Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(saintlina @ 2014 12 03, 22:10)

Mano Basta irgi buvo pasikabinus lange.. labai ilgas ir be garantijų gydymas buvo. Laimei, išgelbėjo Jakovo Margarita mano kiculę  wub.gif
Reikia tinklelius ant langų dėti.

O mano mažylius mirė. Radau grįžus iš darbo.
Lyg šiol naująją mažį norisi jo vardu vadint.

Kokie tie tinkleliai? Girdėjau, bet net neįsivaizduoju kur nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 03, 22:50)
O mano mažylius mirė. Radau grįžus iš darbo.
Lyg šiol naująją mažį norisi jo vardu vadint.

Kokie tie tinkleliai? Girdėjau, bet net neįsivaizduoju kur nusipirkti.

Buvo kažkada Žydroji Fėja įdėjus savo langų foto. Gal užsukus vėl parodys?
Aš tinklelių neturiu, mano katės dabar sodyboj gyvena ištisus metus, į lauką išeina kada užsimaniusios, tai langų apsauga atkrito.

Vargšas kačiukas verysad.gif
Labai reik saugot katytes, ypač kol jaunos ir be proto energingos.
Atsakyti
Gokusen, kaip Jūsų katinėliai? Draugystė namie? Parodykit ir mums savo grožius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 gruodžio 2014 - 17:02
Labas rytas,

Noriu pasidziaugti ir pasirodyti Jums visoms kokia draskykle nupirkome savo augintinei pirmojo gimtadienio proga.Tikrai , kaip ir sake, Zydroji feja* LT ji labai kokybiska ir labiai viliuosi, jog bus naudojama pagal paskirti, o ne kaip kambario puosmena biggrin.gif

http://www.part.lt/p...ddff242e914.jpg

http://www.part.lt/p...f877e7c2196.jpg
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 12 04, 17:01)
Gokusen, kaip Jūsų katinėliai? Draugystė namie? Parodykit ir mums savo grožius  smile.gif

Pas mum ne tik draugystė, bet tikra meilė viešpatauja smile.gif

Nemoku sumažinti nuotraukas, kad įkelčiau čia, todėl rodau va tokias:

Visa banda

Mažiausias

Vaikeliai

Dokumentinis katukas

Bedokumentinis grožis Neįsivaizduoju, kaip galima buvo išmesti tokio gerumo ir santurūmo katę
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 12 05, 09:23)
Labas rytas,

Noriu pasidziaugti ir pasirodyti Jums visoms kokia draskykle nupirkome savo augintinei pirmojo gimtadienio proga.Tikrai , kaip ir sake, Zydroji feja* LT ji labai kokybiska ir labiai viliuosi, jog bus naudojama pagal paskirti, o ne kaip kambario puosmena biggrin.gif

O kur pirkote, Denira?

Aš vis varvinu seilę į šitas draskykles
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 12 05, 09:23)
Labas rytas,

Noriu pasidziaugti ir pasirodyti Jums visoms kokia draskykle nupirkome savo augintinei pirmojo gimtadienio proga

tai bent smagumas katei thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 09:50)

tai bent šeimyna thumbup.gif Ir koks gėris, kad šitaip sutaria wub.gif O jau gražūs kokie visi wub.gif Pas mane mama su dukra, ir tai meilės nėra. O visų kitų net į kiemą neįleidžia, ne tik į namus. Laukinuką tokį maitinam, tai tik metams praėjus purkšdamos apeina lanku ir nebando išvaryt iš kiemo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gruodžio 2014 - 10:18
QUOTE(saintlina @ 2014 12 05, 10:16)
tai bent šeimyna  thumbup.gif  Ir koks gėris, kad šitaip sutaria  wub.gif  O jau gražūs kokie visi  wub.gif  Pas mane mama su dukra, ir tai meilės nėra. O visų kitų net į kiemą neįleidžia, ne tik į namus. Laukinuką tokį maitinam, tai tik metams praėjus purkšdamos apeina lanku ir nebando išvaryt iš kiemo.

Ačiū blush2.gif
Rusiukas tik 2 dienas šnypštė and Nyčės-Pinčiuko, o paskui pradėjo dviese dūkti taip, kad kartą net šviestuvas sujudėjo lotuliukas.gif
Patricija priima visus, ale kad 4 kojos būtų thumbup.gif

Ot sargą turit thumbup.gif Jokių šunų nereikia tongue.gif
Pas mane mama su dukra, ir tai meilės nėra. O gal todėl, kad 2 patelės? Negali būti nujaučia konkurentę? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 05 gruodžio 2014 - 10:31
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 09:50)

Nemoku sumažinti nuotraukas, kad įkelčiau čia, todėl rodau va tokias:

Visa banda

Mažiausias

Vaikeliai

Dokumentinis katukas

Bedokumentinis grožis Neįsivaizduoju, kaip galima buvo išmesti tokio gerumo ir santurūmo katę
Papildyta:

O kur pirkote, Denira?

