Kokį skelbimą radau:
SOS. Turėjęs namus rusų mėlynasis šąla kieme (Kaunas)
Rusų mėlynasis Ringauduose. kastruotas, seniau buvo skiepijamas, dabar ne, 10 metų amžiaus. Dukros katinas, ji užsienyje. Tėvai turi medžioklinį šunį ir katino neims į butą. Du kartus vos išgelbėjo nuo šuns. Katinas dabar būna lauke ir rėkia, nes jam šalta. Jei neras kur priduot migdys. Nuotraukų nemato reikalo siųsti. Atvežti gali nors ir dabar. Tel.861066360
QUOTE(Gokusen @ 2014 11 27, 11:21)
na, žinokit, nieko čia labai nepadarysi. Tiesiog teks jiems apsiprasti, reiks laiko. Beje, nelabai supratau - o rusiukas - katinas ar katė?
Papildyta:
QUOTE(rariukas @ 2014 11 27, 14:28)
Kokį skelbimą radau:
dievuliau, kaip baisu Augino augino ir paliko Labai labai tikiuosi, kad kas priglaus vargšiuką
Katinas, 5 mėnesių, kastruotas.
Atrodo, apsiprato visi. Karts nuo karto rusiukas pašnypščia, paurzgia, pamasikoja letena (be nagų) mažiui prieš nosį- tuom ir baigiasi visi ginčai.
Žodžiu, taika ir draugystė nugalėjo Čia man buvo daugiau streso, nei gyvūnėliams
Papildyta:
Kur pasaulis nusirito Čia jau 3 rusiukas, apie kurį perskaičiau per pastarąjį mėnesį. Spalio 13 "Grindoje" karantine sėdėjo vienas mėlynasis, kitas- 6 mėnesių rusiukas irgi ieškojo globos.
Nesuprantu aš tų žmonių, kurie ramiai gali miegoti, kai jo globotiniai pabėga arba, kas dar blogiau, patys žmonės atsikrato gyvūnėlių, išmesdami laukan į šaltį artėjant šalčiams.
Atrodo, apsiprato visi. Karts nuo karto rusiukas pašnypščia, paurzgia, pamasikoja letena (be nagų) mažiui prieš nosį- tuom ir baigiasi visi ginčai.
Žodžiu, taika ir draugystė nugalėjo Čia man buvo daugiau streso, nei gyvūnėliams
Papildyta:
QUOTE(rariukas @ 2014 11 27, 14:28)
Kokį skelbimą radau:
Kur pasaulis nusirito Čia jau 3 rusiukas, apie kurį perskaičiau per pastarąjį mėnesį. Spalio 13 "Grindoje" karantine sėdėjo vienas mėlynasis, kitas- 6 mėnesių rusiukas irgi ieškojo globos.
Nesuprantu aš tų žmonių, kurie ramiai gali miegoti, kai jo globotiniai pabėga arba, kas dar blogiau, patys žmonės atsikrato gyvūnėlių, išmesdami laukan į šaltį artėjant šalčiams.
Is tikruju kaip baisu. as kol pati neturejau katytes, kazkaip kitaip ziurejau i benamius gyvunelius, visada man ju budavo labai gaila, o dabar , kaip pati namuose laikau katyte, negaliu ramiai praeiti pro valkataujanti kaciuka (suniuka), juk gyvas padaras, kaip taip gali ismesti be jokio sazines grauzimo. Detu skelbima jog dovanoja, manau, kad tikrai geri zmones priglaustu. Ir dabar, pripirkusi maistelio savo grazuolei, bet nelabai ji noriai eda ji, todel susskambinau su NUARU ir nuvesiu maistuka beglobems katytems
sveikos, merginos ar visos pirkote kaciukus is veislynu? ar iskarto buvo kilmes dokumentai duodami? man kazkaip jau neramu, nusipirkome katyte pries 2 savaites ir pasake man, kad dokumentai gaminami, greitai bus, ar gali būti, kad apgavo? nes sumokejau kaip uz kate su dokumentais
QUOTE(Viliana @ 2014 12 01, 19:54)
sveikos, merginos ar visos pirkote kaciukus is veislynu? ar iskarto buvo kilmes dokumentai duodami? man kazkaip jau neramu, nusipirkome katyte pries 2 savaites ir pasake man, kad dokumentai gaminami, greitai bus, ar gali būti, kad apgavo? nes sumokejau kaip uz kate su dokumentais
Man kačiuką atvežė jau su dokumentais, pirkimo-pardavimo sutartimi ir iškastruotą.
Kastravo veislynas už savo pinigus.
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 01, 21:16)
Man kačiuką atvežė jau su dokumentais, pirkimo-pardavimo sutartimi ir iškastruotą.
na iskastruota ir maniske buvo tik pirkimo-pardavimo sutarties nebuvo ir dokumetus tik europasa gavau
QUOTE(Viliana @ 2014 12 02, 05:47)
na iskastruota ir maniske buvo tik pirkimo-pardavimo sutarties nebuvo ir dokumetus tik europasa gavau
Žydroji Fėja profesionaliai pakomentuos, kai prisijungs. Bet manau, jog bent jau pirkimo-pardavimo sutartį turėjot gauti iškart.
QUOTE(Viliana @ 2014 12 01, 20:54)
Jeigu veislynas priklauso LGAC klubui, kilmės dokumentai kačiukams išduodami iškart po aktavimo, t.y maždaug 2 mėn. amžiaus. Visi mano kačiukai į naujus namučius išvyksta su kilmės dokumentais. Jei gyvūnas jau kastruotas(sterilizuotas), kilmės dokumentus turėjo atiduoti. Jeigu veislynas priklauso ne LGAC klubui, o pvz. Bubastei, galimas dalykas, kad dar kilmės dokumentų veisėja negavo. Teko girdėt, kad pas juos tai užtrunka ilgiau. Be abejo, gali nutikti ir taip, kad bet kuris daugintojas gali apsimest veisėju. O europinį pasą galima išimt bet kokiam gyvūnui, ne būtinai iš veislyno. Jei ne paslaptis, iš kurio veislyno pirkote? Gal toks išvis neegzistuoja?
labas vakaras dekui visom uz atsakymus, viskas gerai, jau atkeliauja musu dokumentai, biski supanikavau, pastaruoju metu tie kartu mane aplink apgaudinejo, kad jau del visko itarimai kyla
va musu Bela, jau taip pripratome prie jos
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
QUOTE(Viliana @ 2014 12 03, 19:53)
Kokia gražuolė!!!!! Sveikinu Kaip myliu rusiukus Tikrai atneš džiaugsmą į jūsų namus. Pasakiška veislė.
Tik saugokitės pravirų plastikinių langų
Viliana, nuostabi katytė
Papildyta:
Mano Basta irgi buvo pasikabinus lange.. labai ilgas ir be garantijų gydymas buvo. Laimei, išgelbėjo Jakovo Margarita mano kiculę
Reikia tinklelius ant langų dėti.
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2014 12 03, 20:24)
Tik saugokitės pravirų plastikinių langų
Mano Basta irgi buvo pasikabinus lange.. labai ilgas ir be garantijų gydymas buvo. Laimei, išgelbėjo Jakovo Margarita mano kiculę
Reikia tinklelius ant langų dėti.