QUOTE(ewacka @ 2011 12 22, 20:06)
Merginos, patarkite
kada jus marinuosite mesas mesos ruletams?
As vis mastau siandien jau uzmarinuoti ar rytoj diena?
as ruletus ne kepsiu o virsiu su vaisiais o marinatas paprastas bus druska, pipirai juodieji, cesnako siek tiek....
o kada planuojate virti/kepti mesos gaminius ar sestadieni ar penktadieni?
bijau kad jei ryt isvirsiu, tai iki tol kol bus galima mes valgyti, pages, o sestadieni bijau kad laiko neuzteks, tiek reiks visko gaminti
Tikrai šaldytuve nieko neatsitiks
QUOTE(ewacka @ 2011 12 23, 00:02)
Na ka , issitraukiau is saldymo kameros mano taip mineta nugarines gabala, atidziau paziuriu, o ten kiaulienos sonines gabalas
ka man is sonines kaledoms galima pagaminti?orkaite neveikia. tai gal marinuoti ir virti kartu su kitu mesos vyniotiniu?
o gal idomesniu variantu kas nepatingetu pameteti?
ir dar toks keistas klausimas iskilo, ar mesos vyniotinius suvyniotus i spec.salafana galima virti tam paciam puode su liezuviu? kazkodel manau, kad nelabai, juk liezuvi reik sudyti, o vyniotiniu kaip ir nelabai...bet butu ekonomiskiau.
ka manote?
Iš šoninės vyniotinis puikus turėtų pavykti
O kodėl vyniotinių nereikia sūdyti? reikia ir vyniotinius, ir virti tikrai galima kartu, tik liežuvį ilgiau.