Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Denira76 @ 2015 09 15, 10:35)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  maniske tai dievina draskykles lizdeli, o kai uzeina siutimo banga, tai su pagreiciu atlekia ir sauna i pati auksciausia draskykles gulta, smagu stebet jos tas atrakcijas  biggrin.gif

Ha! Mėstamiausia vieta- sekcija. Kaaaaaaaaaaaaai užšoka viršun, knygos krenta nuo lentynų, kai žemyn- pati drebu dėl televizoriaus.

Namuos anei vieno kvietko neįmanoma niekur paslėpti nuo razbajniku. Paskutinį kartą rusiukas užšoko ant sekcijos, nustūmė puokštę orientaliuko džiaugsmui nuo viršaus ir persisvėręs stebėjo ką anas daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 15, 11:43)
Ha! Mėstamiausia vieta- sekcija. Kaaaaaaaaaaaaai užšoka viršun, knygos krenta nuo lentynų, kai žemyn- pati drebu dėl televizoriaus.

Namuos anei vieno kvietko neįmanoma niekur paslėpti nuo razbajniku. Paskutinį kartą rusiukas užšoko ant sekcijos, nustūmė puokštę orientaliuko džiaugsmui nuo viršaus ir persisvėręs stebėjo ką anas daro  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif o su kvietkais tai pas mane dvi palanges orchidejomis papuostos ir jos istisai zydi (tfiu,tfiu, tfiu, kad nenugirciau), tai kaimynes klausia, ka as toms gelems darau, kad jos istisus metus zydi, sakau isigykit katinastoki kaip as turiu ir pas jus zydes , nes buna taip, kad i savaite po du kartus persodinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 15, 11:53)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  o su kvietkais tai pas mane dvi palanges orchidejomis papuostos ir jos istisai zydi (tfiu,tfiu, tfiu, kad nenugirciau), tai kaimynes klausia, ka as toms gelems darau, kad jos istisus metus zydi, sakau isigykit katinastoki kaip as turiu ir pas jus zydes , nes buna taip, kad  i savaite po du kartus persodinu  lotuliukas.gif

Reziume: geriausios trąšos- katinas thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu paklausti: ar Jusu katinukai pavydus????? Pries dvi dienas turejau sveciu su 2 men. kudikiu ir 2 metuku mergyte. Kaip visada maniske pasitiko svecius prie duru, pradzioje kaip ir viskas neblogai, bet, paskui pradejo piktai urgzt ir siept snukuti, teko uzdaryti kitame kambaryje verysad.gif ( niekad nera taip buve, nors gerai pagalvojus, kad ir tu vaiku maziuku pas mus nera) man ja tokia teko matyti kaip sirgo pusles uzdegimu ir 5 dienas leido vaistus.Ar galejo ji "uzpavydeti" del tu mazu vaikiuku???? Nes ir as, ir vyras pagyreme vaikucius. Snypste ji ant musu ir sekancia diena verysad.gif , siandien jau lyg ir grizta i senas vezias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 25 rugsėjo 2015 - 09:16
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 25, 09:15)
Laba diena,
Noriu paklausti: ar Jusu katinukai pavydus?????

Laba diena 4u.gif
Mano Faraonas retai pasitinka svetimus žmonės, jei mato nepažįstamąjį, slepiasi už sofos ir tupi ten gan ilgai. Kartais išeina pažiūrėti kas gero vyksta, bet dažniausia net nesirodo.
Per tos 10 mėn. kai gyvena su manimi, tik prieš savaitę pats atėjo pas dukrą (ji gyvena atskirai) ir užšoko ant kelių. Dukra liko apstulbusi ir pradžiuginta thumbup.gif O kartą užšoko draugei ant krūties ir visu savo kūneliu jai nuo kelių iki kaklo išsitiesė. Tokioj pozoje nejudėjo gal 10 min, paskui nušoko ir nubėgo žaisti. Draugė ir sako, jai visą dieną maudė širdį. Mano keturkojis gydytojas thumbup.gif

Jei supyksta arba lieka kažkuo nepatenkintas, jo neįmanoma prisikviesti, vengia mano draugijos valandų valandas.

Tokie jau jie yra, tie mūsų mėlynieji grožiai smile.gif
Atsakyti
maniske nera labai meili, kaip pasigaunu leidziasi buti niurkoma, o taip tai padykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 25, 11:02)
maniske nera labai meili, kaip pasigaunu leidziasi  buti niurkoma, o taip tai padykus  smile.gif

Man su visais rusiukais sekasi smile.gif Amžinatelsi Neko net bučiavo mane, Faraonas, kai grįžtu iš darbo, trinasi aplink, miaukia, prašosi ant rankų, kol nepaimsi, nenusiramins. Esu prie kompo, tupi šalia klaviatūros, turiu glostyti ir bučiuoti galvytę blush2.gif
Nyčė, mišrūnas-orientalas, kaip ir jūsiškė, nelabai mėgsta rankas, bet pagavus, leidžiasi būti myluojamas smile.gif
Atsakyti
Faini padareliai, as tik viena laikau, sukasi mintis dar viena isigyti, vaikai jau mano dideli, norisi kazkuom rupintis smile.gif , bet po paskutinio ivykio kaip ji cia man pasirode visame grazume, tai sudvejojau ar ji prisiimtu nauja gyventoja g.gif Geriausia tai ryte, vyras keliasi 6 val i darba, tai ji jau pries 6 ateina pas mus i lova ir taip plonai, nedrasiai miaukia smile.gif Zadintuvas musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 25, 11:22)
Faini padareliai, as tik viena laikau, sukasi mintis dar viena isigyti, vaikai jau mano dideli, norisi kazkuom rupintis  smile.gif , bet po paskutinio ivykio kaip ji cia man pasirode visame grazume, tai sudvejojau ar ji prisiimtu nauja gyventoja g.gif  Geriausia tai ryte, vyras keliasi 6 val i darba, tai ji jau pries 6 ateina  pas mus i lova ir taip plonai, nedrasiai miaukia smile.gif Zadintuvas musu smile.gif

