QUOTE(Dalelė @ 2014 12 11, 10:14)
Nuotraukoje tai truputį sudegusi Kad taip nenutiktų, reikia pridengti folija, ir jau kaip prieš pat kepimo pabaigą ją nuimsite, kad gražiai apkeptų viršus, niekur iš virtuvės nebeišbėkite Visi kepsniai marinuoti su medumi labai greitai dega, tad stebėkite apkepimo lygį. Kartais užtenka vos kelių minučių, kad viršus gražiai parustų. Šiuo receptu kepta višta tikrai skani . Dar galima, kad tikrai kvepėtų Kalėdomis, vietoje citrinų ir rozmarinų dėti apelsinus, bei meduolių prieskonius. Kad aštriau būtų- pipirų bei čili ar kaleno pipirų truputį.
My Webpage
My Webpage
mmm apelsinai! puiki mintis ir taip, tikrai reikia labai prižiūrėti tokią meduje marinuotą vištą kad nesudegtų odytė...