Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(moocho @ 2016 01 27, 23:59)
vajetau...  unsure.gif koks ziaurumas  verysad.gif

drinks_cheers.gif Baisu...

Aš manau, kad patys žmonės kalti, kad gyvūnai tampa agresyvūs. Jei gyvūnas perkamas kaip žaislas vaikams, ką galima pasakyt? Jei mylėtų, tinkamai auklėtų, tokių išmestų arba atvežtų migdyti nebūtų.
Aš labai džiaugiuosi, kad mano kačiukų šeimininkai protingi ir tokių bėdų neištinka. Pavyzdžiui, mano Imperija atvyko anksčiau, nei gimė šeimoje vaikas. Visi šeimininkės draugai sakė, kad neleistų katės prie naujagimio, kad įdrėks, nuskriaus ir t.t, tačiau katė nuo gimimo buvo vaikui auklė, nesitraukė, buvo mylima ir tinkamai auklėjama. wub.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 27 sausio 2016 - 23:25
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2016 01 27, 23:23)
drinks_cheers.gif  Baisu...

Aš manau, kad patys žmonės kalti, kad gyvūnai tampa agresyvūs. Jei gyvūnas perkamas kaip žaislas vaikams, ką galima pasakyt? Jei mylėtų, tinkamai auklėtų, tokių išmestų arba atvežtų migdyti nebūtų.
Aš labai džiaugiuosi, kad mano kačiukų šeimininkai protingi ir tokių bėdų neištinka. Pavyzdžiui, mano Imperija atvyko anksčiau, nei gimė šeimoje vaikas. Visi šeimininkės draugai sakė, kad neleistų katės prie naujagimio, kad įdrėks, nuskriaus ir t.t, tačiau katė nuo gimimo buvo vaikui auklė, nesitraukė, buvo mylima ir tinkamai auklėjama.  wub.gif

oij kokia graži draugystė wub.gif wub.gif labai mielos nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos (visi) rusiukų sergėtojos (sergėtojai)!

Žinau, kad nusitarnavau bausmės už ilgą nebuvimą čia. blush2.gif Bet... tam yra priežasčių.

QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2016 01 27, 23:59)
Kam mokėti už bedokumentį kačiuką, kai galima priglausti iš prieglaudos. Labai liūdna, kai neatsakingi žmonės atveža jauną ir visiškai sveiką gyvūną užmigdyti. Patys sugadina, o paskui rašo, kad nesutaria su vaiku. sad.gif

KATYTĖ

Guodžia užrašas "PADOVANOTA". Rusiukų "agresyvumas" jau baigia užveikti: kam bepasakai, kad turiu namie tos veislės katytę, pirmas klausimas, kurio sulaukiu: "Jos gi TOKIOS agresyvios, kaip nebijai naktį su ja apsikabinusi miegoti?" Gaila man tų žmonių ir tiek... Nėra meilesnio naminio katino už rusų melsvąjį. Ir, žinote, ką pastebėjau? Mūsų dvi mišrūnėlės (jokių būdu ne mažiau už tai mylimos) mokosi iš Akvulės, kaip reikia reikšti savo meilę žmonėms, jas priglaudusiems: visiškai taip pat, kaip Akva trinasi snukučiais, garsiai murkia ir rodo savo pasitenkinimą žmogaus bendrija.

Atsiprašymui už ilgą tylėjimą nuotrukytės.

Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2016 02 11, 13:50)
Sveikos visos (visi) rusiukų sergėtojos (sergėtojai)!

Žinau, kad nusitarnavau bausmės už ilgą nebuvimą čia.  blush2.gif Bet... tam yra priežasčių.
Guodžia užrašas "PADOVANOTA". Rusiukų "agresyvumas" jau baigia užveikti: kam bepasakai, kad turiu namie tos veislės katytę, pirmas klausimas, kurio sulaukiu: "Jos gi TOKIOS agresyvios, kaip nebijai naktį su ja apsikabinusi miegoti?" Gaila man tų žmonių ir tiek... Nėra meilesnio naminio katino už rusų melsvąjį. Ir, žinote, ką pastebėjau? Mūsų dvi mišrūnėlės (jokių būdu ne mažiau už tai mylimos) mokosi iš Akvulės, kaip reikia reikšti savo meilę žmonėms, jas priglaudusiems: visiškai taip pat, kaip Akva trinasi snukučiais, garsiai murkia ir rodo savo pasitenkinimą žmogaus bendrija.

Atsiprašymui už ilgą tylėjimą nuotrukytės.

Labai gražūs augintinai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2016 02 11, 15:06)
Labai gražūs augintinai wub.gif

Ačiū!

Su tų kompų gedimais daug gražių nuotraukyčių netekau, gaila... verysad.gif
Su vaikais juokaujame: jeigu yra kačių rojus tai jis mūsų namuose. Matyt, pagal gyvūnus matosi, kas namų šeiminikės... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just Mammy @ 2016 02 11, 15:32)
Ačiū!

