Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų patiekalai

QUOTE(vija @ 2010 11 30, 23:48)
smile.gif Vat ir sakau, kad šokoladas ir mėta nėra populiaru Lietuvoj. Kažkada pamenu karūna bandė gaminti, bet greit iš gamybos išėmė.
O man taaaaip skanu...

Man tai irgi labai skanu thumbup.gif Na gal ne kiekvienai dienai, bet kaip delikatesas rolleyes.gif
Tik gaila, kad aš pati juodojo šokolado negaliu naudoti verysad.gif (sukelia migreną), o su pienišku tos mėtos juk netinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 12 01, 11:32)
Kažkada klausiau vaistinėj, bet sakė tokių dalykų nebūna pas juos. Jei ir turi ką nors su pipirmėtėm, tai būna skirta kosmetikos gaminiams, ne į skrandį smile.gif

O kas tie mėtų lašai? Kur jų būna?

vija,
mėtų lašai-jų būna vaistinėse,nedideli buteliukui tai natūralūs mėtų lašai.

O,kas liečia mėtų-pipirmečių ekstraktas jis yra medikamentas.
Negaliu vieno suprasti,jeigu aš juos pati gėrusi su cukraus gabalėliais.

Juk jie yra lašiukai,kodel jie netinka naudojimui,konditerijoje.
Pagaliau,yra kulinarinių kvapų

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 12 01, 12:50)
vija,
  O,kas liečia mėtų-pipirmečių ekstraktas jis yra medikamentas.
  Negaliu vieno suprasti,jeigu aš juos pati gėrusi su cukraus gabalėliais.

Juk jie yra lašiukai,kodel jie netinka naudojimui,konditerijoje.
Pagaliau,yra kulinarinių kvapų

Тas mėtų ekstraktas, kurį jau nusipirkau ebay, būtent ir yra konditeriniams gaminiams. Ir visuose receptuose minimas jis arba mėtų likeris
user posted image

Kulinarinių kvapų pas mus yra visokių - vanilės, migdolų, romo, etc - bet mėtų nėra. Specialiai šiandien trenkiausi iki Marks&Spencer.

O mėtų lašiukų reiks pasiteirauti vaistinėje įdomumo dėlei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 01 gruodžio 2010 - 14:52
QUOTE(vija @ 2010 12 01, 15:51)
Тas mėtų ekstraktas, kurį jau nusipirkau ebay, būtent ir yra konditeriniams gaminiams. Ir visuose receptuose minimas jis arba mėtų likeris
user posted image

Kulinarinių kvapų pas mus yra visokių - vanilės, migdolų, romo, etc - bet mėtų nėra. Specialiai šiandien trenkiausi iki Marks&Spencer.

O mėtų lašiukų reiks pasiteirauti vaistinėje įdomumo dėlei.

O tai sioje parduotuveje ne tik rubai?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 12 01, 15:07)
O tai sioje parduotuveje ne tik rubai?

Yra ir visokių maistų ir visai skanių dalykų, ko nerasit supermarketuose.

Beje, vasarą ten pirkau spalvotą glajų meduoliams marginti, tokiose tūbelėse kaip guašas - spaudi ir pieši. Bet va dabar nebėr. Ir beje šiandien mačiau paruoštos marcipaninės masės - išpakuoji ir gali lipdyti įvairias figurėles ir papuošimus pyragams ir tortams kaip iš modelino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 12 01, 16:56)
Yra ir visokių maistų ir visai skanių dalykų, ko nerasit supermarketuose.

Aš šiandien kai pamačiau jų maisto skyriaus dydį, vos neapsiverkiau iš laimės biggrin.gif Tik laiudies buvo labai daug, nesistumdžiau.
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 12 01, 09:17)
tema kalediniai patiekalai cia  g.gif , bet nelabai man cia panasu blush2.gif gal yra kokia papildoma temuke apie antrus patiekalus kaledoms skirtus ? ar as nerandu, ar prameciau?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

tai matau i savo posta atsakymo negausiu g.gif blush2.gif o tikejausi????????
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 12 02, 08:34)
tai matau i savo posta atsakymo negausiu  g.gif  blush2.gif o tikejausi????????

Na turbūt nėra,kad negauni atsakymo. O kokie yra išskirtiniai tradiciniai nesaldūs kalėdiniai patiekalai? Na kepta žąsis, kalakutas... Kas daugiau? Kalėdų stalui kiekviena šeimininkė ruošia savo išskritinius nekasdieninius patiekalus. Kalėdos - ne Kūčios, kur esi ribojamas.

Va saldumynai tai dažniausiai būna specifiniai kalėdiniai: meduoliai,visokie imbieriai ir prieskoniniai pyragai, džiovintų vaisių pyragai.
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 12 02, 09:34)
tai matau i savo posta atsakymo negausiu  g.gif  blush2.gif o tikejausi????????

sveika mirksiukas.gif , kol kas radau tik saldumynų temukę, bet gali atskirai pasirankioti daugiau. Aš darau kai kuriuos saldumynus jau tapusius tradicija, bet čia kita tema jau ax.gif
http://www.supermama...howtopic=649858
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 12 02, 10:41)
Na turbūt nėra,kad negauni atsakymo. O kokie yra išskirtiniai tradiciniai nesaldūs kalėdiniai patiekalai? Na kepta žąsis, kalakutas... Kas daugiau? Kalėdų stalui kiekviena šeimininkė ruošia savo išskritinius nekasdieninius patiekalus. Kalėdos - ne Kūčios, kur esi ribojamas.

doh.gif
butent norejau apie Kučias užklausti blush2.gif o paklausiau apie kalėdas... cool.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2010 12 02, 10:51)
sveika mirksiukas.gif , kol kas radau tik saldumynų temukę, bet gali atskirai pasirankioti daugiau. Aš darau kai kuriuos saldumynus jau tapusius tradicija, bet čia kita tema jau ax.gif
http://www.supermama...howtopic=649858

Aciu labai 4u.gif
jau kuris laikas renkuosi kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 12 02, 10:45)
doh.gif
butent norejau apie Kučias užklausti  blush2.gif o paklausiau apie kalėdas... cool.gif

Va Kūčių stalo tema, kurią galima tęsti:
http://www.supermama...

Per paiešką galima rasti ir senesnių jau pabaigų temų "Kūčių stalas"
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 12 02, 12:21)
Va Kūčių stalo tema, kurią galima tęsti:
http://www.supermama...

bigsmile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti