QUOTE(Dalelė @ 2014 12 02, 17:43)
Šokoladinis fondiu nuostabi įdėja
. Labai tinkanti Kalėdų salui
Nebijokite, kad tos keptos mėsos po švenčių lieka
. Svarbu nepripjaustyti jos per daug, o visus keptos mėsos, vyniotinių gabalus sudėkite (žinoma į atskirus) šaldymo maišelius, užriškite mazgeliu patį maišelį, kad šaldant neišsausėtų ir užrašę kas kur užšaldykite. Nepatikėsite, bet po kiek laiko atšildžius (per naktį palaikius paprastai šaldytuve) visa ta mėsa išlieka labai skani ir net sultingesnė, nei buvo prieš tai
Jau keli metai nevalgau per prievartą švenčių likučių. Dvi dienos- ir visos mėsos keliauja supakuotos į kamerą
aha, tikrai geras dalykas - reikės būtinai užšaldyti ir padėti kokioms porai savaičių
paskui spėju laaabai gerai susivalgys - kaip tortas pirmadienį po vestuvių
ramunce2, o pagal kokį receptą vištą marinuojat? Turiu kaimišką gražuolę, tai galvoju - ar ją, ar antį pirkt, dabar kaip tik
Rimi akcija..
Ai, dar tauta būtinai užsimanė medaus torto, žagarėlių, spurgų
nu nea, sakiau, rinkitės, visko nebus, aš irgi žmogus