Su tų kompų gedimais daug gražių nuotraukyčių netekau, gaila...  verysad.gif
Su vaikais juokaujame: jeigu yra kačių rojus tai jis mūsų namuose. Matyt, pagal gyvūnus matosi, kas namų šeiminikės...  lotuliukas.gif

labai jau mielos wub.gif as turiu tik viena rusiuke, bet dar galvoju viena is prieglaudos kokia katyte pasiimt, tik klausimas kaip sutars?
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2016 02 11, 16:16)
  as turiu tik viena rusiuke, bet dar  galvoju viena is prieglaudos kokia katyte  pasiimt, tik klausimas kaip sutars?

Visaip gali būti. Mano inteligentai lyg šiol (nuo rugsėjo) gyvena budėjimo režime: Kliaksa miega? galime prasmukti? Lyg bijo, lyg privengia, lyg daro viską, kad su juo nesusidurti, tik война войной,а обед по расписанию biggrin.gif Ir baubas Kliaksa tuo metu eilinis šeimos katinas, kuris su visais kitais piešia krendelius aplink mano kojas ir laukia virtuvėje rytinės porcijos konservų. Užsimiršta, kad reikia bėgti, kad reikia bijoti.. Aktoriai, vienu žodžiu doh.gif

Štai mano kompanija

user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2016 02 11, 17:16)
labai jau mielos  wub.gif  as turiu tik viena rusiuke, bet dar  galvoju viena is prieglaudos kokia katyte  pasiimt, tik klausimas kaip sutars?

Oi, mūsų istorijos ilgos. Vyriausiai ryžai katei 12-ti, rusiukei - 7, o rainei pagrandukei - 5 metai. Visko buvo mūsų kačių bendruomenėje: pusę metų vyresniosios kariavo. Kai sūnus iš prieglaudos paėmė jauniausiąją, ji slapstėsi kur tik galėdama ir taip, kad atėję į svečius netikėjo, jog namie gyvena trys katės. lotuliukas.gif Kokie du metai, kai status quo įsigaliojo. Aišku, vyriausioji auklėja jaunikles, bet iš esmės gyvena draugiškai, viena iš kitos pasimokydamos visokių kvailysčių. Cirko nereikia. Kačių gyvenimo stebėjimas suteikia labai daug pozityvo. Mes su vaikais jau ir neįsivaizduojame savo gyvenimo be kačių ir kai veterinarijos klinikoje kasmetinių skiepų metu gydytojai šposina dėl to, kad reikia dar vienos katytės, reaguojame ramiai. Specialiai gal ir neimsime, bet jeigu atsitiks, kad "kas, jeigu ne mes" tikrai gyvūnėlis nebus paliktas likimo valiai.

Kantrybės reikia nemažai, kol gyvūnėliai pratinasi vieni prie kitų. Juk tam ir esame žmonės, kad suprastumėme, jog ne viskas ir ne iš karto, bet bus kontaktas tarp gyvūnų. Turime kaimynystėje mišrūniuką 2,5 metų. Anksčiau katinėliui atėjus į svečius buvo daug šnypštimo ir urzgimo, o dabar ramu, tik stebi, kad nieko neleistino pagal kačių nuostatus nedarytų. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2016 02 11, 22:16)
Aktoriai, vienu žodžiu  doh.gif

Ne tas žodis! drinks_cheers.gif

QUOTE(Gokusen @ 2016 02 11, 22:16)

Štai mano kompanija

Darni kompanija visai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 02 11, 21:16)
Visaip gali būti. Mano inteligentai lyg šiol (nuo rugsėjo) gyvena budėjimo režime: Kliaksa miega? galime prasmukti? Lyg bijo, lyg privengia, lyg daro viską, kad su juo nesusidurti, tik война войной,а обед по расписанию  biggrin.gif  Ir baubas Kliaksa tuo metu eilinis šeimos katinas, kuris su visais kitais piešia krendelius aplink mano kojas ir laukia virtuvėje rytinės porcijos konservų. Užsimiršta, kad reikia bėgti, kad reikia bijoti.. Aktoriai, vienu žodžiu  doh.gif

Štai mano kompanija

user posted image[/URL][/IMG]

fainuolės wub.gif wub.gif wub.gif Dievinu kates smile.gif
Papildyta:
[quote=Just Mammy,2016 02 11, 23:13]
Oi, mūsų istorijos ilgos. Vyriausiai ryžai katei 12-ti, rusiukei - 7, o rainei pagrandukei - 5 metai. Visko buvo mūsų kačių bendruomenėje: pusę metų vyresniosios kariavo. Kai sūnus iš prieglaudos paėmė jauniausiąją, ji slapstėsi kur tik galėdama ir taip, kad atėję į svečius netikėjo, jog namie gyvena trys katės. lotuliukas.gif Kokie du metai, kai status quo įsigaliojo. Aišku, vyriausioji auklėja jaunikles, bet iš esmės gyvena draugiškai, viena iš kitos pasimokydamos visokių kvailysčių. Cirko nereikia. Kačių gyvenimo stebėjimas suteikia labai daug pozityvo. Mes su vaikais jau ir neįsivaizduojame savo gyvenimo be kačių ir kai veterinarijos klinikoje kasmetinių skiepų metu gydytojai šposina dėl to, kad reikia dar vienos katytės, reaguojame ramiai. Specialiai gal ir neimsime, bet jeigu atsitiks, kad "kas, jeigu ne mes" tikrai gyvūnėlis nebus paliktas likimo valiai.

