy, neisguli ilgai vienoj pozicijoj, jos nepaniurkysi taip kaip Tiggy, net nekalbu apie paguldyma ant nugaros ar sau ant peciu... bet cia gal tik musu abisine tokia laukinuke biggrin.gif . Be to musiske daznai bei LABAI garsiai murkia, ir is laimes, ir is streso - is pradziu net neuzmigdavau biggrin.gif net pas veterinara be perstojo murkia bigsmile.gif
Del abisinu, tai labai reiktu pasidometi veislynu, nes ju temoj daug kas skundziasi kad kates serga, o veisejai nebendradarbiauja... 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 11 30, 14:51)
tai mes del to, kad Tiggy tokia viena nebutu, ir isigijom abisine. Jos nedraugauja, bet bent jau viena kita pavaiko, tai vis yra ka veikti  smile.gif
Butumem nelauke taip ilgai su antra kate, galbut butu kitokie santykiai. O dabar Tiggy jau buvo namu princese..  o gal ir antroj katej beda. Nes musu abisine tokia durniuke... biggrin.gif As nezinau, ar ji labai liudetu, jei butu visiskai viena namie kol mes dirbam. Bet ji tikrai labai neramios sielos, pvz niekada nemiega taip giliai kaip Tiggy, neisguli ilgai vienoj pozicijoj, jos nepaniurkysi taip kaip Tiggy, net nekalbu apie paguldyma ant nugaros ar sau ant peciu... bet cia gal tik musu abisine tokia laukinuke biggrin.gif . Be to musiske daznai bei LABAI garsiai murkia, ir is laimes, ir is streso - is pradziu net neuzmigdavau biggrin.gif net pas veterinara be perstojo murkia bigsmile.gif
Del abisinu, tai labai reiktu pasidometi veislynu, nes ju temoj daug kas skundziasi kad kates serga, o veisejai nebendradarbiauja... 4u.gif .

As zinoma perskaiciau visa abisinu tema smile.gif , bet sirgimai tai cia ne nuo veisles man atrodo.. Tos veisles turi silpnas vietas,bet ne tas, kas buvo aprasoma SM.
Kad jos laukines, tai faktas biggrin.gif , ne vien spalva. Parodyk savo ABY wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 30 lapkričio 2016 - 14:19