QUOTE(Dejaneira @ 2013 11 03, 22:34)
Sveikos maisto ruošėjos
na va, praėjo Vėlinės ir visas dėmesys nuo šiol bus skirtas Kalėdoms.
ką šiemet ruošite Kalėdoms? Kokius receptus per metus suradote?
Aš visai neseniai suradau
KEPTĄ VIŠTIENOS VYNIOTINĮ. Vištiena marinuojasi kaip ir įprasta. Mėsa išklojama, ant viršaus dedamas fermentinis sūris bei išmirkytos juodosios slyvos. Suvyniojamas vyniotinis, įsukamas į foliją, stipriai suspaudžiamas ir iškepamas.
Smagu, kad šiemet taip anksti pradedame
O vyniotinin aš sūrio fermentinio greičiausiai nedėčiau, slyvos, abrikosai visai neblogai. Aš tai labai šiemet noriu kokių kalėdinių keksiukų, nes nemėgstu meduolių, kepu juos tik dėl grožio