Aš vis varvinu seilę į šitas draskykles

As pirkau is Superkates smile.gif Kaip miela, tokie vaizdeliai tikrai sirdi paglosto. Labai grazus augintiniai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 05 gruodžio 2014 - 10:36
QUOTE(Denira76 @ 2014 12 05, 10:29)
As pirkau is Superkates smile.gif

Ti kad kainos ten g.gif božė božė.
Pirkau user posted image
katėms ir veltui nereikia
Su šituo karts nuo katro lyg pažaidžia..tik naktį, didžiausiam kaimynų džiaugsmui lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 10:43)
Ti kad kainos ten  g.gif  božė božė.
Pirkau user posted image
katėms ir veltui nereikia
Su šituo karts nuo katro lyg pažaidžia..tik naktį,  didžiausiam kaimynų džiaugsmui  lotuliukas.gif
user posted image

Nu jo, kainos dideles doh.gif , bet man pats dizainas labai patiko ir kokybe gera. Ir as labai bijojau, kad neis, nes buvau nupirkusi labai grazu guoli-nameli, niekaip as jos i ten neigrudau, vyrui sakiau, reiks man paciai i ten listi biggrin.gif , bet laime, turejau kam parduot. O su sia draskykle nu neziau, vakar tik gavau as ja, tai laipiojo truputi, labai ilgai uostinejo, nu matysim kaip cia toliau bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 05 gruodžio 2014 - 10:49
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 10:27)
Rusiukas tik 2 dienas šnypštė and Nyčės-Pinčiuko, o paskui pradėjo dviese dūkti taip, kad kartą net šviestuvas sujudėjo  lotuliukas.gif
Patricija priima visus, ale kad 4 kojos būtų  thumbup.gif

Ot sargą turit  thumbup.gif Jokių šunų nereikia  tongue.gif
Pas mane mama su dukra, ir tai meilės nėra. O gal todėl, kad 2 patelės? Negali būti nujaučia konkurentę?  g.gif

o, koks fainas vardas šitam katinėliui - Pinčiukas bigsmile.gif

Šunį irgi turim. Kačių išdresuotas, ponias bent per metrą apeina biggrin.gif
Ne, manau ne dėl, kad patelės. Juk ir pas Just Mummy trys katės puikiai sutaria, pas ŽF dar daugiau - ir nieko. Manau, mano senoji tiesiog tokio charakterio, dabar gal jau ir dėl amžiaus labiau irzli.. Nieko, Basta tiesiog atsitraukia, ir tiek, peštis nesipeša.
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 05, 10:43)
Su šituo karts nuo katro lyg pažaidžia..tik naktį,  didžiausiam kaimynų džiaugsmui  lotuliukas.gif

atrodo visai smagus daiktas katėms smile.gif Skundžiasi kaimynai?
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 12 05, 10:48)
Nu jo, kainos dideles  doh.gif  O su sia draskykle nu neziau, vakar tik gavau as ja, tai laipiojo truputi, labai ilgai uostinejo, nu matysim kaip cia toliau bus

taaaip.. už tiek nupirkus labai jau nesinorėtų, kad liktų katės neįvertinta unsure.gif Bet katėms patinka laipiojimai, pagulinėjimai kur aukščiau, tai manau, kad turėtų tikt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gruodžio 2014 - 10:59
4
QUOTE(saintlina @ 2014 12 05, 10:52)
o, koks fainas vardas šitam katinėliui - Pinčiukas  bigsmile.gif 

Šunį irgi turim. Kačių išdresuotas, ponias bent per metrą apeina  biggrin.gif 

Jis vardu Nyčė, Pinčiuku pavadinu,kai pradeda dūkti ir negaliu nuramint.
Toks keistas jis man, mat, niekad nesu bendravus su tokiais be pokailio. Skaičiau, turėtų šnekučiuotis non-stop, o šis tylenis g.gif

Saintlina, papasakosit, kaip ten klostysis su ta draskykle toliau. Noriu tiokio žaislo saviškiams, tik nesinori ir vėl pinigus veltui išleist.
Atsakyti