Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Rusų mėlynieji. 38 tema ღღღ

QUOTE(Emiliomamayte @ 2015 03 03, 18:22)
sveikos,sakykit ar cia tik mano Belos charakterio bruožas,bet be proto puola kai pamato auksine ar sidabrine grandinėlę.....jei jau paciumpa tai kandzioja ,zaidzia is proto eina....

manau, tiesiog žaisti nori smile.gif Tikriausiai griebtų ir šiaip kokią medžiaginė virvutę, jei stalčiuj užmatytų. Ne viena pasakojo, kad dėl visokių šniūrelių ir virvelių jų katytės iš proto eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 03, 19:11)
manau, tiesiog žaisti nori  smile.gif Tikriausiai griebtų ir šiaip kokią medžiaginė virvutę, jei stalčiuj užmatytų. Ne viena pasakojo, kad dėl visokių šniūrelių ir virvelių jų katytės iš proto eina  smile.gif

Aš irgi jokios avalynės su raišteliais negaliu palikti laisvai, pastoviai reikia slėpti, rakinti.
O jau dėl stalčiaus su kvepalais tai, Dieve mano doh.gif Katytė tiesiog iš proto kraustosi.
Atsakyti
Matyt grandinėlės dar ir smagiai tarp dantukų girgžda, burnytę pakaso biggrin.gif

Aš turiu panašią bėdą - langų roletų traukimo grandinėlės... doh.gif Jos NUOLAT nukramtomos. Atėjus miego metui suprantu, kad neturiu už ko tempti, ant palangės guli keli grandinėlės gabaliukai doh.gif Ir ypač tas aktualu kol katė jauna. Fibi jau metė kramtyt, tai dabar maža katytė pasistengia...
Aš pastovi klientė toj romanečių-roletų firmoj - man prašom 10 metrų grandinėlės.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2015 03 04, 16:59)
Fibi jau metė kramtyt, tai dabar maža katytė pasistengia...

o kokią mažą turit?
Atsakyti
parodysiu savo senutę Heloween'o naktį biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 06, 09:41)
parodysiu savo senutę Heloween'o naktį  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
o čia dukrytė. Aišku, į ką atsigimė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2015 - 23:05
Saintlina, lazerinės tavo katės biggrin.gif Gerai apšviečia.

Antra katytė tiesiog priglaustukė iš kaimo. Rainiukė+trispalviukė. Leila.
user posted image
Nuotraukoje - itin reta akimirka, kai Fibi pakenčia tokį artumą. Ir ne Fibi kalta. Mažė tiesiog spirga kaip jai reikia užkabint draugę. Paguli minutę ir šoka ant galvos su visom kojom.
Visiška Fibs priešingybė, visose srityse. Net medžiais laipiot nemokėjo, kol nepradėjo Fibs kopijuot ir viską daryt kaip Fibi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2015 03 07, 14:18)
Antra katytė tiesiog priglaustukė iš kaimo.
Nuotraukoje - itin reta akimirka, kai Fibi pakenčia tokį artumą. Ir ne Fibi kalta. Mažė tiesiog spirga kaip jai reikia užkabint draugę.

graži katytė wub.gif
Kad nelabai pakenčia ir toj foto, kaip matosi smile.gif
Gal ne dėl to, jog katytė nori draugijos. Matyt, tiesiog nepatinka kita katė, ir viskas. Ir pas mane juk taip pat. Nėr draugės jos, ir nieko nepadarysi. Senoji tiesiog pakenčia jaunesniąją ir karts nuo karto užsipuola.
Atsakyti
Mielosios, sveikinu Jus su nuostabia pavasario švente, Kovo 8-ąja!
Būkite laimingos, jausdamos buvimo šioje žemėje prasmę.
Būkite mylimos ir mylinčios. Tegul Jūsų darbus lydi sėkmė, o svajones - sparnai.

user posted image
Atsakyti
Laba,normalu,kad plaukai pas mūsų katinukus pradėjo slinkt?dėl pavasario?nuo sausio pabaigos..maistas geras, sausas ir nieko kito
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2015 03 22, 20:03)
Laba,normalu,kad plaukai pas mūsų katinukus pradėjo slinkt?dėl pavasario?nuo sausio pabaigos..maistas geras, sausas ir nieko kito

pavasarį slenka tie plaukai smile.gif Bet net nežinau, ar labai gerai, kad tik sausas maistas. Jei tik sausu šeriat, žiūrėkit, kad daug vandens laktų. Skysčių trūkumui esant gali atsirasti bėdų su inkstais.
Aš savosioms ir konservų duodu, ne tik sauso. Ir vandens visur pristatyta.
Atsakyti