Aš jau apsisprendžiau, kepsiu pagal šitą
Neparašyta kokioje temperatūroje kepti..
QUOTE(Rasa @ 2013 12 16, 00:02)
Neparašyta kokioje temperatūroje kepti..
Galima vadovautis, kad ir šituo, žiuriu labai daug ir skirtingų laikų nurodyta, bijau, kad ir man nesigautų kieta, na bet nepabandžius nežinosi
QUOTE(Lyžuka @ 2013 12 16, 10:10)
Galima vadovautis, kad ir šituo, žiuriu labai daug ir skirtingų laikų nurodyta, bijau, kad ir man nesigautų kieta, na bet nepabandžius nežinosi
man irgi sita kazkaip uzkabino bet sumokant uz zasi 100 Lt norisi tikrai isbandyto ir skonio receptoriais patvirtinto receptelio
Sveikos,
Gal galėtumėte pasiūlyti kokį patiekalą/ užkandėlę ar pan. (na, ne desertą) šventėms, kad būtų ne mėsiškas, o su varške, varškės sūriu?
Gal galėtumėte pasiūlyti kokį patiekalą/ užkandėlę ar pan. (na, ne desertą) šventėms, kad būtų ne mėsiškas, o su varške, varškės sūriu?
QUOTE(georgiana @ 2013 12 15, 17:33)
mergaites o as norejau paklausti kaip skaniai iskepti namine zasi Aciu
yra tema atskira sukurta, man labai pagelbejo
Sveikos
Su praėjusiomis ir dar ateinančiomis šventėmis
Kaip pavyko keptos žasys ir panašūs gardėsiai ant kaledinio stalo?
Su praėjusiomis ir dar ateinančiomis šventėmis
Kaip pavyko keptos žasys ir panašūs gardėsiai ant kaledinio stalo?
QUOTE(Lyžuka @ 2013 12 27, 08:44)
Sveikos
Su praėjusiomis ir dar ateinančiomis šventėmis
Kaip pavyko keptos žasys ir panašūs gardėsiai ant kaledinio stalo?
Su praėjusiomis ir dar ateinančiomis šventėmis
Kaip pavyko keptos žasys ir panašūs gardėsiai ant kaledinio stalo?
Pirmąją Kalėdų dieną kepėm antį pagal šį receptą http://skanusgyvenim...-garstyciu.html tik šiek tiek kietoka gavosi, gal trumpai marinavau, naminė savo užauginta antis buvo Bet šiaip skanu buvo Antrą Kalėdų diena kepėm vištą irgi naminę Tik vištienos prieskoniais itrintą ir gabaliukais supjaustytą
truputi nusivyliau skumbres vyniotiniu tiek pas tevukus veziausi, tiek pas vyro giminine niekas nevalge iskeliavo jos abi i siuksline, manau kitamet negaminsiu
Siais metais mano KALEDU-KUCIU meniu naujiena buvo Beatos silkes tortas, tai man jis nieko ypatingos. Tiek isgirtas, daug skaniau silke patale
Beatos recepto nemačiau, o pati dariau "tortą" su š.r. skumbre. Iš norfos pirkau napoleono lakštus ir tepiau: majonezas, burokėliai virti, majonezas, lakštas, majonezas, skumbrė, svogūnai nekepti, majonezas, lakštas, majonezas, virtos morkos, majonezas, lakštas. Viską aptepiau majonezu, pabarsčiau virtu kapotu kiaušiniu, papuošiau gražgarstėm. Visi buvo sužavėti. Dėti silkės kažkaip nepanorėjau...
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 30, 15:28)
Beatos recepto nemačiau, o pati dariau "tortą" su š.r. skumbre. Iš norfos pirkau napoleono lakštus ir tepiau: majonezas, burokėliai virti, majonezas, lakštas, majonezas, skumbrė, svogūnai nekepti, majonezas, lakštas, majonezas, virtos morkos, majonezas, lakštas. Viską aptepiau majonezu, pabarsčiau virtu kapotu kiaušiniu, papuošiau gražgarstėm. Visi buvo sužavėti. Dėti silkės kažkaip nepanorėjau...
Jusu skamba labai skaniai, o ten buvo varske, silke, grietine, pomidorai ant juodos duonos pagrindo. Norejau ismeginti nes labai gyre, bet tikriausiai ne mano skonio.