QUOTE(Denira76 @ 2015 09 25, 11:22)
Faini padareliai, as tik viena laikau, sukasi mintis dar viena isigyti, vaikai jau mano dideli, norisi kazkuom rupintis
, bet po paskutinio ivykio kaip ji cia man pasirode visame grazume, tai sudvejojau ar ji prisiimtu nauja gyventoja
Geriausia tai ryte, vyras keliasi 6 val i darba, tai ji jau pries 6 ateina pas mus i lova ir taip plonai, nedrasiai miaukia
Zadintuvas musu
Taip, susidraugauti, kiek šiomis dienomis teko skaityti, sunkiai katinams sekasi.
Rašoma, yra išimčių, kai nuo pat pirmos minutės susidraugauja. Mano Neko ir Patricija pateko į šitą kategoriją
Žinai kodėl? Neko išmaudžiau po ilgos ligos, Patriciją, ką tik įneštą į namus, po Neko turėjo priimti vandens procedūras. Nebeliko svetimų kvapų ir katinai iškart priėmė vienas kit
Kodėl domiuosi šiuo klausimu? Ogi naujokas- globotinis nesugyvena su mano katais. Puola juos. Net kaimynė skambino sužinoti iš kur tokie riksmai staiga mano draugiškoje kačių šeimoje.
Supratau, mano naujokas nepritaps.O taip gaila, labai geras žmogui katinas. Nedrįstu skambinti į prieglaudą
Todėl patarčiau prieš paimant katuką, pasiskaityt rusų blogus. Daug naudingos informacijos radau. Iš mūsų puslapių mažai ką išpeši
После 40 лет женщина сама вправе решать, сколько ей лет и где у нее талия