QUOTE(Gokusen @ 2016 02 11, 21:16)
Visaip gali būti. Mano inteligentai lyg šiol (nuo rugsėjo) gyvena budėjimo režime: Kliaksa miega? galime prasmukti? Lyg bijo, lyg privengia, lyg daro viską, kad su juo nesusidurti, tik война войной,а обед по расписанию
Ir baubas Kliaksa tuo metu eilinis šeimos katinas, kuris su visais kitais piešia krendelius aplink mano kojas ir laukia virtuvėje rytinės porcijos konservų. Užsimiršta, kad reikia bėgti, kad reikia bijoti.. Aktoriai, vienu žodžiu
Štai mano kompanija
[/URL][/IMG]
fainuolės
Dievinu kates
Papildyta:
[quote=Just Mammy,2016 02 11, 23:13]
Oi, mūsų istorijos ilgos. Vyriausiai ryžai katei 12-ti, rusiukei - 7, o rainei pagrandukei - 5 metai. Visko buvo mūsų kačių bendruomenėje: pusę metų vyresniosios kariavo. Kai sūnus iš prieglaudos paėmė jauniausiąją, ji slapstėsi kur tik galėdama ir taip, kad atėję į svečius netikėjo, jog namie gyvena trys katės.
Kokie du metai, kai status quo įsigaliojo. Aišku, vyriausioji auklėja jaunikles, bet iš esmės gyvena draugiškai, viena iš kitos pasimokydamos visokių kvailysčių. Cirko nereikia. Kačių gyvenimo stebėjimas suteikia labai daug pozityvo. Mes su vaikais jau ir neįsivaizduojame savo gyvenimo be kačių ir kai veterinarijos klinikoje kasmetinių skiepų metu gydytojai šposina dėl to, kad reikia dar vienos katytės, reaguojame ramiai. Specialiai gal ir neimsime, bet jeigu atsitiks, kad "kas, jeigu ne mes" tikrai gyvūnėlis nebus paliktas likimo valiai.
Kantrybės reikia nemažai, kol gyvūnėliai pratinasi vieni prie kitų. Juk tam ir esame žmonės, kad suprastumėme, jog ne viskas ir ne iš karto, bet bus kontaktas tarp gyvūnų. Turime kaimynystėje mišrūniuką 2,5 metų. Anksčiau katinėliui atėjus į svečius buvo daug šnypštimo ir urzgimo, o dabar ramu, tik stebi, kad nieko neleistino pagal kačių nuostatus nedarytų.
Just Mammy Super! Darnus ir fainas kolektyvas pas Jus
Maniske labai pavyduole
, jeigu tik sulaukiam sveciu su mazais vaikais, dvi dienas vaikscioja ir purskia ant musu visu ir miauksi
galvojau, kad tik vieni draugai jai neitinka, bet turejome sveciu ir vel tas pats kartojosi, Vat del to ir bijau, jeigu pasiimsiu viena beglobi katineli ar neskriaus man jo?