Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

liux tada smile.gif ir zverynas pakeliui, tai pandysim tada ten smile.gif
dabar pradejau daugiau skaityti ir ziuriu raso, ka dnepataria imti tokiu maziuku... bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. po poros savaiciu vesim pas veterinara apziureti ir paskiepyti.
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2015 09 12, 20:24)
liux tada smile.gif ir zverynas pakeliui, tai pandysim tada ten smile.gif
dabar pradejau daugiau skaityti ir ziuriu raso, ka dnepataria imti tokiu maziuku... bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. po poros savaiciu vesim pas veterinara apziureti ir paskiepyti.

Na taip..ankstoka nuo mamos paimtas vaikas. Jei ne paslaptis-kodėl?
Pas mane atsirado 7 savaičių mišrūnas-orientalas, tai situacija buvo tokia,kad žūtbūt reikėjo nuo mamos atskirti kačiukus, nes katei darė pakartotiną operaciją. Ale nieko...išaugo gražiausias katinas, nuo tikro orientalo neatskirsi. Bent jau veterinaras nepatikėjo, kad jis ne grynaveislis thumbup.gif Daba visus katinus stroina pagal save lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2015 09 12, 19:07)
Sveikos, mes siandien istojom i rusu melynuju kaciu buri smile.gif
pagaliau pasiemem maza katyte smile.gif 1.5men, bet visai savarankiska. Saugo dabar vaikai, o mazyte miega sau ramiai smile.gif
moteris is kurios pirkome, sake, kad maitina tik sausu maistu, man patare Josera minette.
gal galite rekomenduoti kokia veterinarijos klinika netoli Virsuliskiu?

Kur parašyta, kad pas jus rusų mėlynoji?
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 13, 20:11)
Kur parašyta, kad pas jus rusų mėlynoji?

Emma Goldman, esate netolerantiška.
Kaip sakoma anekdote, bjut ne po pasportu, a po morde tongue.gif

Žmogus džiaugiasi nauju šeimos nariu, o jus "kur parašyta". O tegul niekur, nuo to ta maža būtybė nebus mažiau puoselėjama ir mylima.
Čia mano nuomonė. Atsiprašau visų dokumentuotų katinų šeimininkų, jei įžeidžiau jūsų jausmus.

Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 14, 12:21)
Emma Goldman, esate netolerantiška.
Kaip sakoma anekdote, bjut ne po pasportu, a po morde  tongue.gif

Žmogus džiaugiasi nauju šeimos nariu, o jus "kur parašyta". O tegul niekur, nuo to ta maža būtybė nebus mažiau puoselėjama ir mylima.
Čia mano nuomonė. Atsiprašau visų dokumentuotų katinų šeimininkų, jei įžeidžiau jūsų jausmus.

Aš nesu prieš kačiuką. Aš prieš žmogų, kuris sumokėjo 30 eurų už paprastą lietuviškąjį, tik pilkos spalvos, puola jam pripaišinėti veislę ir glaustis rusų mėlynųjų temoje. Meilei parodyti juk veislė nebūtina. Nors šiuo atveju tai būtina.
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 14, 13:21)
Aš nesu prieš kačiuką. Aš prieš žmogų, kuris sumokėjo 30 eurų už paprastą lietuviškąjį, tik pilkos spalvos, puola jam pripaišinėti veislę ir glaustis rusų mėlynųjų temoje. Meilei parodyti juk veislė nebūtina. Nors šiuo atveju tai būtina.

Nesikartosiu, tik esate..... verysad.gif
Ką jums tas žmogus padarė blogo?
Oh..verda pyktis.

Dange, nekreipkite dėmesio į pikčiurną p. Emma Goldman.
Jei reikia kokio patarimo, rašykit man AŽ, tikrai neatsisakysiu patartį, padėti, nes turėjau pirktą iš rankų ir tikrai ne už 30 € kačiuką. Gal rusiukas, gal mišrūnas, tik man buvo tas pats, ir čia manęs niekas nesmerkė, net Žydroji Fėja. Ir kažkokia pasipūtėlė tegul negadina jums, Dange, nuotaikos.

Atsakyti
truksta zodziu!!! jei nera kur islieti pykti ir nepasitenkinima, aisku patogiausia erdve yra cia.. labai gaila tokiu zmoniu ir aplinkiniu ,kurie turi tai klausytis..

atsiprasau, kad parasiau cia, tikiuosi patarinu rasiu ir kitur, jei cia tokia iskirtine ir privati tema.. nieko pries kitas.. tik tikrai labai truksta zodziu del tokio zmogaus poziurio..

