QUOTE(Lusasita @ 2016 11 25, 15:51)
....
jau paskutinė foto kokio mielumo
Ir aplamai kaip smagu su tokiu žaviu pūkų kamuoliuku gyvent
aga atrodo augam, bet gal tik i ilgi . 3 men 1,1 kg tesvere . . veterinaras vitaminu skyre
QUOTE(fenddi @ 2016 06 30, 09:48)
Užjaučiu.
Aš pati užmigdžiau savo Diną (gal kas mus dar prisimins) kovo 22 d. operacijos metu. Auglys žarnyne. Jau buvo per vėlu. Dinai buvo 11 metų.
Ir viskas įvyko labai greitai. Nuo diagnozės pradžios iki operacijos buvo praėjus vos savaitė. Bet tą visą savaitę ji labai kankinosi. šiek tiek pavalgydavo tik po nuskausminamųjų.. Kraujo tyraimai buvo geri.
Reiktų atkreipti dėmesį į pasikeitusį katės elgėsi. Aš viską nurašiau senatvei, o reikėjo jau tada vežti pas veterinarus. Nes ji pradėjo mažiau valgyti, vengdavo aukštai šokti, daug miegodavo. Ir svarbiausia nebekeldavo 5 ryto (čia buvo jos ritualas beveik 11 metų). Aišku, mūsų atveju, vargu ar ankstyvesnė diagnozė būtų ką pakeitus.
Aš pati užmigdžiau savo Diną (gal kas mus dar prisimins) kovo 22 d. operacijos metu. Auglys žarnyne. Jau buvo per vėlu. Dinai buvo 11 metų.
Ir viskas įvyko labai greitai. Nuo diagnozės pradžios iki operacijos buvo praėjus vos savaitė. Bet tą visą savaitę ji labai kankinosi. šiek tiek pavalgydavo tik po nuskausminamųjų.. Kraujo tyraimai buvo geri.
Reiktų atkreipti dėmesį į pasikeitusį katės elgėsi. Aš viską nurašiau senatvei, o reikėjo jau tada vežti pas veterinarus. Nes ji pradėjo mažiau valgyti, vengdavo aukštai šokti, daug miegodavo. Ir svarbiausia nebekeldavo 5 ryto (čia buvo jos ritualas beveik 11 metų). Aišku, mūsų atveju, vargu ar ankstyvesnė diagnozė būtų ką pakeitus.
Uzjauciu... Likimo drauges. Kas atsimena mus, as Diva irgi uzmigdziau.. Kovo 13 d. Jai buvo 8 metai. Inkstu nepakankamumas. Ji buvo tikra kovotoja, kasdien statem laselines, leidomes vaistus, bet deja... Kas mane atsimena, zino ka man reiske Diva...
QUOTE(Diva:) @ 2016 11 29, 18:08)
Uzjauciu... Likimo drauges. Kas atsimena mus, as Diva irgi uzmigdziau.. Kovo 13 d. Jai buvo 8 metai. Inkstu nepakankamumas. Ji buvo tikra kovotoja, kasdien statem laselines, leidomes vaistus, bet deja... Kas mane atsimena, zino ka man reiske Diva...
vajeee kaip gaila, juk jos su Tiggy sesutes, maniskei kova irgi 8 metai suejo... buckis i nosyte angeleliui o kaip pasireiske, kada pastebejot? as labai bijau ka nors praziopsoti tyrem krauja pries pusantru metu, kitamet vel profilaktiskai darysim, bet nezinau kaip cia dar saugotis..
QUOTE(moocho @ 2016 11 29, 20:48)
vajeee kaip gaila, juk jos su Tiggy sesutes, maniskei kova irgi 8 metai suejo... buckis i nosyte angeleliui
o kaip pasireiske, kada pastebejot? as labai bijau ka nors praziopsoti tyrem krauja pries pusantru metu, kitamet vel profilaktiskai darysim, bet nezinau kaip cia dar saugotis..
o kaip pasireiske, kada pastebejot? as labai bijau ka nors praziopsoti tyrem krauja pries pusantru metu, kitamet vel profilaktiskai darysim, bet nezinau kaip cia dar saugotis..
Taip moocho.. Sesutes.
Kaip dabar issiaiskinau, ji neturejo vieno inksto.. Isvis Diva buvo labai didele ligone, del dantu, del sukandimo ir t.t.
Gyvunui, kaip ir zmogui uztenka ketvircio inksto, kad funkcionuotu organizmas. Tai matyt to Divai ir uzteko tuos 8 metus, taciau viena karta gavosi uzdegimas ar tiesiog atejo laikas, ir inkstas neatlaike. Kai mes atvaziavome pas veterinara, jos tyrimai buvo tokie, kad man iskart buvo pasakyta migdyti. Suo su tokiais tyrimais senai butu mires, na o kates gajos..
Pozymiai- vemimas. O ji pavemdavo juk visa gyvenima. Vis galvojau skrandis, konservai kalti ar pan. Kai inkstai veikia nepilnai, organizmas nuodijasi ir vemiama.. Siaip ji visada buvo judri, nesimate kad sirgtu. Tik jau kai nustojo valgyti, tada as ja nuveziau po keliu dienu. Ji visiskai nustojo valgyt.
Stojau piestu! Nemigdysiu!! Mes pasveiksim!!!! Tai nei laiko, nei pinigu, nei subadytu kojyciu nebeskaiciuoju... Du menesius gerus prasikankinom abi. Ji kudo, nevalge, kudau ir as.. Kaip veterinare pasake- tai ir jus su katyte kustat? As per menesi numeciau 6 kg. Miegojau ant zemes su Diva vonioj po laseliniu, ji tikrai neliko viena savo nelaimeje...deja kova pralaimejome...
