Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų patiekalai

QUOTE(Renata123 @ 2010 11 19, 22:14)
Butu labai smagu, jei pabandytume nebent nufotografuoti  bigsmile.gif  Gal ir visai nieko bus kokybe, napabandes - nezinosi  mirksiukas.gif
Nes man jau fantazija isgaravo, ka cia naujo pagaminus ar iskepus Kuciu - Kaledu stalui. Taip norisi naujoviu kokiu  bigsmile.gif

Labai lauksim jusu nuotrauku  thumbup.gif

Atpratau jau nuo forumo ir nuotraukų nebemoku įkelti. Vakar dvi valandas prasėdėjau gūglėj beieškodama. Būtų paprasčiau, jei kas nors parašytų man į skype simoselis, tada persiųsčiau ir įkeltumėt į forumą. Arba pravestumėt nuotraukų įkėlimo pamokėlę ir įkelčiau pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2010 11 20, 11:11)
Atpratau jau nuo forumo ir nuotraukų nebemoku įkelti. Vakar dvi valandas prasėdėjau gūglėj beieškodama. Būtų paprasčiau, jei kas nors parašytų man į skype simoselis, tada persiųsčiau ir įkeltumėt į forumą. Arba pravestumėt nuotraukų įkėlimo pamokėlę ir įkelčiau pati doh.gif

Kaip įkelti nuotrauką, patalpintą internete 4u.gif
Kaip įkelti nuotrauką iš kompiuterio 4u.gif
Jei visgi nepasiseks, galit parašyti man į až, padėsiu įkelti 4u.gif
Atsakyti
na as kaupiuosi tradicinio dziovintu vaisiu pyrago kepimui. prareitais metais iskepiau didziausia skarda, palaikiau tris savaites ir dingi jis akimirksniu nuo stalo..... toks tikras kaledinis bigsmile.gif einu susirasiu recepta

va radau http://www.supermama...mp;#entry657049
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 20 lapkričio 2010 - 13:00
QUOTE(simoselis @ 2010 11 21, 20:59)
Dėkui už pamokėles, pabandysiu atlikt praktiką 4u.gif

Siaubas doh.gif Tikiuosi, moderatoriai ištrins tą baisybę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 21 lapkričio 2010 - 22:22
QUOTE(simoselis @ 2010 11 21, 22:20)
Siaubas doh.gif  Tikiuosi, moderatoriai ištrins tą baisybę 4u.gif

lotuliukas.gif jau tikrai.
Tikekimes, kad moderatoriai istrins ji.
Nuosirdziai atsiprasome uz betvarke ax.gif

Matote, jums viskas pavyko, nors ne is pirmo karto mirksiukas.gif Kokybe gera, perskaityti viska galima thumbup.gif Jei dar turesite upo, tai laukiam dar kokiu naujoviu (tik pries ikeliant nuotraukas - patikrinkite ju dydi mirksiukas.gif )
Tiesa, tuos riesutelius jau esu kazkada bandziusi - tikri karamelizuoti riesutai, labai skanu!
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 11 21, 23:40)
lotuliukas.gif jau tikrai.
Tikekimes, kad moderatoriai istrins ji.
Nuosirdziai atsiprasome uz betvarke ax.gif

Matote, jums viskas pavyko, nors ne is pirmo karto  mirksiukas.gif Kokybe gera, perskaityti viska galima  thumbup.gif Jei dar turesite upo, tai laukiam dar kokiu naujoviu (tik pries ikeliant nuotraukas - patikrinkite ju dydi  mirksiukas.gif )
Tiesa, tuos riesutelius jau esu kazkada bandziusi - tikri karamelizuoti riesutai, labai skanu!

Dėkui, kad nestatote ant laužo, moderatorei jau parašiau, tai tikėkimės, kad greitai viskas bus tvarkoj 4u.gif
Vakar kėliau ir daugiau, bet man 4 failus įkėlė horizontalia eile, tai ir vėl langas be dešinio krašto išėjo doh.gif Bandžiau pakeisti, bet ir vėl nesugebėjau, kad gražiai vertikalia eilute man nuotraukos išsirikiuotų g.gif Nu vienžo, nevykėlė aš blush2.gif Ale, jei dar norit nuotraukų, turėsit susitaikyti su tuo lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2010 11 22, 13:08)

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Simoseli, labai ačiū, kad įkėlėte receptukus, tikrai pasinaudosiu idėjomis 4u.gif
Atsakyti
Ir as prisidedu prie dideliu padeku clap.gif simoselis clap_1.gif

Butinai bandysiu ka nors naujo siais metais. O gal dar turite kokiu recepteliu is nesaldziu patiekalu?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 11 22, 18:28)
Ir as prisidedu prie dideliu padeku clap.gif  simoselis  clap_1.gif

Butinai bandysiu ka nors naujo siais metais. O gal dar turite kokiu recepteliu is nesaldziu patiekalu?

Pernai kepėm netikrą zuikį ir karką thumbup.gif
Atsakyti