sekmes visoms!!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Oho kaip uzvire diskusijos!!!!
Dange nekreipkite demesio ka tauskia p.Emma Goldman
kaip supratau labiausiai ja uzrustino kaina.... Nors netoli manes taip pat pardavinejo kaciukus (dar litais) po 100 lt ir tikrai rusu melynieji (aisku be dokumentu). Svarbiausia, kad kaciukas butu mylimas toje seimoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 15 rugsėjo 2015 - 09:13
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 15, 09:12)
Labas rytas  4u.gif
Oho kaip uzvire diskusijos!!!!
Dange nekreipkite demesio ka tauskia p.Emma Goldman
kaip supratau labiausiai ja uzrustino kaina.... Nors netoli manes taip pat pardavinejo kaciukus (dar litais) po 100 lt ir tikrai rusu melynieji (aisku be dokumentu).  Svarbiausia, kad kaciukas butu mylimas toje seimoje 4u.gif

Denira, p.Goldman užrūstino ne kaina, o pirktas iš rankų kačiukas be dokumentų, ir kad nauja šeimininkė "išdrįso" apsilankyti su savo džiaugsmu " išrinktųjų", tipo, rate (suprask čia). Esu bais pasipiktinusi dėl tos ponios pareiškimo. Dangė iki ašarų privedė, aš vos susivaldžiau. Žiūrėkit man, kokios čia esame išskirtinės, man net baisu darosi kažkuom neįtikti tongue.gif

Tik mano kilmingam Faraonui, jo chebrantui orientalui-mišrūnui iš prieglaudos, bei Patricijai iš gatvės dzin į Goldman su jos išskirtiniu katinu thumbup.gif

Geriau pasakykite, ką daryt, jei jiems visiems minkštų baldų kampai patapo draskykle?Turi net 2 draskykles. Baldus slepiu, vig vam- palenda po plėdu ir galanda nagus. Stačiau toje vietoje draskyklė- nulis rezultatų.

Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 15, 09:59)
Denira, p.Goldman užrūstino ne kaina, o pirktas iš rankų kačiukas be dokumentų, ir kad nauja šeimininkė "išdrįso" apsilankyti su savo džiaugsmu " išrinktųjų", tipo, rate (suprask čia). Esu bais pasipiktinusi dėl tos ponios pareiškimo. Dangė iki ašarų privedė, aš vos susivaldžiau. Žiūrėkit man, kokios čia esame išskirtinės, man net baisu darosi kažkuom neįtikti  tongue.gif

Tik mano kilmingam Faraonui, jo chebrantui orientalui-mišrūnui iš prieglaudos, bei Patricijai iš gatvės dzin į Goldman su jos išskirtiniu katinu  thumbup.gif

Geriau pasakykite, ką daryt, jei jiems visiems minkštų baldų kampai patapo draskykle?Turi net 2 draskykles. Baldus slepiu, vig vam- palenda po plėdu ir galanda nagus. Stačiau toje vietoje draskyklė- nulis rezultatų.

Oj pabaigoje prajuokinot biggrin.gif , pas mane ir ta pati problema, as pirkau tokia draskykle kaip Zydroji feja turi, joje tik guli ji, bet nagucius galanda i vargsa, nuskurusi foteli, tas fotelis jau baisus, visas apsepes, bet kampe nugrustas gaila ismesti, sakau vyrui tegu sudrozia iki galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2015 09 15, 10:07)
Oj pabaigoje prajuokinot biggrin.gif , pas mane ir ta pati problema, as pirkau tokia draskykle kaip Zydroji feja turi, joje tik guli ji, bet nagucius galanda i vargsa, nuskurusi foteli, tas fotelis jau baisus, visas apsepes, bet kampe nugrustas gaila ismesti, sakau vyrui tegu sudrozia iki galo smile.gif

Kad tik fotelis būtų nukentėjęs, tai ne, joms vienos sofkutės maža,o į sofos kampą net baisu pažiūrėti. O fotelis sveikas stovi doh.gif

Gerai, kad pasakėt apie draskyklę, norėjau pirkti. Apseis, jei tik paguliukui naudojamas smile.gif
Turi jau viena "hamaką". Orientalas tam reikalui lovos matraso užvalkalą pritaikė. Pirma pamačius, išsigandau, bijojau, vidun į dėžę įlis,dar uždus ar susižalos. Bet pamačius, kaip vikriai išlenda iš "hamako" girdint stebuklingą žodį "einam valgyti", nusiraminau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 15, 10:31)
Kad tik fotelis būtų nukentėjęs, tai ne, joms vienos sofkutės maža,o į sofos kampą net baisu pažiūrėti. O fotelis sveikas stovi  doh.gif

Gerai, kad pasakėt apie draskyklę, norėjau pirkti. Apseis, jei tik paguliukui naudojamas smile.gif
Turi jau viena "hamaką". Orientalas tam reikalui lovos matraso užvalkalą pritaikė. Pirma pamačius, išsigandau, bijojau, vidun į dėžę įlis,dar uždus ar susižalos. Bet pamačius, kaip vikriai išlenda iš "hamako" girdint stebuklingą žodį "einam valgyti", nusiraminau  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif maniske tai dievina draskykles lizdeli, o kai uzeina siutimo banga, tai su pagreiciu atlekia ir sauna i pati auksciausia draskykles gulta, smagu stebet jos tas atrakcijas biggrin.gif
Atsakyti