Paskutine foto... Jau labai sirgom.
[attachmentid=237346]
vaje, kaip sunku skaityti laikykites
kaip keista, kad truko vieno inksto Tiggy irgi vimcioja, seniau dazniau, dabar retokai..net baisu pagalvot. Einu ja paniurkysiu..
kaip keista, kad truko vieno inksto Tiggy irgi vimcioja, seniau dazniau, dabar retokai..net baisu pagalvot. Einu ja paniurkysiu..
QUOTE(moocho @ 2016 11 29, 21:15)
vaje, kaip sunku skaityti laikykites
Eik paniurkyt Neliudinkim temos.
QUOTE(Diva:) @ 2016 11 29, 19:08)
Uzjauciu... Likimo drauges. Kas atsimena mus, as Diva irgi uzmigdziau..
atsimenu Kaip liūdna... juk jauna dar visai katytė..
Mano Katia irgi kartais irgi pavemia Bet bijau ją tampyt pas veterinarus - jai toks stresas bet kokia kelionė Jai kovą 16 bus. Labai žvali, ėda labai daug, bet kūdutė. Aktyvi, į medžius palaipioja, po kiemą pavaikštinėja, Bastą pagainioja, ant spintų vis dar užšoka/nušoka.
Prieš ketvertą metų labai sirgo. Kiek aš žliumbiau.. kelio nemačiau.. kaip ir Jūs kūdau kartu su kate, miegojau ant grindų prie fotelio, mėnesį kasdien pas vetą sėdėjau. Bet maniškę ištraukė. Tik pas mus ne su inkstais bėda buvo, o su kepenim.
QUOTE(saintlina @ 2016 11 29, 22:13)
atsimenu Kaip liūdna... juk jauna dar visai katytė..
Mano Katia irgi kartais irgi pavemia Bet bijau ją tampyt pas veterinarus - jai toks stresas bet kokia kelionė Jai kovą 16 bus. Labai žvali, ėda labai daug, bet kūdutė. Aktyvi, į medžius palaipioja, po kiemą pavaikštinėja, Bastą pagainioja, ant spintų vis dar užšoka/nušoka.
Prieš ketvertą metų labai sirgo. Kiek aš žliumbiau.. kelio nemačiau.. kaip ir Jūs kūdau kartu su kate, miegojau ant grindų prie fotelio, mėnesį kasdien pas vetą sėdėjau. Bet maniškę ištraukė. Tik pas mus ne su inkstais bėda buvo, o su kepenim.
16 metu tai dvigubai nei Diva gyveno! Kaip nuostabu, kad taip ilgai dziaugiates!! Aisku, gal jau ir nereikia tampyt po veterinarines, nes stresas irgi ne i nauda. Mano Diva buvo tokia baile, skiepu vezt man budavo toooks isbandymas, as pati bijojau uz ja labiau, nes ji bijo.. Bet kai reikejo, tisemes abi tudy sudy kasdien ir niekas neklause- bijom ar ne.. Po valanda laiko reikedavo islaikyt, kol lasalines lasa. Bet nesigailiu nieko. Padariau tikrai viska ka galejau. Visus imanomus tyrimus, vaistus, prieziura, pati ismokau jai suleist vaistus, nors nuo adatu man silpna.. Ir ji labai kovojo. Jau buvom paleistos namo " ant visai", nes gydymo nebuvo. Sulauke savo gimtadienio. Kaip visada pripirkau jos mylimu konservu, nauju zaislu.. Aisku ji jau nieko nevalge ir nezaide...
QUOTE(Diva:) @ 2016 11 29, 22:56)
Kaip nuostabu, kad taip ilgai dziaugiates!!
Aisku, gal jau ir nereikia tampyt po veterinarines, nes stresas irgi ne i nauda. Mano Diva buvo tokia baile, skiepu vezt man budavo toooks isbandymas, as pati bijojau uz ja labiau, nes ji bijo..
Aisku, gal jau ir nereikia tampyt po veterinarines, nes stresas irgi ne i nauda. Mano Diva buvo tokia baile, skiepu vezt man budavo toooks isbandymas, as pati bijojau uz ja labiau, nes ji bijo..
tikra tiesa O kai pagalvoji, juk jauniklei Bastai jau devyni Ir tokia jauna ji vis dar atrodo
Aš Katios net nebeskiepiju dabar. Paskutinįkart po skiepo susirgo rinotracheitu, pirmąkart gyvenime. Pašnekėjom su skiepijusiu vetu, sako - gal dėl amžiaus organizmas ne taip priima. Nutariau nebeskiepyt.
Mums bet kur vežt kates yra baisus išbandymas Jos abi baisiai stresuoja, vemia, apsišlapina, putos drimba. Kažkada kai atvežiau pas vetą Bastą, atsisakė apžiūrėt, abo nutarė, kad katė pasiutus Tai ir nebetampau jų. Gyvena kaime, dėl skiepų ar ko nors nesudėtingo kviečiu vietinį veterinarą į namus. Jei jau bėda, vežu į rimtą kliniką..
Och tu velnias kokia foto didele idejau.. Vakar is telefono dejau, nemaciau. Dabar jau negaliu isimt..
Greiciau kalbekit iki kito puslapio
Greiciau kalbekit iki kito puslapio