Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(moocho @ 2016 04 02, 20:46)
jus cia apie svorius snekat, kurie mum neisivaizduojami.. 2,5kg! blink.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
mano abi atseit elegantisku, kudu rasiu atstoves, sveria 4.2 ir 4.9kg
spekit, kuri kiek bigsmile.gif

Oi, kokios grožybės abi! wub.gif
Nekūdos mergaitės, bet ir ne riebaliukų maišeliai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, forumietės wink.gif
Na, štai ir praėjo paroda. Labai gaila, kad taip nei viena ir neaplankėt mūsų. sad.gif

O štai ir mes su Silveriu Best in Show

user posted image

user posted image

user posted image

Macho - Geriausias 2015 m. LGAC Jaunimo katinas, 3 vieta
Naomi - Geriausia 2015 m. LGAC Jaunimo katė, 3 vieta

user posted image user posted image

Atsakyti
Sveikinimai!!!!! 4u.gif Džiaugiuosi dėl "mamytės" ir prizininkų thumbup.gif
Apsirgau, todėl ir neaplankiau verysad.gif Nors draugė paskambino papasakoti kas ten ir kaip. Sakė, žmonių muljonas ir mažai ką tepamatė.
Ale kad jūsų augintiniai gražuoliai smile.gif Dieve, kaip norėjau atvažiuoti ir pamatyti in real verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2016 04 27, 11:03)
Sveikos, forumietės wink.gif
Na, štai ir praėjo paroda. Labai gaila, kad taip nei viena ir neaplankėt mūsų. sad.gif

Sveika, prizininkų "mamyte"! 4u.gif
Nepyk, orai buvo nekokie, visi brovėsi į prekybcentrius, o mano letena nemėgsta žmonių susiburimo vietų. Sąmoningai jų vengiu.
O štai ir mes su Silveriu Best in Show

thumbup.gif Tikras sidabriukas ir snukutis wub.gif

Macho - Geriausias 2015 m. LGAC Jaunimo katinas, 3 vieta
Naomi - Geriausia 2015 m. LGAC Jaunimo katė, 3 vieta

III vieta tai irgi COOL! Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 04 27, 15:08)
Sveikinimai!!!!!  4u.gif  Džiaugiuosi dėl "mamytės" ir prizininkų  thumbup.gif
Apsirgau, todėl ir neaplankiau  verysad.gif Nors draugė paskambino papasakoti kas ten ir kaip. Sakė, žmonių muljonas ir mažai ką tepamatė.
Ale kad jūsų augintiniai gražuoliai  smile.gif Dieve, kaip norėjau atvažiuoti ir pamatyti in real  verysad.gif

Ačiū už sveikinimus, Gokusen. wink.gif Tikėjausi, kad ateisit. Iš tikrųjų ne tiek daug tų žmonių buvo. Anksčiau tai būdavo baisu, pas teisėjus su gyvūnu neprasibrausi...

user posted image

QUOTE(Just Mammy @ 2016 04 27, 22:11)
Sveika, prizininkų "mamyte"!  4u.gif

III vieta tai irgi COOL! Sveikinu! 4u.gif

Just Mammy, ačiū. wink.gif Trečia vieta netgi labai aukštas įvertinimas. Klube apie 200 veislynų, visi turi kačiukų, įsivaizduok kokia konkurencija... Laimėt 3 vietą yra labai džiugu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2016 04 28, 09:24)
Ačiū už sveikinimus, Gokusen. wink.gif Tikėjausi, kad ateisit. Iš tikrųjų ne tiek daug tų žmonių buvo.

O jau kaip aš galiuosi,kad sunegalavau ir neaplankiau parodos ir Jus su gražuoliukais.
Pastaruoju metu "запала" ant orientalų blush2.gif Ne, nu visi mano katukai tokie tyleniai, net nėr su kuom pakalbėti, vienintelis orientalas mane šnekina biggrin.gif Jus įsivaizduojate, jis net atsikalbinėja, jei kas ne pagal jį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 04 28, 19:42)
O jau kaip aš galiuosi,kad sunegalavau ir neaplankiau parodos ir Jus su gražuoliukais.
Pastaruoju metu "запала" ant orientalų  blush2.gif Ne, nu visi mano katukai tokie tyleniai, net nėr su kuom pakalbėti, vienintelis orientalas mane šnekina  biggrin.gif Jus įsivaizduojate, jis net atsikalbinėja, jei kas ne pagal jį  lotuliukas.gif

Gokusen, mano katinas Jeffry kalbasi. Visi nuo jo gimę vaikai taip pat. Ypatingai pasišneka Macho. Net atsibosta. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2016 04 28, 19:11)
Gokusen, mano katinas Jeffry kalbasi. Visi nuo jo gimę vaikai taip pat. Ypatingai pasišneka Macho. Net atsibosta. biggrin.gif

Grožis 4u.gif I počemu ja v tebya takoj vliublionnyj g.gif mirksiukas.gif Gal kad panašus į Fariuką
Mano Faraonas tylus ramus vaikas, visiškai nekonfliktinis, iš jo bliūdo vagia visi kas naglesni.
Kalbėti pradeda,kai nori ant rankų arba jį užplūsta meilės priepuoliai. Tada jau viską mesk ir glamonėk vaiką,kitaip žiūrės į akis, miauks ir sukinėsis aplink kojas smile.gif
Atsakyti
mūsiškės visos šnekančios, tik kiekviena savaip. Aišku, garsiausia ir įkyriausia Akva. :-) "Bambės", kol ant rankų nebus paimta. :-) Rankinė, rankinė katytė. Vis bandau jai paaiškinti, jog katės vaikšto pačios sau ir žmogaus joms nereikia. Nepavyksta. :-D
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2016 04 28, 20:11)

man tiesiog širdis apsala į jūsų grožius žiūrint wub.gif wub.gif Sveikinimai didžiausi 4u.gif 4u.gif
Labai gaila, kad nepamačiau gyvai, bet turim didelių sveikatos bėdų šeimoj, tiesiog nebuvo kada ne tik važiuoti, bet net ir galvoti apie kitus dalykus..
Papildyta:
QUOTE(Just Mammy @ 2016 05 03, 00:24)
mūsiškės visos šnekančios, tik kiekviena savaip. Aišku, garsiausia ir įkyriausia Akva. :-)

mano senoji labai šneki smile.gif
Žmogaus abiems labai labai reikia, bet ant rankų nepaimsi nei vienos. Ir ant kelių nei viena niekad nėr atėjusi pagulėt smile.gif Glaustosi, murkia, bet tik šalia. Nors senoji mėgsta ant gulinčio žmogaus įsitaisyt smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, forumietės. mirksiukas.gif
Noriu pasidžiaugti ir pasidalinti džiaugsmu su jumis. Šį savaitgalį su Silveriu dalyvavome parodoje, kuri vyko Šiauliuose.
Štai Silverio trofėjai...

user posted image
Atsakyti
ŽYDROJI FĖJA thumbup.gif

Sveikiname Silver'į ir jo šeimininkę! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 20 birželio 2016 - 21:30