Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų patiekalai

QUOTE(Betė @ 2012 12 05, 19:23)
Ačiū, tikrai bandysiu. Tik morkas gal  geriau tarkuotas pakepint, ar jos kubeliais pjaustytos suminkštėja pakankamai  g.gif

Pakankamai. Manau galima ir tarkuot, skonio nepagadins mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki, gal kas turit IMBIERINĖS TEŠLOS receptuką SAUSAINIAMS kepti? O tešla meduoliams ir imbierinių sausainių tešla labai skiriasi ar tik, kad vienoj yra medasu, o kitoj daug prieskonių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2012 12 10, 13:48)
Sveikos ir sveiki, gal kas turit IMBIERINĖS TEŠLOS receptuką SAUSAINIAMS kepti? O tešla meduoliams ir imbierinių sausainių tešla labai skiriasi ar tik, kad vienoj yra medasu, o kitoj daug prieskonių? g.gif

Radau blush2.gif http://www.supermama...?...84061&st=60
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2012 11 28, 18:47)
Gal kas užmatėte kur pirkti šių prieskonių?
user posted image

Neradau nei IK, nei Maximoje, o labai reikia...

Aš ir niekur jų neberandu, kelinta diena ieškau doh.gif gal kas matėte? Mačiau kažkokius lietuviškus meduolių prieskonius, bet į sudėtį įeina kepimo milteliai, tai jau pagal savo receptą nebeaišku nei kiek dėti nei ką g.gif o susipirkti atskirai prieskonius brangoka ypač kardemonas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 12 19, 20:39)
Aš ir niekur jų neberandu, kelinta diena ieškau  doh.gif  gal kas matėte? Mačiau kažkokius lietuviškus meduolių prieskonius, bet į sudėtį įeina kepimo milteliai, tai jau pagal savo receptą nebeaišku nei kiek dėti nei ką  g.gif o susipirkti atskirai prieskonius brangoka ypač kardemonas  blush2.gif

Raganieska,
O,tu ziurejai P.C. Rimi?
Atsakyti
labai faini tokiems kepiniams yra "iki gurmanams" prieskoniai 4u.gif
kaina apie 5 ltl, bet ten įeina keli ingredientai tinkami meduoliams thumbup.gif
Atsakyti
merginos o kaip kepate anti, pasidalinkite isbndytu recp. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos maisto ruošėjos 4u.gif
na va, praėjo Vėlinės ir visas dėmesys nuo šiol bus skirtas Kalėdoms. clap.gif 000059.gif ką šiemet ruošite Kalėdoms? Kokius receptus per metus suradote?
Aš visai neseniai suradau KEPTĄ VIŠTIENOS VYNIOTINĮ. Vištiena marinuojasi kaip ir įprasta. Mėsa išklojama, ant viršaus dedamas fermentinis sūris bei išmirkytos juodosios slyvos. Suvyniojamas vyniotinis, įsukamas į foliją, stipriai suspaudžiamas ir iškepamas.
Atsakyti
QUOTE(Dejaneira @ 2013 11 03, 22:34)
Sveikos maisto ruošėjos 4u.gif
na va, praėjo Vėlinės ir visas dėmesys nuo šiol bus skirtas Kalėdoms. clap.gif  000059.gif  ką šiemet ruošite Kalėdoms? Kokius receptus per metus suradote?
Aš visai neseniai suradau KEPTĄ VIŠTIENOS VYNIOTINĮ. Vištiena marinuojasi kaip ir įprasta. Mėsa išklojama, ant viršaus dedamas fermentinis sūris bei išmirkytos juodosios slyvos. Suvyniojamas vyniotinis, įsukamas į foliją, stipriai suspaudžiamas ir iškepamas.

Smagu, kad šiemet taip anksti pradedame smile.gif

O vyniotinin aš sūrio fermentinio greičiausiai nedėčiau, slyvos, abrikosai visai neblogai. Aš tai labai šiemet noriu kokių kalėdinių keksiukų, nes nemėgstu meduolių, kepu juos tik dėl grožio smile.gif
Atsakyti
Aha, aš irgi meduolių nemėgstu. Nors jie laaabai gražūs papuošti būna... bigsmile.gif
Aš greičiausiai obuolines skareles darysiu, esu radusi kažkokį receptą, tik dar reikės išbandyt iki Kalėdų biggrin.gif
Vat dėl sūrio ir aš rimtai galvoju. Kol vyniotinis šiltas, tai viskas puiku, bet kai atšals, ar tik nebus tas sūris na neskanus.. Ir dar galvoju, ar kepdamas neišbėgs iš vyniotinio..
Atsakyti
Beje, gal kuri žinote salotas su rūkyta lašiša? Būtų smagu, jei pasialintumėt receptuku 4u.gif
Atsakyti
Dėl obuolių skarelių smile.gif yra pakankamai skanus ir neblogas panaudojimas želinių saldainių skarelėse. smile.gif Aš nemėgstu tų saldainių bet sausainiukai skarelės su tais saldainiais vietoj obuolių yra gražs ir skanus variantas smile.gif

Atsakyti