Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų patiekalai

QUOTE(Chopard @ 2011 12 20, 06:31)
Rytoj važiuosiu erienos ieškoti  doh.gif Žadu gaminti eriena su spanguolių padažu,bet niekur Vilniuj nemačiau erienos šonkauliukų. Gal kas žinote kur būtu galima nusipirkti? g.gif

o jus svieziu ar tiktu ir saldyti?
Atsakyti
QUOTE(Chopard @ 2011 12 20, 19:31)
Rytoj važiuosiu erienos ieškoti  doh.gif Žadu gaminti eriena su spanguolių padažu,bet niekur Vilniuj nemačiau erienos šonkauliukų. Gal kas žinote kur būtu galima nusipirkti? g.gif

Esu macius ukmerges g.ukininku turguj,vilniuj smile.gif
Papildyta:
Oi...tik dbr pamaciau,kad vilniuj ir ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cheese @ 2011 12 20, 21:26)
o jus svieziu ar tiktu ir saldyti?

Šviežių smile.gif
QUOTE(perfa$ @ 2011 12 20, 21:29)
Esu macius ukmerges g.ukininku turguj,vilniuj smile.gif
Papildyta:
Oi...tik dbr pamaciau,kad vilniuj ir ieskot smile.gif

O jis kiekvieną dieną dirba? g.gif
Atsakyti
Merginos, žiūrėkit kokį grožį radau bigsmile.gif kalėdų eglutė
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 12 19, 20:24)
Mistake, 4u.gif

    Siūlau,kiaulienos vyniotinis su vištos krūtinėlėmis{įdarui galima naudoti porus+dž.abrikosus,arba džiovintas slyvas}

  Galima išbandyti maltos vištienos vyniotinis su liežuviu.
  Daržoves reikia pakepinti ant sviesto.

    Galima su morkomis,tik morkas nereikia virti,o sutarkuotas burokine trintuve pakepinti svieste.


Dėkui 4u.gif Bandysiu turbūt pirmą variantą.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 12 19, 20:24)
Mistake, 4u.gif

    Siūlau,kiaulienos vyniotinis su vištos krūtinėlėmis{įdarui galima naudoti porus+dž.abrikosus,arba džiovintas slyvas}

  Galima išbandyti maltos vištienos vyniotinis su liežuviu.
  Daržoves reikia pakepinti ant sviesto.

    Galima su morkomis,tik morkas nereikia virti,o sutarkuotas burokine trintuve pakepinti svieste.

bus išbandyta,ačiū už receptėlius 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite 4u.gif
kada jus marinuosite mesas mesos ruletams?
As vis mastau siandien jau uzmarinuoti ar rytoj diena?
as ruletus ne kepsiu o virsiu su vaisiais o marinatas paprastas bus druska, pipirai juodieji, cesnako siek tiek.... g.gif

o kada planuojate virti/kepti mesos gaminius ar sestadieni ar penktadieni? blush2.gif
bijau kad jei ryt isvirsiu, tai iki tol kol bus galima mes valgyti, pages, o sestadieni bijau kad laiko neuzteks, tiek reiks visko gaminti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 22 gruodžio 2011 - 19:38
Kaledoms :
kepta vista prikimsta farso ,slyvu,apslakstyta citrina ir aptepta medumi.Valgoma su keptomis bulvemis ir brukniu uogiene essen.gif
Zele ziede gaminta zele su grietinele ir varskes sluosniais ax.gif
Tinginys
Mandarinai
Vynas
Keptas zuikis
Balta misraine
Atsakyti
[quote=Chopard,2011 12 20, 19:31]
Rytoj važiuosiu erienos ieškoti doh.gif Žadu gaminti eriena su spanguolių padažu,bet niekur Vilniuj nemačiau erienos šonkauliukų. Gal kas žinote kur būtu galima nusipirkti? g.gif

gal pasidalinsit receptuku, turiu kumpio gabalą, neisivaizduoju ką su juo daryti blush2.gif , kaip panaikinat specifinį kvapą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 12 18, 18:13)
Norejau paklausti, ar galima daryti vyniotinius mesos is kiaulienos nugarines? (siaip visada darydavau is sprandines)
Turiu namuose uzsisaldziusi nemaza gabala nugarines, ir mastau su vaisiais issivirti ji Kaledoms, bet bijau, kad gali buti labai sausas...
gal kuri koki ir recepta pametetu kaip daro?  4u.gif

Na ka , issitraukiau is saldymo kameros mano taip mineta nugarines gabala, atidziau paziuriu, o ten kiaulienos sonines gabalas blush2.gif doh.gif
ka man is sonines kaledoms galima pagaminti?orkaite neveikia. tai gal marinuoti ir virti kartu su kitu mesos vyniotiniu? g.gif o gal idomesniu variantu kas nepatingetu pameteti?

ir dar toks keistas klausimas iskilo, ar mesos vyniotinius suvyniotus i spec.salafana galima virti tam paciam puode su liezuviu? kazkodel manau, kad nelabai, juk liezuvi reik sudyti, o vyniotiniu kaip ir nelabai...bet butu ekonomiskiau. blush2.gif ka manote? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 22 gruodžio 2011 - 23:08
QUOTE(ewacka @ 2011 12 22, 20:06)
Merginos, patarkite  4u.gif
kada jus marinuosite mesas mesos ruletams?
As vis mastau siandien jau uzmarinuoti ar rytoj diena?
as ruletus ne kepsiu o virsiu su vaisiais o marinatas paprastas bus druska, pipirai juodieji, cesnako siek tiek.... g.gif

o kada planuojate virti/kepti mesos gaminius ar sestadieni ar penktadieni? blush2.gif
bijau kad jei ryt isvirsiu, tai iki tol kol bus galima mes valgyti, pages, o sestadieni bijau kad laiko neuzteks, tiek reiks visko gaminti g.gif


Tikrai šaldytuve nieko neatsitiks mirksiukas.gif
QUOTE(ewacka @ 2011 12 23, 00:02)
Na ka , issitraukiau is saldymo kameros mano taip mineta nugarines gabala, atidziau paziuriu, o ten kiaulienos sonines  gabalas  blush2.gif  doh.gif
ka man is sonines kaledoms galima pagaminti?orkaite neveikia. tai gal marinuoti ir virti kartu su kitu mesos vyniotiniu? g.gif  o gal idomesniu variantu kas nepatingetu pameteti?

ir dar toks keistas klausimas iskilo, ar mesos vyniotinius suvyniotus i spec.salafana galima virti tam paciam puode su liezuviu? kazkodel manau, kad nelabai, juk liezuvi reik sudyti, o vyniotiniu kaip ir nelabai...bet butu ekonomiskiau. blush2.gif ka manote? 4u.gif

Iš šoninės vyniotinis puikus turėtų pavykti mirksiukas.gif
O kodėl vyniotinių nereikia sūdyti? reikia ir vyniotinius, ir virti tikrai galima kartu, tik liežuvį ilgiau.
Atsakyti
Merginos padekit,gal kas turit "po ranka" zuvies torta,na kazkoki is juru gerybiu ir lyg levasiniu blynu?
Duoduos kaip pamisus,neberandu kur maciau umn.gif karsta.gif help.gif
Atsakyti