Taip, susidraugauti, kiek šiomis dienomis teko skaityti, sunkiai katinams sekasi.
Rašoma, yra išimčių, kai nuo pat pirmos minutės susidraugauja. Mano Neko ir Patricija pateko į šitą kategoriją thumbup.gif Žinai kodėl? Neko išmaudžiau po ilgos ligos, Patriciją, ką tik įneštą į namus, po Neko turėjo priimti vandens procedūras. Nebeliko svetimų kvapų ir katinai iškart priėmė vienas kit smile.gif

Kodėl domiuosi šiuo klausimu? Ogi naujokas- globotinis nesugyvena su mano katais. Puola juos. Net kaimynė skambino sužinoti iš kur tokie riksmai staiga mano draugiškoje kačių šeimoje.

Supratau, mano naujokas nepritaps.O taip gaila, labai geras žmogui katinas. Nedrįstu skambinti į prieglaudą verysad.gif

Todėl patarčiau prieš paimant katuką, pasiskaityt rusų blogus. Daug naudingos informacijos radau. Iš mūsų puslapių mažai ką išpeši verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 25, 18:54)
Taip, susidraugauti, kiek šiomis dienomis teko skaityti, sunkiai katinams sekasi.
Rašoma, yra išimčių, kai nuo pat pirmos minutės susidraugauja. Mano Neko ir Patricija pateko į šitą kategoriją  thumbup.gif Žinai kodėl? Neko išmaudžiau po ilgos ligos, Patriciją, ką tik įneštą į namus, po Neko turėjo priimti vandens procedūras. Nebeliko svetimų kvapų ir katinai iškart priėmė vienas kit  smile.gif

Kodėl domiuosi šiuo klausimu? Ogi naujokas- globotinis nesugyvena su mano katais. Puola juos. Net kaimynė skambino sužinoti iš kur tokie riksmai staiga mano draugiškoje kačių šeimoje.

Supratau, mano naujokas nepritaps.O taip gaila, labai geras žmogui katinas. Nedrįstu skambinti į prieglaudą verysad.gif

Todėl patarčiau prieš paimant katuką, pasiskaityt rusų blogus. Daug naudingos informacijos radau. Iš mūsų puslapių mažai ką išpeši  verysad.gif

Aciuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 25, 11:22)
Faini padareliai, as tik viena laikau, sukasi mintis dar viena isigyti, vaikai jau mano dideli, norisi kazkuom rupintis  smile.gif , bet po paskutinio ivykio kaip ji cia man pasirode visame grazume, tai sudvejojau ar ji prisiimtu nauja gyventoja g.gif

mano senoji jokio naujo gyventojo kategoriškai nepriimtų schmoll.gif Ji net savo dukterį po šiai dienai po namus vaiko. O jau kokį katiną jei kieme užuodžia, tai ant tvoros ištisas dienas sėdi laukdama, kada drįs pasirodyti.
Aišku, kad naujas gyventojas būtų didelis stresas jai, o ir tam naujam būtų labai sunku karu gyventi. Mūsų temoje anksčiau lankėsi Moocho, ji turėjo rusiukę, o vėliau įsigijo abisiniukę. Praėjo ir metai, ir du, o draugystė neatsirado.
Manau, kad katės kaip ir žmonės turi savo charakterį.

Ta proga pasirodom smile.gif Basta susirado naują puikią lovą smile.gif Katia į kadrą nepapuolė.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 rugsėjo 2015 - 16:28
QUOTE(saintlina @ 2015 09 28, 16:05)
mano senoji jokio naujo gyventojo kategoriškai nepriimtų  schmoll.gif  Ji net savo dukterį po šiai dienai po namus vaiko. O jau kokį katiną jei kieme užuodžia, tai ant tvoros ištisas dienas sėdi laukdama, kada drįs pasirodyti.
Aišku, kad naujas gyventojas būtų didelis stresas jai, o ir tam naujam būtų labai sunku karu gyventi. Mūsų temoje anksčiau lankėsi Moocho, ji turėjo rusiukę, o vėliau įsigijo abisiniukę. Praėjo ir metai, ir du, o draugystė neatsirado.
Manau, kad katės kaip ir žmonės turi savo charakterį.

Ta proga pasirodom  smile.gif  Basta susirado naują puikią lovą  smile.gif  Katia į kadrą nepapuolė.

Saintina, ar galėtum pasirodyti didesnio formato? Matau, kad graži katytė, bet snukučio neįžlibinu blush2.gif

O aš iš prieglaudos laikinai globai paėmiau jauną kačiuką. Viskas būtų super ir maniškiai jį jau buvo besiruošia priimti, bet įsidrąsino katinėlis ir pradėjo puldinėti šeimininkus. Visi spėjo gauti į kailį. Sužinojau, jis prieš mano namus buvo globojamas. Vienžo, nupirkau Feliway raminti naujoko nervų sistemą. Tik atrodo, nusiramino aborigenai verysad.gif

Šeštadienį buvau kačių parodoje. Išgirdau tokį pokalbį:
-Kiek kainuoja kačiukas?
-500.
-O su dokumentais?
-800.

Aš ir pribaldėla g.gif
Atsakyti