QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2016 03 31, 08:48)
Gokusen, rusiukui katinui 4 kg yra tikrai pats tas. Suaugęs rusiukas gali sverti iki 5 kg. Vėlgi, vienas gali sverti 4 kg ir atrodys nutukęs, o kitas svers 5 kg ir atrodys lieknas. Čia kaip su žmonėms, reikia atsižvelgt į ūgį ir proporcijas. Jei po pilvu nukarus tik oda (dažniausiai po kastracijos), tuomet nereikia baimintis, o jei po pilvu lašinukas ir katinas atrodo apvalokas, tuomet reiktų dietos. Aš visada siūlau pirkti kastruotiems skirtą maistą, jis mažiau kaloringas. Taip pat nelepinti konservais, skanėstais ir t.t
Visi katukai gauna tik kastruotiems katinams skirtą maistą. Čia jau šventa! O konservo gauna kiekvienas po 21 gr kasryt. Ir psio, Faraonas ir Nyčė jokio kito maisto neėda ir nenori, net žalios mėsos. Retkarčiais virtą vištieną ar kalakutieną dar gauna (be jokių prieskonių!).
Ne, vistiek važiuosiu pas veterinarą. Neramu dėl savo švelnaus grožio. Jokio lašiuko nėra, man net atrodo galiu kauliukus paskaičiuot. Ot kvaila, kitiems katinams irgi čiupinėju palyginimui
Bet visi, tikrai, palyginus su Faraonu storuliukai.
Fėja, ką Jūs duodat papildomai dėl inkstų (?) profilaktiškai? Pamiršau pavadinimą. Kažkoks Royal iš vet. linijos. Jau laikas ir mano katukams?
Ir kaip dažnai nuparazitinate katinus? Kas 3 mėn.?
P.S. didelio skirtumo tarp Jūsų katukų nematau
Abu vaikinai pilname žydėjime
После 40 лет женщина сама вправе решать, сколько ей лет и где у нее талия