Norėčiau pasiūlyti savo receptuką.
Sluoksniuotos tešlos pyragas:
Sluoksnuotos bemielės tešlos 1 įpak.
200 g virto kumpio (galima pakeisti bet kokia dešra)
100-200 g grybų, aš naudoju šaldytus baravykus, bet galima ir pievagrybius
1 poras
200 g grietinės
4 kiaušiniai
200 g fermentinio sūrio
prieskoniai:malti juod. pipirai, prieskoniai picai, vegeta
Atšildytą tešlą išklojame į skardą, sujungiame kraštelius, būtinai turi užsilenkti krašteliai šonuose bent 1 cm
Kumpį, virtus grybus, jei tai ne pievagrybiai, porą, apkepame aliejuje, kol viskas gražiai apskrus, paliekame atvėsti.
Išplakame kiaušinius, grietinę, tarkuotą fermentinį sūrį, prieskonius. Į šį plakinį sudedame turinį iš keptuves

, viską išmaišome ir uždedame ant tešlos, viską tolygiai paskirstome.
Kepame 180 laipsn. orkaitėje apie 20-30 min. kol tešla gražiai pagelsta ir tampa trapi.
Skanaus