Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Denira76 @ 2015 06 09, 08:22)
Bazile , o kokiu maisteliu jus seriate?

Maniškiui labiausiai pritiko Royal canin 37 sterilized. Iki jo visad turėdavau vaistu nuo šlapimo taku užsikimsimo smėliuku. Tik pamatydavau kad prasčiau daro- tuoj suduodavau (taip rekomendavo veterinaras). Vieną kart prireikė net kataterzuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2015 06 09, 08:59)
Maniškiui labiausiai pritiko Royal canin 37  sterilized.  Iki jo visad turėdavau vaistu nuo šlapimo taku užsikimsimo smėliuku. Tik pamatydavau kad prasčiau daro- tuoj suduodavau  (taip rekomendavo veterinaras). Vieną kart prireikė net kataterzuot  blink.gif

O siaube! Nu maniske lyg slapinasi ir normaliai, bet needa to maistelio kur liepe veterinare, jau dabar bijau ir sert. Liepe Advance maisyti su jos gydomuoju maisteliu. As jai dar duodavau sviezios zalios jautienos, dabar jau nei tos neduodu. Pradejau del visko dvejot verysad.gif Jau ji dabar gal ir stresuoja, nes 4 dienas leido vaistus (4 dienas po 4 svirkstus) Aciu labai uz pasidalintas mintis 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komplimentus mano ūsuotosioms. 4u.gif
Merginos, jei katinai kastruoti, siūlyčiau ne tik kastruotiems skirtą sausą maistą, bet ir kartkartėmis duoti RC URINARY S/O Tai visavertis dietinis maistas katėms. Šlapimą rūgštinančios savybės ir nedidelis magnio kiekis ištirpina struvitinius akmenis ir sumažina jų pasikartojimo galimybę. Jis taip pat sukurtas kačių, turinčių apatinių šlapimo takų ligas, profilaktikai. Taip pat yra ir konservų. Galite nusipirkt bet kurioje veterinarinėje klinikoje.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2015 06 09, 09:30)
Ačiū visoms už komplimentus mano ūsuotosioms.  4u.gif
Merginos, jei katinai kastruoti, siūlyčiau ne tik kastruotiems skirtą sausą maistą, bet ir kartkartėmis duoti RC URINARY S/O Tai visavertis dietinis maistas katėms. Šlapimą rūgštinančios savybės ir nedidelis magnio kiekis ištirpina struvitinius akmenis ir sumažina jų pasikartojimo galimybę. Jis taip pat sukurtas kačių, turinčių apatinių šlapimo takų ligas, profilaktikai. Taip pat yra ir konservų. Galite nusipirkt bet kurioje veterinarinėje klinikoje.

user posted image

ŽYDROJI FĖJA AČIŪŪŪŪ!!!!!! Varysiu šiandien nupirksiu savo katei
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2015 06 09, 10:43)
ŽYDROJI FĖJA AČIŪŪŪŪ!!!!!! Varysiu šiandien nupirksiu savo katei

Jei nėra problemų, nešerkit pastoviai šiuo maistu, jis vis tik gydomasis. Kartkartėmis profilaktiškai nepakenks. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2015 06 09, 13:17)
Jei nėra problemų, nešerkit pastoviai šiuo maistu, jis vis tik gydomasis. Kartkartėmis profilaktiškai nepakenks. wink.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Gal kas paaiskins kates elgesi blush2.gif Kaciukam 3 savaites,atsivede juos salyginai ramioj vietoj (kampe uz mergaiciu zaidimu namelio),ten ir laikosi,bet kate vis dazniau kaciukus palieka vienus,labai raunasi i lauka,gryzus neskuba pas maziukus,keista nes pirmas savaites praktiskai nuo ju nesitrauke,islysdavo tik paest ir i tulika.Nu o siandien ryte is vis cirka iskrete,atnese visus tris kaciukus vyrui palei lova,o viena ikele lovon,pamaitino ir paliko,isejo i kita kambari,nesirode pora valandu,gal ir butu nesirodzius,bet as sunesiau juos atgal ten kur ir buvo.Zodziu pasimetus del jos tokio elgesio,sakyciau reiktu juos primaitint,bet dar mazyciai,nieko kito nees.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Vasara, atostogų metas, nesinori sėdėti prie kompiuterio, viskas suprantama, bet kai užėjau ir pamačiau, kad mūsų temukė jau trečio puslapio pabaigoje, truputį sunerimau. verysad.gif
Bandau atgaivint temą...

Noriu parodyti, kokia daili užaugo mano Naomi, Jeffry ir Iris dukrytė. Nuotraukose mažylei 4 mėn.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽYDROJI FĖJA * LT: 12 rugpjūčio 2015 - 20:48
Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽYDROJI FĖJA * LT @ 2015 08 12, 20:48)

Noriu parodyti, kokia daili užaugo mano Naomi, Jeffry ir Iris dukrytė. Nuotraukose mažylei 4 mėn. 

thumb_yello.gif Gražuolė
Atsakyti
Sveikos, mes siandien istojom i rusu melynuju kaciu buri smile.gif
pagaliau pasiemem maza katyte smile.gif 1.5men, bet visai savarankiska. Saugo dabar vaikai, o mazyte miega sau ramiai smile.gif
moteris is kurios pirkome, sake, kad maitina tik sausu maistu, man patare Josera minette.
gal galite rekomenduoti kokia veterinarijos klinika netoli Virsuliskiu?
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2015 09 12, 18:07)
Sveikos, mes siandien istojom i rusu melynuju kaciu buri smile.gif
pagaliau pasiemem maza katyte smile.gif 1.5men, bet visai savarankiska. Saugo dabar vaikai, o mazyte miega sau ramiai smile.gif
moteris is kurios pirkome, sake, kad maitina tik sausu maistu, man patare Josera minette.
gal galite rekomenduoti kokia veterinarijos klinika netoli Virsuliskiu?

4u.gif Sveikinimai.
Joserai pritariu. Yra super premiuim klasės.
Man patinka Žvėryno vet.gydykla, lankomes net iš Baltupių.
Atsakyti