Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų patiekalai

Gal kas žinot/matėt, kur gauti mėtų (pipirmėčių) ekstrakto? Negi niekur Lietuvoj nėra, teks siųstis? Noriu kepti šokoladinį pyragą su mėtiniu pertepimu.
Atsakyti
vija, kaži, gal sirupai Monin turėtų mėtų skonio asortimente g.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 29, 19:15)
Gal kas žinot/matėt, kur gauti mėtų (pipirmėčių) ekstrakto? Negi niekur Lietuvoj nėra, teks siųstis? Noriu kepti šokoladinį pyragą su mėtiniu pertepimu.

Delona neturi?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 29, 20:15)

va cia pardavineja sirupa, pati jo neragavau:
http://www.tikrasmai...e...t&Itemid=10

o koks pyragas? man metu ir sokoladp derinys ... nerealus wub.gif
Atsakyti
Delona neturi. Sakė, nėr paklausos.
Sirupas gal ir nieko, bet manau ekstraktas duotų daugiau intensyvumo. Matyt teks siųstis iš ebay...

O šokolado ir mėtos derinys – pasakiškas... wub.gif Labai jį mėgstu. Kiekvieną vakarą mėgaujuosi juoda arbata su šokolado ir mėtos skoniu.

O šokoladinių brownies su mėtiniu pertepimu ar glajumi receptų yra daug internete anglų k (nes pas mus kažkaip nėr populiaru.) Pagooglinkit chocolate mint brownies

Turėtų būti labai skanu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 30, 23:18)
Turėtų būti labai skanu:

Čia gal labai asmeniška biggrin.gif Mano skonio receptoriai šito stebuklo nepriima ni pro kokius galus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 11 30, 23:36)
Čia gal labai asmeniška biggrin.gif Mano skonio receptoriai šito stebuklo nepriima ni pro kokius galus doh.gif  biggrin.gif

smile.gif Vat ir sakau, kad šokoladas ir mėta nėra populiaru Lietuvoj. Kažkada pamenu karūna bandė gaminti, bet greit iš gamybos išėmė.
O man taaaaip skanu...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 30, 23:48)
smile.gif Vat ir sakau, kad šokoladas ir mėta nėra populiaru Lietuvoj. Kažkada pamenu karūna bandė gaminti, bet greit iš gamybos išėmė.
O man taaaaip skanu...

Mums uošviai tradiciškai veždavo iš Amerikės lauktuvių. Anikaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 29, 20:15)

V ija,tau reikalingas mėtų-pipirmečių ekstraktas?

O,tai medicininis Tau,nebetinka,juk tokių ekstraktų yra vaistinėse.

Pagaliau,yra mėtų lašai,,jeigu reikia kepiniams,juk ten tau nereikia didelio kiekio.

Atsakyti
tema kalediniai patiekalai cia g.gif , bet nelabai man cia panasu blush2.gif gal yra kokia papildoma temuke apie antrus patiekalus kaledoms skirtus ? ar as nerandu, ar prameciau?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 12 01, 09:17)
tema kalediniai patiekalai cia  g.gif , bet nelabai man cia panasu blush2.gif gal yra kokia papildoma temuke apie antrus patiekalus kaledoms skirtus ? ar as nerandu, ar prameciau?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 12 01, 01:54)
V ija,tau reikalingas mėtų-pipirmečių ekstraktas?

O,tai medicininis Tau,nebetinka,juk tokių ekstraktų yra vaistinėse.

Pagaliau,yra mėtų lašai,,jeigu reikia kepiniams,juk ten tau nereikia didelio kiekio.

Kažkada klausiau vaistinėj, bet sakė tokių dalykų nebūna pas juos. Jei ir turi ką nors su pipirmėtėm, tai būna skirta kosmetikos gaminiams, ne į skrandį smile.gif

O kas tie mėtų lašai? Kur jų būna?
Atsakyti