Kantrybės reikia nemažai, kol gyvūnėliai pratinasi vieni prie kitų. Juk tam ir esame žmonės, kad suprastumėme, jog ne viskas ir ne iš karto, bet bus kontaktas tarp gyvūnų. Turime kaimynystėje mišrūniuką 2,5 metų. Anksčiau katinėliui atėjus į svečius buvo daug šnypštimo ir urzgimo, o dabar ramu, tik stebi, kad nieko neleistino pagal kačių nuostatus nedarytų. thumbup.gif

Just Mammy Super! Darnus ir fainas kolektyvas pas Jus smile.gif Maniske labai pavyduole ax.gif , jeigu tik sulaukiam sveciu su mazais vaikais, dvi dienas vaikscioja ir purskia ant musu visu ir miauksi verysad.gif galvojau, kad tik vieni draugai jai neitinka, bet turejome sveciu ir vel tas pats kartojosi, Vat del to ir bijau, jeigu pasiimsiu viena beglobi katineli ar neskriaus man jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 12 vasario 2016 - 08:37
QUOTE(Denira76 @ 2016 02 12, 09:35)

Just Mammy Super! Darnus ir fainas kolektyvas pas Jus  smile.gif 

Po tiek metų kartu po vienu stogu, - o, TAIP! Bet buvo visko: ir karo, ir muštinių, ir pavydo scenų. Tiesiog, kaip ir su savo atžalomis: visą tai reikia išgyventi.
[b]Maniske labai pavyduole  ax.gif , jeigu tik sulaukiam sveciu su mazais vaikais, dvi dienas vaikscioja ir purskia ant musu visu ir miauksi  verysad.gif  galvojau, kad tik vieni draugai jai neitinka, bet turejome sveciu ir vel tas pats kartojosi, Vat del to ir bijau, jeigu pasiimsiu viena beglobi katineli ar neskriaus man jo?

Pačioje pradžioje naujokas vis tiek turės gyventi atskirai: karantinas. Per tą laiką galima pirmuosius pavydo reiškinius pakoreguoti auklėjimu: rodyti visais būdais, kad mylite nei kiek mažiau už naujoką ir nepasiduoti senbuvės provokacijoms "išspausti" iš savo teritorijos ateivį. Kai gyvūnai supranta, jog "kito kelio nėra", greitai adaptuojasi prie situacijos.
Atsakyti

Just Mammy Super! Darnus ir fainas kolektyvas pas Jus  smile.gif  Maniske labai pavyduole  ax.gif , jeigu tik sulaukiam sveciu su mazais vaikais, dvi dienas vaikscioja ir purskia ant musu visu ir miauksi  verysad.gif  galvojau, kad tik vieni draugai jai neitinka, bet turejome sveciu ir vel tas pats kartojosi, Vat del to ir bijau, jeigu pasiimsiu viena beglobi katineli ar neskriaus man jo?

Skriaus, vienareikšmiškai, užtat katinukas turi būt tokis nu nešpėtnas ir nedundukas.
Ir sudrauginimo patarimus prašom Nerealios taikyti. Gerai aprašyta.
Ar katė jūsų sterilizuota?
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 02 13, 17:11)
Skriaus, vienareikšmiškai, užtat katinukas turi būt tokis nu nešpėtnas ir nedundukas.
Ir sudrauginimo patarimus prašom Nerealios taikyti. Gerai aprašyta.

Nebūtinai senbuvė skriaus.

Dabar tai kitaip daryčiau. Naujokui karantiną pratęsčiau savaitei, jo kambary įjungus FELIWAY, kol praeis stresas. Mano katukai ramūs ir taikūs, todėl jiems jis nėra būtinas. Ir tik po savaitės leisčiau susipažinti.

O taip...Kliaksa karantine išbuvo keletą dienų ir aš jį išleidau (tiesa, naktimis užrakindavau). Pati kalta, nes neišsiaiškinau,o manęs ir neperspėjo,kad ankstesnėje globojo buvo skriaudžiamas ir mušamas globėjų augintinio. Gal todėl jis ir puolė katukus,kovodamas už vietą mano namuose. Dabar nori su jais žaisti, o jie bijo verysad.gif

Bet nėra to blogo,kas neišeitų į gerą. Nuo alpinizmo įgūdžių, Faraonui pradingo maskatuojanti papilvė thumbup.gif Juokauju, iš kur man žinoti, kad nuo to, bet sutapimas akivaizdus. Dabar toks dailus kūnas ir papilvės praktiškai nesimato, nors dabar į parodą smile.gif O ką? Veterinaras pasakė,kad tokio grožio net tarp veislinių retai pasitaiko tongue.gif Ot kad būtų parodos veislinių & mišrūnų, šitie du berniukai pasirodytų kartu

user posted image
Atsakyti