http://www.gaspadine...s_kaledoms.html
Nuostabus skonis, su dukryte ieškojome receptų ir vieningai nusprendėme.
mergaites neisisaugojau to pyrago receptelio kur kepasmas likus keltui savaiciu iki Kaledu, gal idesite pakartotinai recepteli o jau turbut ir pacios esate kepe, kazin as nepaveluosiu pagal tradicijas sio pyrago kepimo termino
QUOTE(georgiana @ 2010 12 06, 10:11)
mergaites neisisaugojau to pyrago receptelio kur kepasmas likus keltui savaiciu iki Kaledu, gal idesite pakartotinai recepteli o jau turbut ir pacios esate kepe, kazin as nepaveluosiu pagal tradicijas sio pyrago kepimo termino
Jeigu mes galvojame apie ta pati pyraga, tai uzeikite i saldumynus, i Kaldediniai kepiniai (ar saldesiai ) tema. Ten ir bus jo receptas ir daug diskusiju apie ji (tiesa, viena tema merginos jau priplepejo). Kepejeles jau seniai ta pyraga kepa.
Sekmes
QUOTE(Renata123 @ 2010 12 07, 01:38)
Jeigu mes galvojame apie ta pati pyraga, tai uzeikite i saldumynus, i Kaldediniai kepiniai (ar saldesiai ) tema. Ten ir bus jo receptas ir daug diskusiju apie ji (tiesa, viena tema merginos jau priplepejo). Kepejeles jau seniai ta pyraga kepa.
Sekmes
Sekmes
aciukas
Merginos,pernai buvo įdėti rusaičių receptai,visokie visokiausi,šiemet nerandu Gal ne šitoj temoj ieškau,ačiū,jei kas padėsit Nes Naujiesiems ir Kalėdoms,visokiausių grožybių buvo
QUOTE(Agniska @ 2010 12 12, 18:15)
Merginos,pernai buvo įdėti rusaičių receptai,visokie visokiausi,šiemet nerandu Gal ne šitoj temoj ieškau,ačiū,jei kas padėsit Nes Naujiesiems ir Kalėdoms,visokiausių grožybių buvo
Nežinau šitas ar ne šitas įdėtas adresas buvo, bet gal ką naudingo rasite
http://www_millionme...od-recepty/all/
QUOTE(Asta @ 2010 12 12, 21:13)
Nežinau šitas ar ne šitas įdėtas adresas buvo, bet gal ką naudingo rasite
http://www_millionme...od-recepty/all/
http://www_millionme...od-recepty/all/
Nešitas,bet vistiek labai ačiū,ano kur ieškau buvo labai gražiai puošiama viskas,bet kvaila neišsisaugojau
O mane sudomino šis receptas
Grybais ir bulvėmis įdaryta antis
būtinai išbandysiu Kalėdoms arba Naujiesiems.
O kadangi šaldiklyje "sėdi" ir ančių, ir žasų, tai gal pasirinksiu ir šitą
Įdaryta žąsis
Ir dar, gal čia ir ne tradicinis Kalėdų kepinys, bet neseniai teko ragauti
Torto "Malkos po sniegu" nu labai patiko-ne per riebus, ne per sausas, ne per saldus, būtinai kepsiu Kalėdoms.
Grybais ir bulvėmis įdaryta antis
būtinai išbandysiu Kalėdoms arba Naujiesiems.
O kadangi šaldiklyje "sėdi" ir ančių, ir žasų, tai gal pasirinksiu ir šitą
Įdaryta žąsis
Ir dar, gal čia ir ne tradicinis Kalėdų kepinys, bet neseniai teko ragauti
Torto "Malkos po sniegu" nu labai patiko-ne per riebus, ne per sausas, ne per saldus, būtinai kepsiu Kalėdoms.
QUOTE(šarūnė @ 2010 12 13, 11:50)
O mane sudomino šis receptas
Grybais ir bulvėmis įdaryta antis
būtinai išbandysiu Kalėdoms arba Naujiesiems.
Ir dar, gal čia ir ne tradicinis Kalėdų kepinys, bet neseniai teko ragauti
Torto "Malkos po sniegu" nu labai patiko-ne per riebus, ne per sausas, ne per saldus, būtinai kepsiu Kalėdoms.
Grybais ir bulvėmis įdaryta antis
būtinai išbandysiu Kalėdoms arba Naujiesiems.
Ir dar, gal čia ir ne tradicinis Kalėdų kepinys, bet neseniai teko ragauti
Torto "Malkos po sniegu" nu labai patiko-ne per riebus, ne per sausas, ne per saldus, būtinai kepsiu Kalėdoms.
Jūsų pirmasis psl,kur aš ieškojau,ot tai didelis AČIŪŪŪ
sveikos gal kas galetu parasyti issamesni receptuka idarytos zasies ar anties su ryziais ir dziov vaissiais? t.y. nuo marinavimo iki kepimo buciau lb lb lb dekinga
Kalėdoms siūlau lašisa įdarytas kriaušes
reikės:
4 kriaušių,
lašišos,
baltojo vyno,
sviesto,
citrinos sulčių.
Nupjauname kriaušių vidų,išskobiame ,pašlakkstome citrinos sultimis.
Vyną užvirinameir sudedame kriaušes.
Užverdame ir iškart nukeliame palaikoe keletą min.ir išgriebiame.
Atvėsiname.
Įkriaušių vidų sudedame smulkintą lašišą ir uždengieme nupjauta kriaušės dalimi.
Tiekiame su sviestu.
reikės:
4 kriaušių,
lašišos,
baltojo vyno,
sviesto,
citrinos sulčių.
Nupjauname kriaušių vidų,išskobiame ,pašlakkstome citrinos sultimis.
Vyną užvirinameir sudedame kriaušes.
Užverdame ir iškart nukeliame palaikoe keletą min.ir išgriebiame.
Atvėsiname.
Įkriaušių vidų sudedame smulkintą lašišą ir uždengieme nupjauta kriaušės dalimi.
Tiekiame su sviestu.
QUOTE(Agniska @ 2010 12 13, 12:59)
Jūsų pirmasis psl,kur aš ieškojau,ot tai didelis AČIŪŪŪ
Aš daug metų antį kepu taip.
Padarau prieskonių mišinį: druska, malti juodi pipirai, kmynai ar truputį šalavijo. Aš dedu kmyną tik ne per daug. 1-2 parom palieku
Įdaras:
Išverdu 2 stikline ryžiu taip, kad dar liktu kieti. Ryžius perplauti šaltu vandeniu ir gerai nuvarvinti. Į ryžius dedu juostelėmis supjaustytus ir iš aksto išmirkytus džiovintus abrikosus, džiovintas slyvas, razinų ir apie 200 gr riešutų mišinį. Į šia masę truputi dedu vegetos. Viską gerai išmaišyti ir prikimšti antį. Kemšu tiesiog trombuodama. Aš jos neužsiunu. Nesvarbu, kad įdaras išlenda. Kepu 200-220 orkaitėje uždengus folija apie 2,5-3 val. Kojų galiukus ir sparnelius taip pat įvynoju į folija, kad nesudegtų. Baigiant kepti nuimu folija, kad apkeptų.
Pst: Ryžiai sugeria visą riebumą ir nebuna riebu. gaunasi labai skanus garnyras. Į ryžius galima dėti tiek džiovintų vaisių kiek kam norisi. Mano visi artimieji šitaip paruoštą antį iš karto "sunaikina"