Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų patiekalai

Ohoho, vien perskaičius simosėlio receptus užsinorėjau Kalėdų blush2.gif ax.gif Mmm... šiuos receptukus reikia išsisaugoti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2010 11 23, 14:15)
Ohoho, vien perskaičius simosėlio receptus užsinorėjau Kalėdų  blush2.gif  ax.gif  Mmm... šiuos receptukus reikia išsisaugoti.  thumbup.gif

Nu nėra jie mano blush2.gif Žmonės dar prieš mane kepdavo karkas ir netikrus zuikius, o saldumynai juk iš knygos vogti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonya @ 2009 11 23, 08:37)
As tai siandien vienoje kinieciu parduotuveje kiauliu galvu maciau. Tad Kaledoms jau nusprendziau pagrindini patiekala kepta kiaules galva, bus sveciams atrakcija  smile.gif , o tai atsibodo kasmet kalakutas ar kumpis.
O receptas cia

ziauriau ir but negali... blink.gif atleiskit bet jau tikrai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilezd @ 2010 11 24, 19:56)
ziauriau ir but negali... blink.gif  atleiskit bet jau tikrai... doh.gif

O ką atsakytumėt į tai, kad labai skani mišrainė su širdimi? biggrin.gif
Atsakyti
simoselis, ačiū už receptukus, išties vien pažiūrėjus kvepia Kalėdomis wub.gif Reikės būtinai ką nors išmėginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2010 11 24, 21:06)
O ką atsakytumėt į tai, kad labai skani mišrainė su širdimi? biggrin.gif

taip tikrai skani wink.gif gal kuri norėtų kalėdoms?tai brūkštelsiu:
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai... turiu užsirašius dar kitokią su virtomis bulvėmis ten, bet nebandžiau pati, jei ką domins galėsiu parašyti rolleyes.gif

p.s. nu nevisai aš į temą, bet apie maistą iš kiulės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 24 lapkričio 2010 - 21:40
QUOTE(Sarmite @ 2010 11 24, 21:39)
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai...

Aš dar majonezą maišau su kečupu ir dedu pipiriukų, tai ji pikantiškesnė būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 25 lapkričio 2010 - 08:46
QUOTE(simoselis @ 2010 11 25, 09:45)
Aš dar majonezą maišau su kečupu ir dedu pipiriukų, tai ji pikantiškesnė būna mirksiukas.gif

tikiu, kad kečiupas visai tinka, o čia va mišrainė dar viena:

500 g. širdies
200g. pievagrybių
3-4 kiaušiniai ir bulvės
2 rauginti agurkai
Majonezas

širdys, bulvės, kiaušiniai išivirti, pievagrybius apkepti, ir viską susipjausčius (nepamirštant agurkų) sumaišyti su majonezu.

Nebandžiau, bet pabandysiu!
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2010 11 24, 22:39)
virtos kiaulių širdys, žiedais iškepti svogūnai, juos ataušinam, sumaišom su juostelėm pjaustytomis širdimis, marinuotu agurku ir majonezu ir valgom, atrodo kad su liežuviu mišrainė kai valgai... turiu užsirašius dar kitokią su virtomis bulvėmis ten, bet nebandžiau pati, jei ką domins galėsiu parašyti rolleyes.gif

p.s. nu nevisai aš į temą, bet apie maistą iš kiulės  biggrin.gif

Bus isbandyta.Man sirdis ir viena su majonezu labai patinka.Ir dar juoda duona tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilezd @ 2010 11 24, 20:56)
ziauriau ir but negali... blink.gif  atleiskit bet jau tikrai... doh.gif

Tiesiog įdomu pasidarė, o kodėl, kokie argumentai?
Kepta kiaulės galva pakankamai gurmaniškas, 'išieškotas' receptas. Nereikia jos daryti pagrindiniu patiekalu, bet svečiams nustebinti puikiai tiks (kalbu apie žmones kurie kažką supranta apie maistą).
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 11 26, 14:25)
Tiesiog įdomu pasidarė, o kodėl, kokie argumentai?
Kepta kiaulės galva pakankamai gurmaniškas, 'išieškotas' receptas. Nereikia jos daryti pagrindiniu patiekalu, bet svečiams nustebinti puikiai tiks (kalbu apie žmones kurie kažką supranta apie maistą).

Nesu gurmanė, bet kiaulės galvą valgyčiau smile.gif
O va širdelių, skrandukų ir panašių subproduktų tai jau man neįkiši doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2010 11 24, 23:39)

p.s. nu nevisai aš į temą, bet apie maistą iš kiulės  biggrin.gif

super receptukas, tikiu, kad laabai skanu bigsmile.gif thumbup.gif

o del galvos...? g.gif Na, is jos saltiena verda, ar kitaip po gabaleli isnarsto... g.gif Mesyte skani, lipni tokia, as nieko pries, bet isdarineta, o ne visa nagrinet ten paskui schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti