Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

oho. Gokusen, reikejo pranesti parodos organizatoriui - klubui, arba klubui kuriam veiseja/pardaveja priklauso..aisku gintusi ir sakytu nieko nesake, nieko nepardavineja, bet bent jau degtu subine..
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 28, 18:42)
Saintina, ar galėtum pasirodyti didesnio formato? Matau, kad graži katytė, bet snukučio neįžlibinu  blush2.gif

Šeštadienį buvau kačių parodoje. Išgirdau tokį pokalbį:

user posted image

gražiai gražu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 rugsėjo 2015 - 19:04
QUOTE(moocho @ 2015 09 28, 18:45)
oho. Gokusen, reikejo pranesti parodos organizatoriui - klubui, arba klubui kuriam veiseja/pardaveja priklauso..aisku gintusi ir sakytu nieko nesake, nieko nepardavineja, bet bent jau degtu subine..

Man dabar merginos kitame forume pasakė, gal aš blogai supratau. Nežinau, blogai, gerai, bet kai girdžiu "Su dokumentais", tai taip ir suprantu, kad tokiam katiniukui viena kaina, o kažkokiam kitam- kita. Kodėl? Brokuotas? Ne, apie tai kalbos nebuvo..tiesiog 2 skirtings kainos.
Esu nepatyrusi katininkė ir suprantu kaip girdžiu blush2.gif Nors ir turiu katinėlį" namams, bet jis su dokumentais. Net kastratu šou galiu dalyvauti mirksiukas.gif Tiesa, su tokia papilvė sarmata rodytis parodoje. Dozuoju maistą, bet vistiek kaba kailiukas.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 09 28, 19:02)
user posted image
gražiai gražu  doh.gif

Kompiuteristė ar prijaučianti ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 28, 19:06)
...bet vistiek kaba kailiukas.

Kompiuteristė ar prijaučianti ?  thumbup.gif

po sterilizacijos kaba ir pas mano Bastą.

Kompiuteriams visiškai abejinga biggrin.gif Bet va dėklai labai geras daiktas, pasirodo smile.gif
Atsakyti
Pasiruosusi i mokykla smile.gif

http://www.part.lt/i...efa7d846845.jpg

(nemoku ikelti nuotraukos tiesiogiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 30 rugsėjo 2015 - 08:28
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 30, 08:22)

thumbup.gif
Kas taip neišmoko pamokų, kad slapta suflerį nešasi?
Papildyta:
user posted image

Mano grybautojai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 30, 17:20)
Mano grybautojai

thumbup.gif
Maniškės irgi visokius krepšius dievina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 30, 08:22)
Pasiruosusi i mokykla smile.gif
(nemoku ikelti nuotraukos tiesiogiai)

fainuolė wub.gif

part.lt kopijuokit antrą nuorodą nuo apačios ir įsikels mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 09 30, 19:13)
part.lt kopijuokit antrą nuorodą nuo apačios ir įsikels  mirksiukas.gif

Nuo viršaus antrą. Bent jau aš antrą nuorodą kopinu.

Nuotraukoje Faraonas toks apvalutis, o gyvenime iš nugaros pažiūrėjus- dviratis..atrodo, vien kaulai. Nors apetitu nesiskundžia. Prieš žiemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 30 rugsėjo 2015 - 20:35
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 30, 17:20)
thumbup.gif
Kas taip neišmoko pamokų, kad slapta suflerį nešasi?
Papildyta:
user posted image

Mano grybautojai

user posted image

Fainuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2015 10 01, 07:41)
Fainuoliai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 09 30, 19:13)
thumbup.gif
Maniškės irgi visokius krepšius dievina  smile.gif
Papildyta:
fainuolė  wub.gif

part.lt kopijuokit antrą nuorodą nuo apačios ir įsikels  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Senokai nebuvau užbėgus. Tema buvo apmirus.

QUOTE(Gokusen @ 2015 09 15, 10:59)
Geriau pasakykite, ką daryt, jei jiems visiems minkštų baldų kampai patapo draskykle?Turi net 2 draskykles. Baldus slepiu, vig vam- palenda po plėdu ir galanda nagus. Stačiau toje vietoje draskyklė- nulis rezultatų.

Nežinau kokio amžiaus kačiuką parsivežėte. Dažniausiai baldus drasko per anksti nuo mamos atskirti kačiukai. Į nagų draskyklę nagučius galast išmoko katė-mama. Jei per anksti atskirtas mažylis, jis tiesiog nespėjo išmokti. Arba būna ir katės, kurios pačios nagus galanda į baldus, tuomet tai mato maži kačiukai ir kaip beždžioniukai kartoja.

QUOTE(Denira76 @ 2015 09 15, 11:07)
nagucius galanda i vargsa, nuskurusi foteli, tas fotelis jau baisus, visas apsepes, bet kampe nugrustas gaila ismesti, sakau vyrui tegu sudrozia iki galo.

Dar viena klaida. Nesvarbu, kad baldas jau senas ir jo negaila, negalima leist to daryt!!! Tai taps įpročiu. Kai ateity pakeisit baldus, vis vien tą darys, tada jau į naujus. Gal pas jus anksčiau namuose buvo kita katė ir galando būtent į tą fotelį? Jei taip, tuomet ji paliko ten savo kvapą, feromonus ir užtai traukia kačiuką būtent ten galąsti savo nagučius.

QUOTE(Gokusen @ 2015 09 28, 19:42)
Šeštadienį buvau kačių parodoje. Išgirdau tokį pokalbį:
-Kiek kainuoja kačiukas?
-500.
-O su dokumentais?
-800.

Aš ir pribaldėla  g.gif

Žinot, tikrai keista... Gal jūs kažko nesupratot? Gal kačiukas ne veisimui 500 eurų, o veisimui 800? Aš netikiu, kad pas mus yra tokių veislynų, kurie parduoda bedokumenčius. Juolab, kad LT išvis ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuot Rusų mėlynųjų kačių veislynus. Net įdomu pasidarė, pas ką čia galima be dokumentų gaut už 500 eurų? Čia su kilmės dokumentais už tiek parduoda. Man atrodo, kad jūs suklydot. Kokioj parodoj išgirdot šitą žinią? Pasakysiu jums atvirai, net ir ne visi veislynų veisėjai važinėja į parodas, todėl dažnai būna, kad aš viena atstovauju WCF sistemos parodose rusiukų veislę.

Na, jei jau užsukau, parodysiu ir aš savo vieną damą. Senbuvės žino mano Pasaulio čempioną Fomą. Tai paskutinė Fomos vada. Foma jau pensininkas.

Mergytė, vardu Prima Dona. Jai 3 mėn.

user posted image
Atsakyti