Ohoho, vien perskaičius simosėlio receptus užsinorėjau Kalėdų Mmm... šiuos receptukus reikia išsisaugoti.
QUOTE(Pievugele999 @ 2010 11 23, 14:15)
Ohoho, vien perskaičius simosėlio receptus užsinorėjau Kalėdų Mmm... šiuos receptukus reikia išsisaugoti.
Nu nėra jie mano Žmonės dar prieš mane kepdavo karkas ir netikrus zuikius, o saldumynai juk iš knygos vogti
QUOTE(Sonya @ 2009 11 23, 08:37)
As tai siandien vienoje kinieciu parduotuveje kiauliu galvu maciau. Tad Kaledoms jau nusprendziau pagrindini patiekala kepta kiaules galva, bus sveciams atrakcija , o tai atsibodo kasmet kalakutas ar kumpis.
O receptas cia
O receptas cia
ziauriau ir but negali... atleiskit bet jau tikrai...
QUOTE(akvilezd @ 2010 11 24, 19:56)
ziauriau ir but negali... atleiskit bet jau tikrai...
O ką atsakytumėt į tai, kad labai skani mišrainė su širdimi?
QUOTE(simoselis @ 2010 11 24, 21:06)
O ką atsakytumėt į tai, kad labai skani mišrainė su širdimi?
taip tikrai skani gal kuri norėtų kalėdoms?tai brūkštelsiu:
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai... turiu užsirašius dar kitokią su virtomis bulvėmis ten, bet nebandžiau pati, jei ką domins galėsiu parašyti
p.s. nu nevisai aš į temą, bet apie maistą iš kiulės
QUOTE(Sarmite @ 2010 11 24, 21:39)
taip tikrai skani gal kuri norėtų kalėdoms?tai brūkštelsiu:
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai...
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai...
Aš dar majonezą maišau su kečupu ir dedu pipiriukų, tai ji pikantiškesnė būna
QUOTE(simoselis @ 2010 11 25, 09:45)
Aš dar majonezą maišau su kečupu ir dedu pipiriukų, tai ji pikantiškesnė būna
tikiu, kad kečiupas visai tinka, o čia va mišrainė dar viena:
500 g. širdies
200g. pievagrybių
3-4 kiaušiniai ir bulvės
2 rauginti agurkai
Majonezas
širdys, bulvės, kiaušiniai išivirti, pievagrybius apkepti, ir viską susipjausčius (nepamirštant agurkų) sumaišyti su majonezu.
Nebandžiau, bet pabandysiu!
QUOTE(Sarmite @ 2010 11 24, 22:39)
taip tikrai skani gal kuri norėtų kalėdoms?tai brūkštelsiu:
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai... turiu užsirašius dar kitokią su virtomis bulvėmis ten, bet nebandžiau pati, jei ką domins galėsiu parašyti
p.s. nu nevisai aš į temą, bet apie maistą iš kiulės
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai... turiu užsirašius dar kitokią su virtomis bulvėmis ten, bet nebandžiau pati, jei ką domins galėsiu parašyti
p.s. nu nevisai aš į temą, bet apie maistą iš kiulės
Bus isbandyta.Man sirdis ir viena su majonezu labai patinka.Ir dar juoda duona tai
QUOTE(akvilezd @ 2010 11 24, 20:56)
ziauriau ir but negali... atleiskit bet jau tikrai...
Tiesiog įdomu pasidarė, o kodėl, kokie argumentai?
Kepta kiaulės galva pakankamai gurmaniškas, 'išieškotas' receptas. Nereikia jos daryti pagrindiniu patiekalu, bet svečiams nustebinti puikiai tiks (kalbu apie žmones kurie kažką supranta apie maistą).
QUOTE(pipete @ 2010 11 26, 14:25)
Tiesiog įdomu pasidarė, o kodėl, kokie argumentai?
Kepta kiaulės galva pakankamai gurmaniškas, 'išieškotas' receptas. Nereikia jos daryti pagrindiniu patiekalu, bet svečiams nustebinti puikiai tiks (kalbu apie žmones kurie kažką supranta apie maistą).
Kepta kiaulės galva pakankamai gurmaniškas, 'išieškotas' receptas. Nereikia jos daryti pagrindiniu patiekalu, bet svečiams nustebinti puikiai tiks (kalbu apie žmones kurie kažką supranta apie maistą).
Nesu gurmanė, bet kiaulės galvą valgyčiau
O va širdelių, skrandukų ir panašių subproduktų tai jau man neįkiši
QUOTE(Sarmite @ 2010 11 24, 23:39)
taip tikrai skani gal kuri norėtų kalėdoms?tai brūkštelsiu:
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai... turiu užsirašius dar kitokią su virtomis bulvėmis ten, bet nebandžiau pati, jei ką domins galėsiu parašyti
p.s. nu nevisai aš į temą, bet apie maistą iš kiulės
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai... turiu užsirašius dar kitokią su virtomis bulvėmis ten, bet nebandžiau pati, jei ką domins galėsiu parašyti
p.s. nu nevisai aš į temą, bet apie maistą iš kiulės
super receptukas, tikiu, kad laabai skanu
o del galvos...? Na, is jos saltiena verda, ar kitaip po gabaleli isnarsto... Mesyte skani, lipni tokia, as nieko pries, bet isdarineta, o ne visa nagrinet ten paskui