Esu taip bandžiusi . Išties labai gardu , bet tenka pavargti nes ne visas lazdeles pavyksta išvynioti
Man kaip tik su svogūnų skaniau , bet čia jau kiek žmonių tiek ir skonių
QUOTE(Rodnega @ 2013 12 04, 12:50)
Man kaip tik su svogūnų skaniau , bet čia jau kiek žmonių tiek ir skonių
Reiks kokia diena pamegint pasidaryt,pagal aprasyma manau bus skanu beto vis kazkas naujo
QUOTE(santa_ @ 2013 12 04, 12:45)
o ar tinka idare svogunas? gal labiau tiktu cesnakas?
As tai darau krabus su tesla ir suriu,isvynioju krabu lazdele,idedu fermentinio suriu gabaliuka,vel susuku, apvolioju tesloje ir pakepu keptuveje,laabai skanu
As tai darau krabus su tesla ir suriu,isvynioju krabu lazdele,idedu fermentinio suriu gabaliuka,vel susuku, apvolioju tesloje ir pakepu keptuveje,laabai skanu
O tada juos tik karštus valgyti?Nes paskui sūris sustings.
QUOTE(deltadu @ 2013 12 04, 20:25)
O tada juos tik karštus valgyti?Nes paskui sūris sustings.
na taip,issikepi ir valgai,as dar pasidarau padazo is majonezo, pomidoru padazo ir siek tiek cesnako,labai skanu,nors ir salti jie skaniai "sueina"
Papildyta:
Dar zinau nebloga uzkandi,jis pas mus irgi greitai dingsta nuo stalo Mocarelos suri (kuris yra vakumuotas su skysciu) supjaustau griezineliais,ant virsaus pomidoro griezinelis,o ant pomidoro rauginto (arba marinuoto) agurko griezinelis,sudedu i lekste,siek tiek apibarstau citrinpipiriais ir smulkintais svogunu laiskai,skanus ir gaivus uzkandis
QUOTE(deltadu @ 2013 12 03, 12:18)
Noriu pasigaminti meduoliuku ivairiu kalediniu motyvu.. Bet nenoriu is tradicines meduolines teslos, nes man ji ziauriau nepatinka. AR imanoma kazkaip kitaip issikepti?
Tai galima sausainukų išsikept tais pačiais motyvais
Sveikos superšeimininkės
Startavo naujas konkursas, būtinai sudalyvaukite, prizai vertingi
http://www.15min.lt/...eima-603-388664
...
As taip pat ir Kūčioms ir kalėdoms darau įdarytas krabu lazdeles. Jei norit kad gerai issivyniotu, tai pirkite nesaldytas, visada puikiai issivynioja. O mano įdariukas tai iš pakepintų svogūniukų ir baravykų. Įdėjus įdaro susuku, apvolioju kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir pakepu. Labai skanu ir šalta ir šilta.
Kadangi per Kalėdas būsim pas vyro tėvus, tai žadu nusivežti špinatų-sūrio-lašišos vyniotinį pagal neringą http://www.neringa-b...vyniotinis.html
mergaites o as norejau paklausti kaip skaniai iskepti namine zasi Aciu