Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų patiekalai

Aš jau apsisprendžiau, kepsiu pagal šitą
Atsakyti
Neparašyta kokioje temperatūroje kepti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(•Rasa• @ 2013 12 16, 00:02)
Neparašyta kokioje temperatūroje kepti..  g.gif

Galima vadovautis, kad ir šituo, žiuriu labai daug ir skirtingų laikų nurodyta, bijau, kad ir man nesigautų kieta, na bet nepabandžius nežinosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 12 16, 10:10)
Galima vadovautis, kad ir šituo, žiuriu labai daug ir skirtingų laikų nurodyta, bijau, kad ir man nesigautų kieta, na bet nepabandžius nežinosi  smile.gif

man irgi sita kazkaip uzkabino bet sumokant uz zasi 100 Lt norisi tikrai isbandyto ir skonio receptoriais patvirtinto receptelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galėtumėte pasiūlyti kokį patiekalą/ užkandėlę ar pan. (na, ne desertą) šventėms, kad būtų ne mėsiškas, o su varške, varškės sūriu?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 12 15, 17:33)
mergaites o as norejau paklausti kaip skaniai iskepti namine zasi Aciu 4u.gif

yra tema atskira sukurta, man labai pagelbejo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos wink_3.gif wink_3.gif wink_3.gif

Su praėjusiomis ir dar ateinančiomis šventėmis smile.gif
Kaip pavyko keptos žasys ir panašūs gardėsiai ant kaledinio stalo?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 12 27, 08:44)
Sveikos  wink_3.gif  wink_3.gif  wink_3.gif
Su praėjusiomis ir dar ateinančiomis šventėmis smile.gif
Kaip pavyko keptos žasys ir panašūs gardėsiai ant kaledinio stalo?

Pirmąją Kalėdų dieną kepėm antį pagal šį receptą http://skanusgyvenim...-garstyciu.html tik šiek tiek kietoka gavosi, gal trumpai marinavau, naminė savo užauginta antis buvo ax.gif Bet šiaip skanu buvo 4u.gif Antrą Kalėdų diena kepėm vištą irgi naminę ax.gif Tik vištienos prieskoniais itrintą ir gabaliukais supjaustytą ax.gif
Atsakyti
truputi nusivyliau skumbres vyniotiniu tiek pas tevukus veziausi, tiek pas vyro giminine niekas nevalge iskeliavo jos abi i siuksline, manau kitamet negaminsiu sad.gif
Atsakyti
Siais metais mano KALEDU-KUCIU meniu naujiena buvo Beatos silkes tortas, tai man jis nieko ypatingos. Tiek isgirtas, daug skaniau silke patale smile.gif
Atsakyti
Beatos recepto nemačiau, o pati dariau "tortą" su š.r. skumbre. Iš norfos pirkau napoleono lakštus ir tepiau: majonezas, burokėliai virti, majonezas, lakštas, majonezas, skumbrė, svogūnai nekepti, majonezas, lakštas, majonezas, virtos morkos, majonezas, lakštas. Viską aptepiau majonezu, pabarsčiau virtu kapotu kiaušiniu, papuošiau gražgarstėm. Visi buvo sužavėti. Dėti silkės kažkaip nepanorėjau...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 30, 15:28)
Beatos recepto nemačiau, o pati dariau "tortą" su š.r. skumbre. Iš norfos pirkau napoleono lakštus ir tepiau: majonezas, burokėliai virti, majonezas, lakštas, majonezas, skumbrė, svogūnai nekepti, majonezas, lakštas, majonezas, virtos morkos, majonezas, lakštas. Viską aptepiau majonezu, pabarsčiau virtu kapotu kiaušiniu, papuošiau gražgarstėm. Visi buvo sužavėti. Dėti silkės kažkaip nepanorėjau...

Jusu skamba labai skaniai, o ten buvo varske, silke, grietine, pomidorai ant juodos duonos pagrindo. Norejau ismeginti nes labai gyre, bet tikriausiai ne mano skonio.
Atsakyti