Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Erode @ 2016 02 13, 17:11)
Skriaus, vienareikšmiškai, užtat katinukas turi būt tokis nu nešpėtnas ir nedundukas.
Ir sudrauginimo patarimus prašom Nerealios taikyti. Gerai aprašyta.
Ar katė jūsų sterilizuota?

taip, sterilizuota
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2016 02 14, 09:16)
Nebūtinai senbuvė skriaus.

Dabar tai kitaip daryčiau. Naujokui karantiną pratęsčiau savaitei, jo kambary įjungus FELIWAY, kol praeis stresas. Mano katukai ramūs ir taikūs, todėl jiems jis nėra būtinas. Ir tik po savaitės leisčiau susipažinti.

O taip...Kliaksa karantine išbuvo keletą dienų ir aš jį išleidau (tiesa, naktimis užrakindavau). Pati kalta, nes neišsiaiškinau,o manęs ir neperspėjo,kad ankstesnėje globojo buvo skriaudžiamas ir mušamas globėjų augintinio. Gal todėl jis ir puolė katukus,kovodamas už vietą mano namuose. Dabar nori su jais žaisti, o jie bijo  verysad.gif

Bet nėra to blogo,kas neišeitų į gerą. Nuo alpinizmo įgūdžių, Faraonui pradingo maskatuojanti papilvė  thumbup.gif Juokauju, iš kur man žinoti, kad nuo to, bet sutapimas akivaizdus. Dabar toks dailus kūnas ir papilvės praktiškai nesimato, nors dabar į parodą  smile.gif O ką? Veterinaras pasakė,kad tokio grožio net tarp veislinių retai pasitaiko  tongue.gif Ot kad būtų parodos veislinių & mišrūnų, šitie du berniukai pasirodytų kartu

user posted image

Kokie fainuoliai wub.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2016 02 11, 13:50)
Atsiprašymui už ilgą tylėjimą nuotrukytės.

Just Mummy bigsmile.gif Seniai matyta smile.gif Fainuolės kiculės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 02 16, 22:23)
Just Mummy  bigsmile.gif  Seniai matyta smile.gif Fainuolės kiculės  thumbup.gif

Ačiū!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu papasakoti apie savo augintine smile.gif Geros savaites begyje kelsimes gyventi i nama, nusiveziau ir savo augintine (po truputi pratinam naujoje vietoje),inesiau i nama, paleidau, o ji prigulus pribego prie duru ir taip gailai miaukia ziuredama i lauka.... Dar karta paemiau ant ranku nunesiau i svetaine,, bet ji vistiek kampais, kampais ir pasislepe. Sako kates issirenka sau vieta, tai maniske pasirinko viena vonia( nes dar duru nera), kiek ja bepaimciau is ten, tik paleidziu ir vel ji neria atgal, kartu ir gaila ir juokinga. Kazin per kiek laiko ji pripras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2016 02 22, 12:11)
Kazin per kiek laiko ji pripras? g.gif

užtruks mažumėlę. Bet po truputį apsipras. Vietos ji dabar tikrai neišsirinks, nes kol kas nesijaučia saugi, ieško tik kur pasislėpti.
Jūs gal pradžioj jos į lauką neišleiskit, tegu apsipranta, kad tai namai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 02 25, 21:09)
užtruks mažumėlę. Bet po truputį apsipras. Vietos ji dabar tikrai neišsirinks, nes kol kas nesijaučia saugi, ieško tik kur pasislėpti.
Jūs gal pradžioj jos į lauką neišleiskit, tegu apsipranta, kad tai namai.

Ačiū už patarimus, po truputį pratinamės, bailiukė tokia, bet jau gal truputėlį drąsesne, sėlina kaip per 'užminuotą lauką", uostinėja viską smile.gif
Atsakyti
Denira76, mūsų jauniklei prireikė geros savaitės apsiprasti...po baldų perstatytimo sūnaus kambaryje. O čia nauji namai. Kantrybės, viskas sustos į savo vietas ir apsipras katytė naujoje vietoje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just Mammy: 26 vasario 2016 - 11:51
QUOTE(Just Mammy @ 2016 02 26, 11:50)
Denira76, mūsų jauniklei prireikė geros savaitės apsiprasti...po baldų perstatytimo sūnaus kambaryje. O čia nauji namai. Kantrybės, viskas sustos į savo vietas ir apsipras katytė naujoje vietoje. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano kiculei vakar suėjo 15 metų.. Turiu pasakyt, kad labai žvali katė, vienavaldė namų šeimininkė, karšia kailius tiek gerokai jaunesnei dukteriai, tiek gerokai didesniam šuniui smile.gif Po lauką laksto ir po medžius karstosi kaip jauniklė wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 09, 19:19)
Mano kiculei vakar suėjo 15 metų..

O! Su peliadieniu Katią! Ilgiausių ir žvalingiausių metų katytei! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2016 03 09, 18:28)
O! Su peliadieniu Katią! Ilgiausių ir žvalingiausių metų katytei! 4u.gif

Ačiū, Just Mammy!
Ir taip - peles irgi ji dar gaudo. Ir pagavus visad šeimininkei į lovą atneša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 09, 18:19)
Mano kiculei vakar suėjo 15 metų..

Ilgiausių metų, ilgiausių!!!!! clap_1.gif
Čia jums kvietką nešame
user posted image
Atsakyti