QUOTE(saulute301 @ 2008 12 23, 23:17)
Kažkuri siūlė pasidaryti medelį iš mandarinų, taip pat galima iš saldainių
http://public.fotki....picture164.html
http://public.fotki....picture164.html
Visai idomi ideja, reiks prisitaikyt
QUOTE(Lolita2 @ 2009 12 09, 13:09)
Gal kas nors mokate gaminti džiovintų grybų kotletus. Būčiau labai dėkinga už receptuką
Džiovintų grybų kotletai
3 stiklinės dž.grybų, svogūnas, 2 š.krakmolo, pipirų, druskos.
Grybus išmirkyti, sumalti, sudėti kitus produktus, užminkyti tešlą. Palaikyti šaltai. Lipdyti kotletukus ir kepti.
Radau kitoje temoje
+2009 12 06, 15:51-->
Galėjau ir nespausti ant tos nuorodos, kur kepta kiaulės galva bet moteriškas smalsumas daro savo
O kalbant apie gardesnius Kalėdų patiekalus - vakar kepiau tikrai labai skanų keksą, rastą vienam bloge.
Tikiuos autorė nesupyks, kad pakopinsiu
Kalėdinis keksas
300 g cukraus,
4 kiaušinių
250 g tirpinto sviesto
140 g miltų
2 arb. š. kepimo miltelių
2 stiklinių džiovintų vaisių
1 stiklinės riešutų
tarkuotos 1 citrinos žievelės
250 ml pieno
Cukrų išplakti su kiaušiniais. Po truputį supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir vėl išplakti. Sudėti miltus, kepimo miltelius, citrinos žievelę ir supilti pieną. Tešlą maišyti iki vientisos masės.
Vaisius nuplauti, nusausinti. Kartu su riešutais susmulkinti. Viską sudėti į tešlą ir išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į sviestu patepą kepimo formą ir kepti 160C orkaitėje 60-80 min.
Tik mano būtų toks pastebėjimas : kitąkart dėčiau mažiau cukraus, kadangi džiovinti vaisiai saldūs, ir į tešlą teko pilti daugiau miltų, nes gavos skystoka.
QUOTE(kristinukas @ 2009 12 06, 15:51)
ne, jau jus neisizeiskit, bet atrodo kaip is siaubako
Galėjau ir nespausti ant tos nuorodos, kur kepta kiaulės galva bet moteriškas smalsumas daro savo
O kalbant apie gardesnius Kalėdų patiekalus - vakar kepiau tikrai labai skanų keksą, rastą vienam bloge.
Tikiuos autorė nesupyks, kad pakopinsiu
Kalėdinis keksas
300 g cukraus,
4 kiaušinių
250 g tirpinto sviesto
140 g miltų
2 arb. š. kepimo miltelių
2 stiklinių džiovintų vaisių
1 stiklinės riešutų
tarkuotos 1 citrinos žievelės
250 ml pieno
Cukrų išplakti su kiaušiniais. Po truputį supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir vėl išplakti. Sudėti miltus, kepimo miltelius, citrinos žievelę ir supilti pieną. Tešlą maišyti iki vientisos masės.
Vaisius nuplauti, nusausinti. Kartu su riešutais susmulkinti. Viską sudėti į tešlą ir išmaišyti.
Tešlą sukrėsti į sviestu patepą kepimo formą ir kepti 160C orkaitėje 60-80 min.
Tik mano būtų toks pastebėjimas : kitąkart dėčiau mažiau cukraus, kadangi džiovinti vaisiai saldūs, ir į tešlą teko pilti daugiau miltų, nes gavos skystoka.
Sveikutes
Mane irgi domintų Kalėdinių sausainiuku, meduoliuku, daromu su formytėmis recepčiukai, išbandyti....
Ačiukas
Mane irgi domintų Kalėdinių sausainiuku, meduoliuku, daromu su formytėmis recepčiukai, išbandyti....
Ačiukas
sorry. ..pavarčius toj pačioj temoj viską galima rasti
QUOTE(Niam @ 2009 12 14, 01:36)
Sveikos
Noreciau issikepti Kalediniu sausainiu, TIK NEZINAU JOKIU RECEPTU...
Gal galite pasidalinti skaniais, isbandytais ir lengvai pagaminamais sausainiu receptais
Noreciau issikepti Kalediniu sausainiu, TIK NEZINAU JOKIU RECEPTU...
Gal galite pasidalinti skaniais, isbandytais ir lengvai pagaminamais sausainiu receptais
QUOTE(ausrele @ 2009 12 14, 14:40)
Sveikutes
Ačiukas
Ačiukas
PRAŠAU- citrininiai Kalėdų sausainiai.
Labas vakaras
nusipirkau medinius iešmukus , turiu kiaulienos karbonado , bet taip nesinori paprastai gabalus sumovus kept o ir ant iešmelių nieko orkaitėj kepus nesu , gal padėtumėt nabagei , gal kokių minčių ar receptų turit
dėkui
nusipirkau medinius iešmukus , turiu kiaulienos karbonado , bet taip nesinori paprastai gabalus sumovus kept o ir ant iešmelių nieko orkaitėj kepus nesu , gal padėtumėt nabagei , gal kokių minčių ar receptų turit
dėkui
QUOTE(Marijka @ 2009 12 18, 13:58)
Kaip supratau, tuos du teslos gabalelius reikia sutepti idaru, o ta skylute darai del grozio Tada dedi i orkaite.
Atrodo graziai O is tu nurodytu kiekiu, kiek mazdaug gramu ar sausainuku iseina? O del skonio turbut, kad skanus, ar ne...
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 12 23, 11:29)
Sveiki, gal kas galėtu patarti kiek čia reikia pieno
ale ot parasiau, pieno reikia 1,5st as netycia 2 kartus parasiau miltu